Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT INFO CONCERT:
Chris Botti
INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
INFO CONCERT:
Michael Bolton

Jeremy Ragsdale, câștigătorul X Factor România 2017, a lansat melodia "I Used to Love You" - AUDIO

Jeremy Ragsdale, câștigătorul X Factor România 2017, a lansat primul său single, “I used to love you”.
Jeremy Ragsdale în finala X Factor România 2017

Jeremy Ragsdale în finala X Factor România 2017

Imediat după câștigarea finalei X Factor România 2017, americanul Jeremy Ragsdale, a lansat primul său single, “I Used to Love You”, la casa de discuri Cat Music. În ediția de vineri, 22 decembrie, concurentul lui Horia Brenciu a dat tot ce a avut mai bun pe scenă, a fost votat într-un număr foarte mare de către telespectatori și a devenit câștigător.

Jeremy Ragsdale a interpretat impecabil "I Feel Good", apoi, Horia Brenciu i s-a alăturat pe scenă pentru a cânta împreună celebra piesă "What a Wonderful World", a lui Louis Armstrong.

“Va mulțumesc din suflet că m-ați susținut în tot acest timp și ați avut încredere în mine. Pur și simple nu am cuvinte. Inimă mea este colorată în roșu, galben și albastru”, a declarat Jeremy Ragsdale, după ce a aflat că este marele câștigător.

Artistul american studiază muzica încă de la vârsta de 7 ani și este profesor de canto în SUA. S-a îndrăgostit de România la începutul primăverii anului 2017, iar de atunci a venit de mai multe ori în vizită. Între timp, Jeremy a intrat în studio și a compus împreună cu Silviu Mindroc prima lui piesă - "I Used to Love You". Versurile îi aparțin lui Jeremy Ragsdale.

Ascultă Jeremy Ragsdale - "I Used to Love You"

“Ziua în care l-am cunoscut pe Jeremy va rămâne în memoria mea pentru că m-a uimit cu talentul lui și pentru că a fost primul artist cu care am scris o piesă în mai puțin de o oră. Da, vorbesc despre piesa «I used to love you» pe care am scris-o împreună într-un timp record fiindcă avem o conexiune muzicală incredibilă. Jeremy este o inspirație pe care rar o întâlnești și sunt extrem de fericit că primul lui contact cu un studio din România a fost cel în care eu compun și produc muzica“, adaugă Silviu Mindroc.

Citește mai multe despre Horia BrenciuJeremy Ragsdale
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Americanul Jeremy Ragsdale a câștigat X Factor România 2017

În seara de 22 decembrie 2017 am aflat câștigătorul celei de-a șaptea ediții X Factor. Jeremy Ragsdale este primul străin...

Închide