Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Camila Cabello este pe primul loc în Marea Britanie, pentru a cincea săptămână consecutivă

Camila Cabello a fost pe primul loc în Marea Britanie cu piesa "Havana", pentru cinci săptămâni la rând. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Cea care a reușit anterior această performanță este Adele, în 2011, cu single-ul "Someone like you".

De asemenea, colaborarea lui Rita Ora cu Young Thug, la melodia "Anywhere", a plasat-o și pe artista britanică în top, având însă cu o mie de unități vândute mai puțin decât Camila Cabello.

Deși anterior, ca membră a trupei de fete Fifth Harmony, artista a reușit să aibă success international, totuși nu a reușit să ajungă pe primul loc, ci doar în Top 10.

Printre artistele care au stat 5 săptămâni consecutive sau mai mult în topul din Marea Britanie se numără Rihanna, Katy Perry, Celine Dion, Leona Lewis, Whitney Houston, Duffy sau Kylie Minogue.

În Statele Unite ale Americii, Havana este în acest moment pe locul 2 în US Billboard Hot 100, iar videoclipul are aproape 300 de milioane de vizualizări pe Vevo.
Camila Cabello a interpretat piesa în cadrul premiilor MTV EMA, unde a câștigat premiul pentru "Cea mai bună piesă pop".

Artista s-a remarcat cel mai mult ca voce, personalitate și prezență scenică în girl band-ul Fifth Harmony, așa că distanțarea ei față de fostele colege a fost inevitabilă.

Citește mai multe despre Camila Cabello
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
X Factor 2017: Horia Breciu și-a ales concurenții pentru dueluri

Etapa de Bootcamp reprezintă un pas important în cadrul "jocului" X Factor. Prima parte a acestei etape este reprezentată de...

Închide