Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Caro Emerald și Metropole Orkest întâmpină Crăciunul cu piesa "Something For Christmas" - AUDIO

Caro Emerald întâmpină anul acesta Crăciunul cu o piesă originală de sezon. Noul single se numește "Something For Christmas" și este înregistrat împreună cu Metropole Orkest, o reputată orchestră originară din Olanda multiplu premiată cu Grammy.

Publicat

pe

Caro Emerald
Caro Emerald

Cu "Something For Christmas", Caro Emerald intră în atmosfera de sărbătoare a Crăciunului. Noua piesă de sezon a artistei olandeze păstrează din sound-ul vintage cu care și-a cucerit fanii, având însă ca sursă de inspirație atmosfera specifică Crăciunului.

"Something For Christmas" este compusă de David Schreurs, Kate Earl și Vincent Degiorgio și se regăsește pe EP-ul ”MO X Caro Emerald”. Materialul  a fost înregistrat cu echipament vintage la Electric Monkey Studio din Amsterdam, incluzând reinterpretări ale pieselor ”Tahitian Skies”, ” The Ghost of You” și ”A night Like This”.

Tracklist MO X Caro Emerald - EP:

  1. Tahitian Skies
  2. The Ghost of You
  3. A Night Like This
  4. Home
  5. Little Snowflake
  6. Something for Christmas

AUDIO: Caro Emerald și Metropole Orkest - "Something For Christmas"

Caro Emerald a debutat în 2009, cu celebra piesă “Back it Up”. Primul ei disc, ”Deleted Scenes from the Cutting Room Floor”, a ajuns rapid în playlistul radio-urilor europene, single-ul “A Night Like This” asigurându-i prezența în clasamentele muzicale internaționale. Albumul s-a vândut în peste 1.5 milioane de exemplare, artista fiind răsplătită și cu un Edison Award, distincție oferită artiștilor cu rezultate remarcabile în industria muzicală.

Cel de-al doilea album, intitulat ”The Shocking Miss Emerald”, a apărut în 2013 și a intrat direct pe prima poziție în clasamentul din Marea Britanie, fiind urmat de o lungă serie de concerte și prezențe în cadrul mai multor festivaluri din Europa.

Caro Emerald a devenit rapid un nume foarte ușor de reperat, în special datorită identității sale muzicale foarte specifice: un mix irezistibil de sonorități retro, grooving jazz și cinematic tango, care readuc în prezent epoca de aur a Hollywood-ului.

Pe 28 februarie 2018, Caro Emerald va reveni la București, la 6 ani de la primul ei concert în România. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului.

Comentează

Trending