Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

David Garrett susține încă un concert la București pe 9 iunie 2018

În urma vânzărilor impresionante de bilete, David Garrett, ”cel mai rapid violonist din lume”, a inclus în programul turneului ”EXPLOSIVE-LIVE” încă un concert în România. Noul spectacol va avea loc sâmbătă, pe 9 iunie 2018, la Sala Palatului din București.

Publicat

pe

David Garrett
David Garrett

David Garrett va concerta, așadar, la București, atât pe 8, cât și pe 9 iunie 2018. În cadrul celor două concerte, David Garrett va prezenta publicului din România atât cover-uri, cât și compoziții proprii, de pe albumul ”EXPLOSIVE”, lansat în 2015.

David Garrett nu va veni singur la București, ci acompaniat de bandul lui format din muzicieni desăvârșiți. Printre ei se numără:

  • Franck van der Heijden, director muzical, dirijor și chitară solo, producător care a lucrat cu artiști precum David Guetta, Andrea Bocelli, Withing Temptation, Black Eyed Peas și chiar Michael Jackson;
  • John Haywood, clape/pian și co-procucător. John este un producător britanic căutat în special pentru compozițiile create pentru marile evenimente sportive pentru BBCITV și ESPN;
  • Marcus Wolf, chitară ritmică și vocalist. Marcus a studiat chitară clasică la Yale, fiind apreciat atât pentru interpretările sale rock cât și cele clasice;
  • Jeff Allen, bas. După ce a studiat chitară bass la Julliard, Jeff a trecut la chitară bass și lucrează cu artiști precum Rosanne Cash, Fice for Fighting si Avril Lavigne;
  • Jeff Lipstein, tobe. Co-fondator la New Jersey Percussion Ensemble, Jeff lucrează ca producător pe Broadway și dezvoltă turnee și programe pentru numeroase show-uri.

Într-un interviu video acordat InfoMusic, David Garrett anunța că a pregătit un show plin de energie pentru publicul din România.

”Vin în România pentru prima oară împreună cu trupa mea și va fi un show exploziv, plin de energie. Trupa mea va fi pe scenă, vom cânta muzică rock, clasică, jazz, electronică. De fapt, tot ceea ce muzica poate oferi și va fi o seară distractivă pentru fiecare generație, de la copii mici și până la seniori. De asemenea, îmi doresc să integrez în spectacol bucăți din viața mea și povești, lucruri care mi s-au întâmplat și ceea ce muzica înseamnă pentru mine, ce înseamnă o anumită partitură pentru mine. Sper să fie amuzant pentru toată lumea.”

Bilete concert David Garrett la Sala Palatului pe 9 iunie 2018:

  • Categoria I - 450 lei
  • Categoria II - 350 lei
  • Categoria III - 250 lei
  • Categoria IV - 190 lei
  • Categoria V - 140 lei

Turneul ”EXPLOSIVE-LIVE” a început în luna noiembrie 2016 și nu se va încheia foarte curând, căci succesul uluitor a bătut toate recordurile concertelor sale anterioare. Numai în primele trei săptămâni ale turneului, au fost vândute peste 200.000 de bilete, urmate de alte  100.000 de bilete vândute pentru concertele susținute în primăvara acestui an.

Admirat de milioane de fani din întreaga lume, David Garrett are la activ milioane de bilete vândute, este deținătorul a 23 de discuri de aur și 16 de platină obținute în Hong Kong, Germania, Mexic, Taiwan, Brazilia, Singapore și multe altele. Pentru cel  mai recent album intitulat ”EXPLOSIVE”, David Garrett a fost distins cu Aur în Germania și Austria, la numai câteva săptămâni de la lansarea acestuia pe piață. Artistul combină carisma unui rock-star cu un fel de virtuozitate înnăscută a celor mai buni instrumentiști ai timpului nostru.

Interpretările electrizante ale unor hit-uri rock precum ”Purple Rain” sau ”They Don't Care About Us”, cele mai mari hit-uri internaționale pop ca ”Viva la Vida”, sau aranjamentele sale muzicale ale lucrărilor clasice de bază cum ar fi ”Simfonia Nr.5” a compozitorului german Ludwig van Beethoven sau ”Vara” de Antonio Vivaldi, precum și ale celor mai apreciate compoziții ale sale ca ”Furious” și ”Explosive” sunt doar câteva dintre melodiile ce le oferă spectatorilor momente unice de exaltare, ridicându-se în picioare, dansând și aplaudând cu frenezie.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte joi, 13 septembrie 2018

David Garrett

Loc
Sala Palatului

Trending