Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit"Câștigătorii Globurilor de Aur 2021 - Lista completă Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut

Ascultă noua melodie a lui Eminem, "Untouchable", imn al problemelor rasiale - AUDIO

Eminem continuă să fie cu degetul pe pulsul problemelor rasiale din SUA, prin noua piesă "Untouchable". O melodie-comentariu social, această creaţie este al doilea single extras de pe viitorul album al rapperului din Detroit, "Revival".
Eminem Revival Untouchable

Eminem Revival Untouchable │ FOTO: Eminem

La finalul lunii trecute Em anunţa data de lansare a viitorului LP printr-o campanie ce părea să promoveze un produs farmaceutic, "Revival". În spatele său era cu adevărat un doctor, dar nu în medicină, ci în muzică, Dr. Dre. "Untouchable" este o piesă foarte lungă pentru cerinţele moderne, nu e deloc radio-friendly şi are multiple schimbări de ritm. Arată că lui Shady nu îi păsa să fie comercial, ci să îşi ducă mesajul mai departe.

Noul release include şi un sample din hitul celebrilor ameţiţi Cheech and Chong, "Earache My Eye". Marshall cântă despre privilegiul albilor, despre brutalitatea poliţiei şi trecutul sângeros al Statelor Unite. Nu se fereşte de teme precum exterminarea populaţiei indigene, de plantaţii şi cazuri precum Rodney Dangerfield sau Kaepernick. Odată cu lansarea acestui single, Eminem a făcut publică şi coperta noului disc (imaginea de mai sus).

E o imagine oarecum amuzantă, dar şi tragică, cu Marshall ţinându-şi faţa în palmă, pe un fundal cu steagul Americii. Un fel de "auto face palm" după ce Trump a fost ales. Eminem a fost unul dintre cei mai vocali critici ai noului preşedinte american, realizând câteva piese şi un freestyle care îl atacă.

"Revival" soseşte pe 15 decembrie şi include colaborări cu Ed Sheeran, Pink, Alicia Keys, dar şi celebrul duet cu Beyonce, pe piesa "Walk on Water".

Citește mai multe despre Eminem
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Kooks cântă la Summer Well Festival 2018

Formația pop-rock The Kooks a fost confirmată în line-up-ul Summer Well Festival 2018. Trupa ar fi trebuit să concerteze pentru...

Închide