Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Pianistul misterios din Manchester devenit viral pe internat

Filmat pe o stradă din Manchester, pianistul misterios a fost apreciat și aplaudat pentru talentul lui și alegerea pieselor. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Urmărește-ne pe

Pianul la care acesta cânta este situat în fața unui magazin de muzică din Deansgate, iar artistul a făcut un medley, interpretând melodiile "Better off alone" – Alice DJ, "Every time we touch" – Cascada, "Still D.R.E" – Dr. Dre și Snoop Dogg, "Dernière Danse" – Indila sau "Changes" – 2Pac. Acesta a încheiat momentul într-o notă comică prin ringtone-ul clasic Nokia.

O publicație din Manchester l-a identificat pe pianistul misterios ca fiind Christopher Scamp din Liverpool. Nimeni din familia lui nu este muzician, dar acesta a fost întotdeauna pasionat de pian și a învățat să cânte singur, în camera lui.

"Pot să cânt câteva sute de piese, dar îmi place să îmbin mai multe bucăți fiindcă nu oricine are răbdare să asculte o melodie integrală." a spus acesta.

Videoclipul a adunat zeci de mii de vizualizări pe Facebook și YouTube, iar Christopher Scamp a fost deja invitat să cânte în Cuba și plănuiește să participe la emisiunea concurs Britain's Got Talent.

Având în vedere că și Ed Sheeran cânta pe stradă, doar cu chitara și vocea, iar astăzi este unul dintre cei mai iubiți artiști, este foarte posibil ca britanicul să ajungă pe marile scene din toată lumea.

Citește mai multe despre Christopher Scamp
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ed Sheeran a primit doar două nominalizări la premiile Grammy

Invitat în emisiunea lui Ellen DeGeneres, Ed Sheeran a declarat că validările lui nu vin din nominalizările la premii muzicale,...

Închide