Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod

IAMX anunţă noul album "Alive In New Light", dezvăluie coperta sa

Creierul IAMX, Chris Corner a avut un an foarte ocupat, între lansarea unui album instrumental şi regizarea videoclipurilor pentru Gary Numan. Cumva a găsit timp pentru a înregistra un nou LP, proaspăt anunţat şi menit pentru debut în 2018. Poartă numele de "Alive In New Light" şi va sosi pe 2 februarie 2018.
Coperta album IAMX Alive in New Light

Coperta album IAMX Alive in New Light (foto: IAMX)

Coperta acestui disc nou poate fi admirată mai sus şi reprezintă o creaţie a lui Ryan Clark, de la Invisible Creature. Chris Corner afirmă că acel ciocan digitalizat surprinde perfect esenţa IAMX. "Alive In New Light" se lansează atât în format digital, cât şi pe CD şi vinil. Spre deosebire de ultimele sale două albume, IAMX nu pare să fi recurs la crowdfunding de această dată.

Dezvăluirea detaliilor despre noul album a fost precedată de teasere pe Facebook, majoritatea axate pe colaborarea cu Kat Von D. Cunoscută pentru tatuajele sale şi mai nou pentru cosmetice, Kat a intrat în industria muzicală, cu care a cochetat şi pe vremea când era iubita lui Roy Orbison Jr. Judecând după teaserele postate în social media, noile piese vor fi ceva mai sensibile şi îndepărtate de latura raw şi industrială de pe "Metanoia".

Timpul petrecut în însoritul Los Angeles pare a-i fi priit lui Chris Corner, care a scăpat de insomnia care îl chinuia. Chiar dacă nu a fost lansat vreun single de pe noul material discografic, fanii au putut auzi totuşi crâmpeie din nou piesa "Mile Deep Hollow". Aceasta a fost suprapusă peste replicile personajelor din finalul de sezon al serialulul "How to Get Away With Murder".

IAMX a susţinut un concert fantastic în Club Control anul trecut pe 14 martie, într-o atmosferă plină de efecte fumigene unde s-au auzit piese clasice precum "I Am Terrified" şi "Mercy".

Citește mai multe despre IAMX
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ana Munteanu (Vocea României 2017) a lansat "Măști", prima ei melodie - AUDIO

Ascultă "Măști", primul single lansat de Ana Munteanu, câștigătoarea emisiunii-concurs Vocea României 2017, concurenta lui Smiley.

Închide