Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
Ștefan Bănică
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
eMAGIA Sarbatorilor: Alege darurile potrivite la cele mai bune prețuri!

Ed Sheeran şi Beyonce reinterpretează acustic melodia "Perfect" - AUDIO

La timp pentru prima zi calendaristică de iarnă, Ed Sheeran şi Beyonce ne prezintă un duet cu aer de sărbători, "Perfect". Aceasta este o versiune acustică a hitului lui Sheeran, care include şi aportul timbrului celebrei Queen B.
Single Beyonce Ed Sheeran Perfect

Single Beyonce Ed Sheeran Perfect (foto: Ed Sheeran)

Ed Sheeran deschide piesa "Perfect" cu vocea sa melancolică şi chitara acustică, care picură miere în urechea ascultătorului. Single-ul a primit şi un visualizer cu fulgi de zăpadă care curg pe ecran şi pe care îl vedeţi mai jos. Beyonce îşi face simţită prezenţa pe la mijlocul piesei, cu un tril specific, care aminteşte de Whitney Houston. Artiştii cântă despre dragostea pură de copii, cu un backing vocal coral plin de feeling.

Rezultatul este o creaţie intimă, genul de hit care se interpretează într-un pub sau pe o scenă cu luminile stinse şi cu lumânări aprinse. "Perfect" este un single extras de pe albumul lui Sheeran "Divide" şi a primit un videoclip luna trecută. Acel clip spunea o poveste de iarnă, o poveste de prietenie şi dragoste a unor adolescenţi care îşi petrec sărbătorile la munte.

Muzicianul roşcat este de altfel şi protagonist al acestui clip, împreună cu actriţa Zoey Deutch, dar a şi scris scenariul materialului vizual. Odată cu acest remix acustic pentru "Perfect" Beyonce şi Ed Sheeran ajung la 3 colaborări. În 2015 cei doi realizau un tribut pentru Stevie Wonder, în cadrul "Songs in the Key of Life — An All-Star Salute", pentru ca apoi să cânte împreună o versiune inedită a piesei "Drunk in Love".

Beyonce vine după o serie de colaborări de marcă, precum cea cu Eminem, pe melodia sa de revenire "Walk on Water". Am auzit-o pe Bey la început de toamnă pe single-ul "Mi Gente", featuring cu J. Balvin şi Willy William, prima sa realizare muzicală după naşterea gemenilor din vară.

Citește mai multe despre BeyonceEd Sheeran
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
FiRMA reinterpretează poezia lui Eminescu de Ziua Naţională prin piesa "Dulce Românie" - AUDIO

FiRMA sărbătoreşte Ziua Naţională a României, 1 decembrie prin lansarea piesei "Dulce Românie". Single-ul include versuri din celebra poezie a...

Închide