Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noua melodie a lui Trentemoller, "On A Cold Christmas Night" - AUDIO

În vreme ce unii artişti cântă colinde de Crăciun, Trentemoller a preferat o abordare mai melancolică, lansând piesa "On A Cold Christmas Night". DJ-ul danez de 43 de ani a partajat piesa pe web, urând tuturor fanilor "Crăciun Fericit".

Publicat

pe

Single Trentemoller On a Cold Christmas Night
Single Trentemoller On a Cold Christmas Night │ FOTO: Trentemoller

Pe parcursul lunii decembrie Trentemoller a postat scurte memento-uri legate de cariera sa, prin intermediul reţelelor de socializare. Acest scurt experiment de aducere aminte se încheie cu lansarea piesei "On A Cold Christmas Night". Este o melodie minimalistă, melancolică, de visare şi care ar fi perfectă pentru un joc video din seria "Silent Hill".

Cu o chitară gravă, o tobă "leneşă" şi un sintetizator cu ecou prelungit, piesa ne introduce într-o stare de reverie. Undeva pe la mijlocul său auzim şi efecte de chitară ce duc cu gândul la Pink Floyd, iar spre final apar şi zurgălăii. Aceştia ne amintesc că avem de-a face cu un single iernatic, lansat de Crăciun. Aceasta este o latură întunecată a lui Trentemoller, explorată şi pe coloana sonoră a filmului "La Piel Que Habito" de Almodovar.

Pentru acea peliculă, DJ-ul a contribuit cu piesa "Shades of Marble", o creaţie întunecată, cu sample-uri de instrumente cu corzi ce sună foarte întunecat. Ultimul album al acestui multi instrumentalist a sosit în 2016, sub numele de "Fixion". Ulterior a ajuns pe locul 16 în topurile daneze.

Cu puternice influenţe progresive în muzica sa, Trentemoller a fost prezent în acest an la Electric Castle, împreună cu Deadmau5, Moderat, Alt-J şi Nero.

Trending