Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Revolution Festival a ajuns în finala "Best European Small Festival"

Revolution Festival se află pe lista scurtă a European Festival Awards. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

În 2016, Revolution Festival a fost nominalizat la două categorii: "Best New Festival" și "Best Small Festival".

Anul acesta, România este bine reprezentată la European Festival Awards pentru că alături de Revolution Festival, printre finaliști, la alte categorii se numără: Electric Castle, Neversea și Untold Festival.

350 de festivaluri din 35 de țări au fost înscrise la cele mai importante premii ale industriei.

Revolution Festival a avut loc între 1 și 3 iunie la Timișoara, unde au cântat peste 25 de artiști. Cei mai așteptați artiști din zona de muzică electronica au fost Rudimental și Sigala.

În 2016, evenimentul a reușit să strângă 15.000 de oameni la Muzeul Satului Bănățean.

Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Robbie Williams și-ar dori să mai cânte alături de Take That

Robbie Williams a vorbit despre o posibilă reuniune a trupei Take That cu toți cei cinci membri, după ce Jason...

Închide