Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Delia concert Cum Era drive in Romexpo 2020INFO CONCERT:
Delia - concert Drive In
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Foo Fighters aprinde scânteia Crăciunului la SNL cu un medley rock - VIDEO

Crăciunul a venit mai devreme la SNL datorită trupei Foo Fighters. Dave Grohl & co au pregătit publicul pentru intrarea în spiritul rock al sărbătorii, interpretând un medley compus din piese extrem de cunoscute publicului.
Dave Grohl, live la SNL

Dave Grohl, live la SNL

Foo Fighters a dat o aromă rock sărbătorilor de iarnă cu un medley live energic la SNL. În spiritul ce îl caracterizează, Dave Grohl a oferit publicului din pofta sa de viață contagioasă.

Formația a îmbinat piese din propriul repertoriu cu melodii clasice de Crăciun. Medley-ul a început cu hitul Foo Fighters din 1997, "Everlong", continuând cu reinterpretări ale pieselor "Christmas (Baby Please Come Home)", lansată în original în 1963, și "Linus and Lucy", o compoziție jazz inclusă pe soundtrack-ul serialului de animație ”Peanuts”, ce a rulat în perioada 1950 - 2000.

”Crăciun Fericit! Și un an nou plin de bucurii!”, le-a transmis Dave Grohl celor din public la finalul live-ului.

VIDEO: Foo Fighters - "Christmas Medley" (Live)

Foo Fighters promovează în prezent albumul "Concrete and Gold". Cel de-al 9-lea album de studio al formației a fost lansat pe 15 septembrie 2017 și a venit la 3 ani distanță de discul ”Sonic Highways”. Noul LP a fost înregistrat la EastWest Studios din Hollywood, fiind produs de Greg Kurstin, cunoscut în special pentru activitatea sa din zona muzicii pop, acesta lucrând cu Adele, Sia și Pink.

Această îmbinare interesantă de aptitudini dobândite în zone diferite ale muzicii a fost benefică, în opinia lui Grohl, ”zgomotul” Foo Fighters fiind pus în valoare de ”creierul mare al lui Greg” și de ”toate aranjamentele și compozițiile sale sofisticate”.

Albumul "Concrete and Gold" a fost și pe placul publicului, materialul debutând pe prima poziție în topul american Billboard 200.

Citește mai multe despre Dave GrohlFoo Fighters
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Marius Moga a lansat compilația DeMoga Kids - “Cântece de Crăciun”

DeMoga Music lansează DeMoga Kids, o platformă muzicală dedicată copiilor. Vă invităm să ascultați cântecele de Crăciun în articolul de...

Închide