Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Ascultă noua piesă a formaţiei Asking Alexandria, "Alone In A Room" - AUDIO

Asking Alexandria ne învaţă cum să facem faţă singurătăţii, prin noul single "Alone In a Room". Piesa continuă soundul proaspăt etalat pe primul single de pe viitorul album, intitulat "Asking Alexandria".
Asking Alexandria

Asking Alexandria

Noul LP debutează pe 15 decembrie şi marchează revenirea solistului Danny Worsnop, sărbătorită de fanii trupei din toată lumea. "Alone In A Room" a avut premiera în cadrul emisiunii BBC Radio 1 Rock Show, a lui Daniel P. Carter. Acest single reprezintă reflecţia artistului despre condiţia sa în lume şi singurătatea atât de necesară pentru creaţie. Este o piesă mai complexă decât pare la prima vedere.

Începe cu un riff melodios şi melancolic şi chiar dacă nu are ţipetele legendare din "Into the Fire", invoacă angoase similare. Britanicii ne-au mai oferit o mostră de pe cel mai nou disc şi în octombrie, prin release-ul "Where Did It Go?". Chitaristul Ben Bruce a declarat următoarele despre reunirea grupului:

Aceasta este o perioadă incredibil de palpitantă în cariera Asking Alexandria. Am fost prin iad şi înapoi. A fost un drum nebunesc de lung şi nu am putea fi mai încântaţi că am ajuns aici. Am primit o nouă viaţă.

Ca indivizi suntem mai fericiţi decât am fost în mult timp.

Solistul părăsea Asking Alexandria în 2015, pentru a lucra la un proiect propriu. Era înlocuit de vocalul Denis Shaforostov, care nu s-a potrivit deloc pe sound-ul formaţiei, după cum a arătat-o şi albumul "The Black" de anul trecut. Cu Worsnop revenit trupa parcă a renăscut şi şi-a regăsit sunetul vechi, dar maturizat şi mai prelucrat în studio.

Luna viitoare Asking Alexandria pleacă în turneu cu Black Veil Brides şi vor concerta în oraşe din SUA până în martie. Muzicienii au concertat în România în martie la Arenele Romane.

Citește mai multe despre Asking Alexandria
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Inna a lansat piesa "Lights" - AUDIO

Inna a lansat o nouă piesă, intitulată ”Lights”. Melodia se regăsește pe albumul ”Nirvana”, lansat astăzi, 11 decembrie.

Închide