Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT INFO CONCERT:
Chris Botti
INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
INFO CONCERT:
Michael Bolton

Lady Gaga va avea propriul show în Las Vegas

Lady Gaga a anunțat oficial, pe contul ei de Twitter, că va avea 74 de spectacole în Las Vegas. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Lady Gaga - Super Bowl 2017

Artista a fost nevoită să își amâne turneul de lansare al albumul "Joanne" din Marea Britanie și Europa datorită unor probleme de sănătate. Aceasta a vorbit public despre lupta ei cu o boală denumită fibromialgie, prin care durerea cronică se resimte în tot corpul.

Lady Gaga a scris pe Twitter:

"Zvonurile sunt adevărate! Voi avea propriul show la MGM Park Theatre. Pregătiți-vă pentru un nou spectacol! Este visul meu de o viață să fiu "a Las Vegas girl", sunt extrem de fericită!"

Conform publicației Variety, artista va începe cu 74 de spectacole, iar durata contractului s-ar putea prelungi. Lady Gaga va câștiga peste 1 milion de dolari per show.
Pe aceeași scenă, în 2018, vor mai urca și artiști precum Bruno Mars sau Cher.

Citește mai multe despre Lady Gaga
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Artiștii care vor concerta la Hit Revelion 2018

Primăria Capitalei și ARCUB vor organiza cea mai mare petrecere de revelion din Capitală. Hit Revelion 2018 va avea loc...

Închide