Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Robbie Williams și-ar dori să mai cânte alături de Take That

Robbie Williams a vorbit despre o posibilă reuniune a trupei Take That cu toți cei cinci membri, după ce Jason Orange a părăsit band-ul în 2014. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Publicat

pe

take-that
take-that

După ce Take That a lansat în 2010 albumul "Progress", Robbie Williams a plecat pentru a doua oară din trupă un an mai târziu, ca mai apoi Jason Orange să facă același gest. Astfel, au rămas doar Mark Owen, Gary Barlow și Howard Donald.

"Eu mă voi întoarce în trupă dacă vom fi toți cinci. Dar nu este o prioritate pentru următorii cinci ani." a spus Williams.

Nigel Martin-Smith, fondatorul trupei, a comentat acuzațiile fostului membru Jason Orange:

"A zis că nu poate cânta, că nu este un muzician și nu aveam niciun drept să îi ofer un loc în trupă. A vrut să știe de ce i-am făcut asta. Se pare că avut multe probleme din cauza faptului că a făcut parte din trupa Take That și mă învinovățește pe mine că i-am distrus viața."

Ultima oară când Robbie Williams a cântat alături de Take That a fost la începutul anului 2017. Piesa The Flood s-a auzit în ultimul episod din show-ul BBC, "Let it shine".

Jason Orange a mai spus în 2014"

"Nu a fost vreo ceartă, doar decizia mea de a nu mai face parte din trupă. Știu cât de mult le place lui Mark, Gary și Howard să scrie versuri și să facă muzică. Au toată susținerea mea și îi încurajez să meargă mai departe cu ceea ce poate fi un nou capitol din istoria Take That."

Comentează

Trending