Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT INFO CONCERT:
Chris Botti
INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
INFO CONCERT:
Michael Bolton

Au fost anunțați primii artiști care vor cânta la BRIT Awards 2018

Se apropie unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale ale anului următor, BRIT Awards. Vă invităm să aflați care sunt primii artiști care vor cânta pe faimoasa scenă.

Stormzy, Ed Sheeran și Sam Smith au fost confirmați printr-un mesaj pe pagina oficială de Twitter.

De asemenea, la ceremonie, alături de trio-ul britanic, va interpreta piesele ei cele mai cunoscute și frumoasa artistă Dua Lipa.

La evenimentul din 2017, Stormzy și Ed Sheeran au cântat împreună "Castle on the hill" și "Shape of you". Piesa din urmă a fost lansată ulterior ca single și l-a plasat pe Ed Sheeran în toate topurile.

Comediantul englez Jack Whitehall va fi gazda BRIT Awards 2018, iar mai multe detalii urmează să fie dezvăluite curând.

La ediția din 2017, David Bowie a primit două distincții post mortem, iar Adele și The 1975 s-au numărat printre cei premiați în cadrul evenimentului.

Citește mai multe despre Ed SheeranSam SmithStormzy
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mike Shinoda a vorbit despre viitorul trupei Linkin Park

Mike Shinoda, membrul trupei Linkin Park a vorbit despre viitorul trupei și o posibilă variantă de turneu cu holograma lui...

Închide