Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Caro Emerald și Metropole Orkest întâmpină Crăciunul cu piesa "Something For Christmas" - AUDIO

Caro Emerald întâmpină anul acesta Crăciunul cu o piesă originală de sezon. Noul single se numește "Something For Christmas" și este înregistrat împreună cu Metropole Orkest, o reputată orchestră originară din Olanda multiplu premiată cu Grammy.
Caro Emerald

Caro Emerald

Cu "Something For Christmas", Caro Emerald intră în atmosfera de sărbătoare a Crăciunului. Noua piesă de sezon a artistei olandeze păstrează din sound-ul vintage cu care și-a cucerit fanii, având însă ca sursă de inspirație atmosfera specifică Crăciunului.

"Something For Christmas" este compusă de David Schreurs, Kate Earl și Vincent Degiorgio și se regăsește pe EP-ul ”MO X Caro Emerald”. Materialul  a fost înregistrat cu echipament vintage la Electric Monkey Studio din Amsterdam, incluzând reinterpretări ale pieselor ”Tahitian Skies”, ” The Ghost of You” și ”A night Like This”.

Tracklist MO X Caro Emerald - EP:

  1. Tahitian Skies
  2. The Ghost of You
  3. A Night Like This
  4. Home
  5. Little Snowflake
  6. Something for Christmas

AUDIO: Caro Emerald și Metropole Orkest - "Something For Christmas"

Caro Emerald a debutat în 2009, cu celebra piesă “Back it Up”. Primul ei disc, ”Deleted Scenes from the Cutting Room Floor”, a ajuns rapid în playlistul radio-urilor europene, single-ul “A Night Like This” asigurându-i prezența în clasamentele muzicale internaționale. Albumul s-a vândut în peste 1.5 milioane de exemplare, artista fiind răsplătită și cu un Edison Award, distincție oferită artiștilor cu rezultate remarcabile în industria muzicală.

Cel de-al doilea album, intitulat ”The Shocking Miss Emerald”, a apărut în 2013 și a intrat direct pe prima poziție în clasamentul din Marea Britanie, fiind urmat de o lungă serie de concerte și prezențe în cadrul mai multor festivaluri din Europa.

Caro Emerald a devenit rapid un nume foarte ușor de reperat, în special datorită identității sale muzicale foarte specifice: un mix irezistibil de sonorități retro, grooving jazz și cinematic tango, care readuc în prezent epoca de aur a Hollywood-ului.

Pe 28 februarie 2018, Caro Emerald va reveni la București, la 6 ani de la primul ei concert în România. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului.

Citește mai multe despre Caro Emerald
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Kryptonite Sparks ne invită să petrecem o "Noapte în Nord" - AUDIO

Trupa indie The Kryptonite Sparks a lansat o piesă nouă, intitulată ”Noapte în Nord”. Single-ul a fost înregistrat la studioul...

Închide