Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Trupa Maroon 5 a lansat cel de-al șaselea album de studio, "Red Pill Blues"

Maroon 5 a lansat un nou album, "Red Pill Blues" , care conține 21 piese. În România, materialul discografic a fost prezentat în cadrul unui listening party, unde au cântat Les Elephants Bizarres și Ioana Ignat. Vă invităm să aflaț mai multe detali în articolul de mai jos.

"Red Pill Blues" este albumul cu numărul șase al trupei de pop rock americane Maroon 5. A fost lansat oficial pe 3 decembrie 2017 prin Interscope Records. După ce a călătorit în numeroase turnee alături de band, instrumentistul Sam Farrar s-a alături oficial trupei Maroon 5.

Numele albumul este inspirat de filmul science fiction din 1999, "Matrix", făcând referire la posibilitatea personajului principal de a alege pastila albastră (libertate, realitate) sau pe cea roșie (ignoranță, iluzie).

Primul single, care deschide albumul, "What Lovers Do", este o colaborare cu artista de origine americană SZA. Trupa urmează să plece într-un turneu în 2018, având concerte în America de Nord și Europa. În deschidere va cânta Julia Michaels, alături au lansat piesa “Help Me Out”.

Cel de-al șaselea album al trupei Maroon 5 s-a lansat oficial și în România, în cadrul unui listening party, unde au fost invitați Les Elephants Bizarres și Ioana Ignat. Prezența celor doi artiști în cadrul evenimentului are o legătură specială cu trupa. Dacă băieții de la Les Elephants Bizarres au deschis concertul Maroon 5 din București, de anul trecut, Ioana Ignat este finalista Vocea României 2016, iar Adam Levine, solistul trupei, este jurat în cadrul emisiunii concurs, în SUA.

"Red Pill Blues" este disponibil atât în format digital, cât și fizic, și include 21 de piese, dintre care 6 versiuni Live în Manchester. De pe materialul discografic nu lipsesc hituri recent lansate, “Don’t Wanna Know” (feat. Kendrick Lamar), “What Lovers Do” (feat. SZA), “Whiskey” (feat ASAP Rocky), dar și piese noi, precum “Wait”, “Lips On You”, “Closure” etc.

Trupa premiată de trei ori cu Grammy, cu numeroase albume care au primit discul de platină, Maroon 5, a lansat până în prezent 6 materiale discografice și numeroase hituri. Anteriorul album, “V”, a ocupat primul loc în topul Billboard 200. De pe acesta, face parte super hit-ul “Sugar”, care are peste 2 miliarde de vizualizări pe YouTube și care a fost nominalizat de 6 ori la Grammy-uri, dar și hit-urile “Maps” și “Animals”. Toate cele 3 single-uri au fost prezente pe locul 1 în Top 40 Chart.

Citește mai multe despre Maroon 5
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
INNA a lansat "Don't Mind", o nouă piesă de pe albumul "Nirvana" - AUDIO

Inna continuă promovarea albumului ”Nirvana” cu piesa "Don't Mind". Single-ul are un vibe de club, versurile în spaniolă îmbinându-se cu...

Închide