Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Ed Sheeran și Beyoncé sunt pe primul loc în Marea Britanie cu remixul la piesa "Perfect"

Ed Sheeran a declarat că și-ar dori ca remixul lui la piesa "Perfect" să fie printre piesele favorite de Crăciun de anul acesta. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.
Ed Sheeran

Ed Sheeran

Are loc o adevărată bătălie în topurile muzicale din Marea Britanie. Duetul dintre Ed Sheeran și Beyoncé, la piesa Perfect a ajuns pe primul loc, depășind trupa Rak-Su, cunoscută pentru câștigarea concursului X Factor.

Varianta originală a piesei a intrat în UK Singles Chart pe locul 4 încă din luna martie a anului 2017 și iată că remixul a venit puternic din urmă.

Întrebat dacă și-ar dori ca remixul lui cu Beyoncé să devină numărul 1 în lista pieselor de Crăciun de anul acesta, Ed Sheeran a declarat:

"Aș minți dacă aș spune că nu. Cred că faptul că piesa Mariahei Carey e atât de populară pe rețelele de streaming o ajută. Asta e piesa mea de Crăciun fără să am o piesă de Crăciun."

Colaborarea dintre Rak-Su, Wyclef Jean și Naughty Boy la piesa "Dimelo" este locul al doilea, "Anywhere" a artistei Rita Ora, pe locul trei, "Havana" – Camila Cabello pe a patra poziție, iar pe cea de a cincea, Mariah Carey – "All I want for Christmas is you".

În varianta originală a piesei, se afla o singură chitară acustică. Atunci când Beyoncé a trebuit să înregistreze partea ei din piesă, artista i-a spus lui Sheeran.

"Nu știu ce simți despre asta, dar am eliminat toate instrumentele de pe piesă și am lăsat doar chitara acustică."

a răspuns:

Artistul a răspuns:

"Este perfect așa fiindcă e exact precum varianta originală!"

Invitat în emisiunea lui Ellen DeGeneres, artistul a vorbit despre cele două nominalizări la premiile Grammy pentru Best pop solo performance și Best pop vocal album.

Citește mai multe despre Ed Sheeran
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
London Grammar concertează la Electric Castle 2018 - LISTĂ CONFIRMĂRI

Englezii de la London Grammar vor susține anul viitor primul concert în România. Trupa a fost confirmată la Electric Castle...

Închide