Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Ed Sheeran a primit doar două nominalizări la premiile Grammy

Invitat în emisiunea lui Ellen DeGeneres, Ed Sheeran a declarat că validările lui nu vin din nominalizările la premii muzicale, ci din faptul că oamenii se bucură de muzica lui. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.
Ed Sheeran

Ed Sheeran

Urmărește-ne pe

Premiile Grammy vor avea loc în ianuarie anul viitor, iar artistul a fost nominalizat doar la două categorii – "Best pop solo performance" și "Best pop vocal album". Stând de vorbă cu Ellen, Ed Sheeran a spus:

"Din punctul meu de vedere, în anumiți ani ești norocos, iar în alții mai puțin. Poate că anul acesta nu e anul meu."

Gazda emisiunii i-a mai transmis artistului că piesa lui, "Shape of you", i-a rămas întipărită în minte.

"Acesta e și scopul. Cred că acolo câștig, de acolo vine validarea mea. Când văd că oamenii se bucură cu adevărat de muzică. Sunt mai fericit când vin oamenii și îmi spun că pe piesa mea a fost dansul mirilor sau primul sărut."

Tot în cadrul faimoasei emisiuni, Ed Sheeran a interpretat piesa "Perfect". Recent, artistul a lansat și un remix împreună cu Beyonce.

În cadrul premiilor Grammy, piesa "Despacito" (Luis Fonsi și Daddy Yankee) a fost nominalizată la mai multe categorii, iar albumul lui Lorde, "Melodrama", este și el printre favorite. Lista completă a nominalizărilor la premiile Grammy se regăsește aici.

Citește mai multe despre Ed Sheeran
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trupa Maroon 5 a lansat cel de-al șaselea album de studio, "Red Pill Blues"

Maroon 5 a lansat un nou album, "Red Pill Blues" , care conține 21 piese. În România, materialul discografic a...

Închide