Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Marius Moga a lansat compilația DeMoga Kids - “Cântece de Crăciun”

DeMoga Music lansează DeMoga Kids, o platformă muzicală dedicată copiilor. Vă invităm să ascultați cântecele de Crăciun în articolul de mai jos.

Publicat

pe

DeMoga Music a lansat sublabel-ul DeMoga Kids, o platformă muzicală dedicată în totalitate copiilor. Părinții și copiii vor descoperi pe canalul oficial de YouTube DeMoga Kids cântece originale, create de producătorii și compozitorii DeMoga Music, cântece cunoscute și readaptate, dar și cântece educaționale.

“DeMoga Kids este un proiect pe care l-am gândit în primul rând ca tătic și apoi ca muzician și, împreună cu echipa DeMoga Kids, Loredana Căvășdan și Adrian Klein, sperăm să bucure toți copiii și părinții și să fie un mijloc prin care cei mici să se distreze și să învețe lucruri noi prin muzică.”, a declarat Marius Moga.

Compilația DeMoga Kids - “Cântece de Crăciun” cuprinde 5 piese produse în studiourile DeMoga Music - „Săniuță fuge”, „Moș Crăciun, te-așteptăm”, produse și compuse de Adrian Klein și Loredana Căvășdan – și 3 colinde cunoscute, „Domn, Domn, să-nălțăm”, „Afară ninge liniștit” și „Moș Crăciun cu plete dalbe”, produse și orchestrate de Adrian Klein și Cristi Militaru. Cele 5 cântece de Crăciun sunt interpretate de Loredana Cavasdan, iar animațiile video sunt realizate de Malvina Isfan.

„Pentru mine, DeMoga Kids este o modalitate prin care pot fi în continuare un copil. Îmi place să mă joc, iar aici îmbin joaca și muzică, pasiunea mea cea mai mare, pentru a crea ceva pe placul celor mici. Mă bucur că fac parte din proiect și sper să ajungă atât la copii, cât și la oamenii mari care încă și-au păstrat spiritul de copil.”, a mai spus Loredana Căvășdan, artist și compozitor DeMoga Music și co-antrenorul lui Marius Moga în cadrul show-ului Vocea României Junior.

Ideea proiectului DeMoga Kids s-a născut din dorința de a oferi tuturor copiilor și părinților un univers muzical în care procesul de învățare și cunoaștere să fie unul frumos și distractiv.​

Trending