Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Urmărește teaser-ul noului videoclip al lui Eminem, "Walk On Water" - VIDEO

Eminem incită fanii cu un fragment din noul său videoclip, "Walk On Water". În teaser îl putem vedea pe rapper dactilografiind cu nervozitate la o mașină de scris.

Publicat

pe

"Walk On Water"(teaser videoclio nou Eminem)
"Walk On Water"(teaser videoclio nou Eminem)

"Walk On Water", piesa înregistrată de Eminem în colaborare cu Beyonce, va beneficia în curând de un videoclip. Deși o dată oficială de lansare nu a fost încă anunțată, în mesajul transmis pe Twitter, Eminem indică faptul că așteptarea se va încheia în scurtă vreme.

”Sunt nerăbdător să vă împărtășesc asta (videoclipul)”, a transmis rapper-ul, adăugând mesajului un scurt fragment din clip.

În teaser îl putem vedea pe Eminem într-o încăpere ce pare a fi o sală de curs. Acesta dactilografiază apăsat un text, în prim-plan-ul cu foaia de hârtie putând fi observate grupări haotice de consoane și litere ce nu au niciun sens.

În celelalte bănci din încăpere stau la mașinile lor de scris clone sau alter ego-uri ale lui Eminem, ce realizează aceleași mișcări cu cel din prima bancă.

TEASER VIDEO: Eminem - "Walk On Water"

Piesa "Walk On Water" a fost compusă de Eminem și Beyonce împreună cu Skylar Grey. Single-ul a fot interpretat live în premieră la MTV EMA 2017, gală în cadrul căreia rapper-ul a primit și trofeul pentru ”Best Hip-Hop”.

"Walk On Water" este inclusă pe noul album ”Revival”. Materialul a fost lansat pe 15 decembrie, prin intermediul Aftermath Entertainment, Shady Records și Interscope Records, fiind produs de Eminem, Dr. Dre și Rick Rubin, printre alții.

Tracklist ”Revival” - Eminem:

  1. "Walk on Water" (featuring Beyoncé)
  2. "Believe"
  3. "Chloraseptic" (featuring Phresher)
  4. "Untouchable"
  5. "River" (featuring Ed Sheeran)
  6. "Remind Me (Intro)"
  7. "Remind Me"
  8. "Revival (Interlude)"
  9. "Like Home" (featuring Alicia Keys)
  10. "Bad Husband" (featuring X Ambassadors)
  11. "Tragic Endings" (featuring Skylar Grey)
  12. "Framed"
  13. "Nowhere Fast" (featuring Kehlani)
  14. "Heat"
  15. "Offended"
  16. "Need Me" (featuring Pink)
  17. "In Your Head"
  18. "Castle"
  19. "Arose"
Comentează

Trending