Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT INFO CONCERT:
Chris Botti
INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
INFO CONCERT:
Michael Bolton

Urmărește teaser-ul noului videoclip al lui Eminem, "Walk On Water" - VIDEO

Eminem incită fanii cu un fragment din noul său videoclip, "Walk On Water". În teaser îl putem vedea pe rapper dactilografiind cu nervozitate la o mașină de scris.

"Walk On Water"(teaser videoclio nou Eminem)

"Walk On Water", piesa înregistrată de Eminem în colaborare cu Beyonce, va beneficia în curând de un videoclip. Deși o dată oficială de lansare nu a fost încă anunțată, în mesajul transmis pe Twitter, Eminem indică faptul că așteptarea se va încheia în scurtă vreme.

”Sunt nerăbdător să vă împărtășesc asta (videoclipul)”, a transmis rapper-ul, adăugând mesajului un scurt fragment din clip.

În teaser îl putem vedea pe Eminem într-o încăpere ce pare a fi o sală de curs. Acesta dactilografiază apăsat un text, în prim-plan-ul cu foaia de hârtie putând fi observate grupări haotice de consoane și litere ce nu au niciun sens.

În celelalte bănci din încăpere stau la mașinile lor de scris clone sau alter ego-uri ale lui Eminem, ce realizează aceleași mișcări cu cel din prima bancă.

TEASER VIDEO: Eminem - "Walk On Water"

Piesa "Walk On Water" a fost compusă de Eminem și Beyonce împreună cu Skylar Grey. Single-ul a fot interpretat live în premieră la MTV EMA 2017, gală în cadrul căreia rapper-ul a primit și trofeul pentru ”Best Hip-Hop”.

"Walk On Water" este inclusă pe noul album ”Revival”. Materialul a fost lansat pe 15 decembrie, prin intermediul Aftermath Entertainment, Shady Records și Interscope Records, fiind produs de Eminem, Dr. Dre și Rick Rubin, printre alții.

Tracklist ”Revival” - Eminem:

 1. "Walk on Water" (featuring Beyoncé)
 2. "Believe"
 3. "Chloraseptic" (featuring Phresher)
 4. "Untouchable"
 5. "River" (featuring Ed Sheeran)
 6. "Remind Me (Intro)"
 7. "Remind Me"
 8. "Revival (Interlude)"
 9. "Like Home" (featuring Alicia Keys)
 10. "Bad Husband" (featuring X Ambassadors)
 11. "Tragic Endings" (featuring Skylar Grey)
 12. "Framed"
 13. "Nowhere Fast" (featuring Kehlani)
 14. "Heat"
 15. "Offended"
 16. "Need Me" (featuring Pink)
 17. "In Your Head"
 18. "Castle"
 19. "Arose"

Citește mai multe despre Eminem
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Au fost anunțate primele nume la AWAKE Festival 2018

Primii artiști ce vor urca pe scenă la cea de-a doua ediție sunt Wilkinson în fomulă live, Milky Chance, The...

Închide