Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Camila Cabello este pe primul loc în Marea Britanie, pentru a cincea săptămână consecutivă

Camila Cabello a fost pe primul loc în Marea Britanie cu piesa "Havana", pentru cinci săptămâni la rând. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Urmărește-ne pe

Cea care a reușit anterior această performanță este Adele, în 2011, cu single-ul "Someone like you".

De asemenea, colaborarea lui Rita Ora cu Young Thug, la melodia "Anywhere", a plasat-o și pe artista britanică în top, având însă cu o mie de unități vândute mai puțin decât Camila Cabello.

Deși anterior, ca membră a trupei de fete Fifth Harmony, artista a reușit să aibă success international, totuși nu a reușit să ajungă pe primul loc, ci doar în Top 10.

Printre artistele care au stat 5 săptămâni consecutive sau mai mult în topul din Marea Britanie se numără Rihanna, Katy Perry, Celine Dion, Leona Lewis, Whitney Houston, Duffy sau Kylie Minogue.

În Statele Unite ale Americii, Havana este în acest moment pe locul 2 în US Billboard Hot 100, iar videoclipul are aproape 300 de milioane de vizualizări pe Vevo.
Camila Cabello a interpretat piesa în cadrul premiilor MTV EMA, unde a câștigat premiul pentru "Cea mai bună piesă pop".

Artista s-a remarcat cel mai mult ca voce, personalitate și prezență scenică în girl band-ul Fifth Harmony, așa că distanțarea ei față de fostele colege a fost inevitabilă.

Citește mai multe despre Camila Cabello
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
X Factor 2017: Horia Breciu și-a ales concurenții pentru dueluri

Etapa de Bootcamp reprezintă un pas important în cadrul "jocului" X Factor. Prima parte a acestei etape este reprezentată de...

Închide