Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Miguel intepretează piesa "Sky Walker" în emisiunea lui Jimmy Fallon

Invitat în emisiunea lui Jimmy Fallon, Miguel a interpretat piesa "Sky Walker" într-un echipament de parașutist. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Melodia face parte de pe noul album de studio, "War & Leisure".

"Albumul <War & Leisure> descrie cel mai bine energia pe care o simt acum și faptul că mă simt tras în două direcții complet diferite. Fiecare album la care lucrez este un fel de fotografie polaroid a vieții mele. Pentru acest album, <War & Leisure> a fost cea mai bună descriere." a spus artistul într-un interviu pentru MTV.

Materialul discografic conține piese deja lansate precum "Told you so", "Pineapple Skies" sau "Come through and chill" în colaborare cu J. Cole și producătorul American Salaam Remi.

Remi a spus despre Miguel:

"La acest moment, artiștii R&B cântă piese care sună la fel unele cu celelalte. Însă Miguel lasă arta să se îmbine cu stilul lui personal și cred că acesta e cel mai bun loc în care se poate afla un muzician. Pe mine mă duce cu gândul la Prince, care face această combinație de stiluri și în același timp poate fi ușor identificat prin piesele lui."

În cadrul prezentării de modă pentru Victoria s Secret, Miguel a urcat pe scenă alături de Harry Styles și Jane Zhang, o artistă celebră din China, unde a avut loc anul acesta celebrul eveniment.

Artistul va porni într-un turneu de promovare a albumului în Statele Unite ale Americii.

Citește mai multe despre Miguel
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Urmărește trupa U2 cântând live la SNL noua piesă "Get Out Of Your Own Way" - VIDEO

La o zi de la apariția discului ”Songs of Experience”, U2 a fost invitată în populara emisiune de divertisment Saturday...

Închide