Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Star WarsToate filmele din seria Star Wars devin disponibile pe HBO GO Fără Zahăr - Fluier a pagubăFără Zahăr - Fluier a pagubă Concerte Sabaton și Avatar și interviuri în premieră la European Metal Festival Alliance 2020 Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm"

London Grammar a realizat un cover după "White Christmas" la BBC Radio 1 - VIDEO

În prag de sărbători, London Grammar a intrat în spiritul Crăciunului interpretând un cover al cunoscutului colind "White Christmas".
London Grammar - White Christmas (Bing Crosby Cover) in the Live Lounge

London Grammar - White Christmas (Bing Crosby Cover) in the Live Lounge

London Grammar a oferit o nouă interpretare unuia dintre cele mai cunoscute colinde la nivel internațional - "White Christmas". Piesa datează din 1942, fiind compusă de Irving Berlin, unul dintre cei mai reputați compozitori americani. De-a lungul carierei sale, acesta a scris piese pentru artiști precum Louis Armstrong, Frank Sinatra, Dean Martin, Elvis Presley, Barbra Streisand, Cher, Diana Ross, Bob Dylan, Leonard Cohen și Ella Fitzgerald.

"White Christmas" a fost interpretat de-a lungul anilor de foarte mulți artiști, cea mai populară versiune aparținându-i lui Bing Crosby. În interpretarea sa, piesa a ajuns să ocupe prima poziție în topul celor mai bine vândute single-uri din istorie, vânzările depășind 100 de milioane de copii la nivel internațional.

Cu această istorie în spate, "White Christmas" este fără îndoială cele mai iubit cântec de Crăciun, nefiind așadar deloc surprinzător faptul că London Grammar a dorit să-l reinterpreteze la BBC Radio 1 Live Lounge.

VIDEO: London Grammar - "White Christmas"

London Grammar este una dintre cele mai îndrăgite trupe britanice ale noului val. Membrii formației, Hannah (voce, clape), Daniel (chitară) și Dot (chitară, tobe), s-au cunoscut în 2009, când Dan "răsfoia" paginile Facebook-ului în căutarea unui coleg de trupă care să scrie versuri. A văzut o poză cu Hannah cântând la chitară și de aici lucrurile au mers în direcția London Grammar. Pe Dot l-au întâlnit ceva mai târziu la o petrecere și așa s-a închegat trio-ul. Single-ul care i-a pus pe harta industriei muzicale - ”Hey Now” - a apărut în decembrie 2012, reacția publicului fiind neașteptat de bună.

Albumul de debut ”If You Wait” (2013) s-a plasat apoi pe prima poziție în topul UK Indie Albums. Pe acest disc au fost incluse single-uri precum ”Wasting My Young Years", "Nightcall" și "Strong", piese ce s-au bucurat de aprecierea publicului atât în UK, cât și în Australia, Franța și Belgia. Trio-ul continuă să impresioneze prin prestații live de excepție și melodii noi ce păstrează sound-ul muzicii atmosferice cu care și-au câștigat fanii.

Cel de-al doilea album de studio London Grammar a fost lansat anul acesta, pe 9 iunie, prin intermediul propriei case de discuri, Metal & Dust. ”Truth Is a Beautiful Thing” a fost înregistrat în perioada 2014 – 2016 și conține 11 piese, toate compuse de membrii formației.

London Grammar va susține anul viitor primul concert în România. Trupa a fost confirmată la Electric Castle 2018, din line-up-ul festivalului făcând parte și Wolf Alice, Damian Marley și Dubioza Kolektiv.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre London Grammar
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Joe Satriani a găsit cheia unui riff bun: "Simplitatea este extrem de importantă"

Joe Satriani a vorbit în cadrul unui interviu despre micile detalii ce construiesc un riff bun și despre cât de...

Închide