Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Lord of the Dance revine în România cu spectacolul "Dangerous Games"

Lord of the Dance – "Dangerous Games", show-ul produs de celebrul Michael Flatley, revine în primăvara anului viitor la Sala Palatului din București. Pe 13 aprilie, echipa celor mai îndrăgiți dansatori din lume își propune să ofere publicului bucureștean o experiență unică, printr-o coregrafie inovatoare și o producție elaborată, bine adaptată noilor tehnologii.
Lord Of The Dance

Lord Of The Dance

Dangerous Games” este o spectaculoasă punere în scenă a unei bine-cunoscute și iubite capodopere, Michael Flatley fiind coregraful și regizorul proiectului, în timp ce Gerard Fahy s-a ocupat de producția muzicală. Show-ul a avut premieră în 2014 la London Palladium, culminând și cu aniversarea celor 20 de ani de când Flatley a devenit o senzație internațională. După acest moment a urmat un turneu mondial, cu reprezentații ce au avut loc cu sala închisă în țări precum Canada, Irlanda, Germania și, bineînteles, România.

Odată cu acest spectacol, Flatley și-a mai împlinit un vis: a debutat pe Broadway, unde timp de 8 săptămâni a impresionat și emoționat mii de oameni, atât prin intermediul dansului, cât și prin intermediul unor producții mult mai grandioase.

Lord of the Dance: Dangerous Games continuă să fie un mare succes în întreaga lume, având un mix surprinzător de dans și muzică, de contemporan și tradițional, toate construite sub umbrela talentului și a pasiunii pentru artă. Pentru acest show au fost păstrate câteva numele celebre din “Lord of the Dance”, dar producția este reîmprospătată de proiecții holografice 3D, efecte speciale, roboți dansatori, acrobați de talie mondială și, bineînțeles, cea mai mare și talentată echipă de dansatori irlandezi.

Spectacolul "Dangerous Games" va ajunge pe 13 aprilie 2018 la Sala Palatului din București.

VIDEO: Lord of the Dance - ''Dangerous Games''

Prețuri bilete la spectacolul Lord of the Dance - "Dangerous Games" din 2018:

  •  200 lei (categoria 3)
  • 250 lei (categoria 2)
  • 300 lei (categoria 1)
  • 350 lei (categoria VIP)

Citește mai multe despre Lord Of The Dance
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Pianistul misterios din Manchester devenit viral pe internat

Filmat pe o stradă din Manchester, pianistul misterios a fost apreciat și aplaudat pentru talentul lui și alegerea pieselor. Vă...

Închide