Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Lakeetra Knowles în audițiile de la X Factor 2020Rudă cu Beyoncé, Lakeetra Knowles a cucerit juriul de la X Factor 2020 - VIDEO Juriul X Factor 2020X Factor 2020 a ajuns la cea de-a opta rundă de audiții; citește rezumatul emisiunii Eddie Vedder (Pearl Jam) cântând la MTV Unplugged (1992)Urmărește emblematicul concert Pearl Jam de la MTV Unplugged - VIDEO Măștile din Finala Masked Singer RomâniaLeoaica, Corbul, Panda sau Căpcăunul din Finala Masked Singer România îl fac pe Codin Maticiuc să-și recunoscă obsesia Whitney Houston în videoclipul ”I Will Always Love You”Un videoclip Whitney Houston a depășit pragul de un miliard de vizualizări pe YouTube Brian May este "recunoscător să fie în viață" după o hemoragie la stomac

Corey Taylor lansează colecţia de reprezentaţii acustice "Live in London"

Corey Taylor a aniversat în această lună împlinirea vârstei de 44 de ani, dar şi peste 20 de ani de carieră. Pentru a încununa multiplele sale proiecte solistul Stone Sour şi Slipknot a lansat albumul "Live in London", care include reprezentaţii live acustice ale celor mai mari hituri ale trupelor sale.
Corey Taylor Live at Koko London

Corey Taylor Live at Koko London │ FOTO: Corey Taylor

Corey a cântat în faţa unei săli pline în clubul Koko din Londra anul trecut, iar acum experienţa vizuală şi acustică a fost făcută publică. Printre piesele cântate se numără şi "Tired" de la Stone Sour, care a primit o versiune acustică plină de feeling. Pasiunea şi vivacitatea răzbat dincolo de această versiune stripped down a piesei. Între acordurile chitării acustice auzim fanii fredonând piesa împreună cu muzicianul.

Liderul Slipknot a ales Londra pentru această reprezentaţie pentru că ocupă un loc special în inima sa. Întregul concert poate fi vizionat gratuit pe site-ul lui Taylor, incluzând piese celebre de la Slipknot şi Stone Sour, dar şi coveruri surpriză. Corey ne-a trecut prin toată istoria muzicii rock, cu reinterpretări pentru melodii de la Grateful Dead, Van Morrison, KISS, REM sau The Cure.

În afară de cele 19 melodii, celebrul solist a oferit 4 bisuri, care au inclus mega hitul Stone Sour "Through Glass", dar şi agresivul "Spit It Out" de la Slipknot. Fanii acestor două trupe nu ar trebui să îşi facă griji pentru că într-un interviu de anul trecut metalistul din Iowa declara că ar fi o lăcomie din partea sa să înceapă o carieră solo. Corey Taylor a mai discutat despre o carieră solo în trecut, comparând creaţiile proprii cu o combinaţie între Foo Fighter, The Replacements şi Social Distortion.

Şi-a exprimat interesul de a lucra cu Eminem, în special pentru flow şi atitudine. Stone Sour a lansat un album în acest an şi va concerta în România la anul, în iunie. Slipknot pregăteşte între timp un nou LP, atunci când trupa se va reuni.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Corey TaylorSlipknotStone Sour
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Următorul album al lui Kanye West s-ar putea numi "Turbo Grafx 16"

Kanye West este cea mai controversată figură din rap-ul modern, fie că vorbim despre spitalizarea sa la psihiatrie sau declaraţiile...

Închide