Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Bogdan Ioan, câștigătorul trofeului Vocea României 2018Bogdan Ioan este câștigătorul trofeului Vocea României 2018 INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
André Rieu își extinde iar progamul la Cluj-Napoca, anunță cel de-al patrulea concert în 2019 - BILETE INFO CONCERT:
André Rieu

Mike Shinoda a vorbit despre viitorul trupei Linkin Park

Mike Shinoda, membrul trupei Linkin Park a vorbit despre viitorul trupei și o posibilă variantă de turneu cu holograma lui Chester Bennington. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.
Chester Bennington Live, în turneuul ”One More Light”

Chester Bennington Live, în turneuul ”One More Light”

Ultima oară, Linkin Park a susținut un concert tribut în toamna lui 2017 pentru a-i aduce un omagiu lui Bennington.

Trupa urmează să dea mai multe detalii despre posibilitatea de a-și continua activitatea muzicală cu un nou vocalist. Mike Shinoda a negat varianta de a concerta cu o hologramă a lui Chester.

Într-un live pe Instagram, acesta a răspuns unui fan al trupei:

"Am auzit multe persoane din exterior care sugerează să folosim o hologramă, dar acest lucru este exclus. Nu pot face așa ceva, mi se pare îngrozitor."

Mike Shinoda a continuat:

"Dacă vreunul dintre voi a pierdut un om drag, prietenul cel mai bun sau un membru al familiei... vă imaginați ce înseamnă să aveți o hologramă a acestora. Groaznic. Eu nu îmi pot imagina. Nu știu exact ce vom face mai departe, dar ne vom da seama pe parcurs."

Trupa Linkin Park urmează să lanseze un album cu piese live ca o modalitate de a-și aminti despre momentele frumoase petrecute alături de Bennington.

Citește mai multe despre Linkin Park
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Finaliștii X Factor România - Sezonul 7

Cei patru finaliști din cel de-al șaptelea sezon ”X Factor” au fost aleși prin votul telespectatorilor. Ad Libitum, Jeremy Ragsdale,...

Închide