Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Pianistul misterios din Manchester devenit viral pe internat

Filmat pe o stradă din Manchester, pianistul misterios a fost apreciat și aplaudat pentru talentul lui și alegerea pieselor. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Publicat

pe

Pianul la care acesta cânta este situat în fața unui magazin de muzică din Deansgate, iar artistul a făcut un medley, interpretând melodiile "Better off alone" – Alice DJ, "Every time we touch" – Cascada, "Still D.R.E" – Dr. Dre și Snoop Dogg, "Dernière Danse" – Indila sau "Changes" – 2Pac. Acesta a încheiat momentul într-o notă comică prin ringtone-ul clasic Nokia.

O publicație din Manchester l-a identificat pe pianistul misterios ca fiind Christopher Scamp din Liverpool. Nimeni din familia lui nu este muzician, dar acesta a fost întotdeauna pasionat de pian și a învățat să cânte singur, în camera lui.

"Pot să cânt câteva sute de piese, dar îmi place să îmbin mai multe bucăți fiindcă nu oricine are răbdare să asculte o melodie integrală." a spus acesta.

Videoclipul a adunat zeci de mii de vizualizări pe Facebook și YouTube, iar Christopher Scamp a fost deja invitat să cânte în Cuba și plănuiește să participe la emisiunea concurs Britain's Got Talent.

Având în vedere că și Ed Sheeran cânta pe stradă, doar cu chitara și vocea, iar astăzi este unul dintre cei mai iubiți artiști, este foarte posibil ca britanicul să ajungă pe marile scene din toată lumea.

Trending