Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

The Kooks cântă la Summer Well Festival 2018

Formația pop-rock The Kooks a fost confirmată în line-up-ul Summer Well Festival 2018. Trupa ar fi trebuit să concerteze pentru prima oară în România în 2016, cu prilejul primei ediții a festivalului Spellground, evenimentul fiind ulterior anulat.
The Kooks

The Kooks

”România, venim să cântăm la Summer Well Festival în august și de-abia așteptăm”, a scris trupa The Kooks pe Facebook.

După un prim concert programat în 2016 și anulat o dată cu festivalul Spellground de la Capidava, trupa The Kooks va ajunge anul viitor pentru prima oară în România. Formația a fost confirmată la Summer Well Festival 2018, alături de Cigarettes after sex.

Britanicii de la The Kooks au pus bazele formației în 2004. Cu un sound pop infuzat de mișcarea post-punk și piese care-ți rămân întipărite în minte de la prima ascultare, englezii au fost iubiți de public încă de la primul album, ”Inside In/Inside Out”. Apărut în 2006, discul a fost certificat cu platină de 4 ori în UK, propulsând formația în lista scurtă a celor mai populare trupe ale momentului.

Formația a rămas în grafic și în anii ce-au urmat, cel de-al doilea album, ”Konk”, debutând pe prima poziție în topul albumelor din UK. Discografia trupei a fost completată de ”Junk of the Heart”, în 2011, și ”Listen” în 2014.

După 4 albume de studio, formația The Kooks a revenit anul acesta un disc de tip compilație, ce cuprinde 18 piese și un remix. Noul material ”The Best of... So Far” a apărut pe 19 mai 2017 și este susținut de un turneu aniversar, ce va avea oprire anul viitor și în România.

VIDEO: The Kooks - "Be Who You Are"

Cea de-a opta ediţie a festivalului Summer Well va avea loc pe Domeniul Știrbey în weekendul 11-12 august 2018. Conform formatului conscrat, în fiecare zi vor concerta câte cinci formații.

Bilete Summer Well Festival 2018

  • Very Earlybird - 175 lei + taxe = 232.20 lei

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre The Kooks
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua piesă The Neighbourhood, "Scary Love" - AUDIO

Trupa indie rock The Neighbourhood a lansat o piesă nouă, intitulată "Scary Love". Single-ul ar putea fi inclus pe următorul...

Închide