Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
Andra - "Aievea"
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
Carlos Marin
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Mariza
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Ascultă noua melodie a lui Eminem, "Untouchable", imn al problemelor rasiale - AUDIO

Eminem continuă să fie cu degetul pe pulsul problemelor rasiale din SUA, prin noua piesă "Untouchable". O melodie-comentariu social, această creaţie este al doilea single extras de pe viitorul album al rapperului din Detroit, "Revival".
Eminem Revival Untouchable

Eminem Revival Untouchable (foto: Eminem)

La finalul lunii trecute Em anunţa data de lansare a viitorului LP printr-o campanie ce părea să promoveze un produs farmaceutic, "Revival". În spatele său era cu adevărat un doctor, dar nu în medicină, ci în muzică, Dr. Dre. "Untouchable" este o piesă foarte lungă pentru cerinţele moderne, nu e deloc radio-friendly şi are multiple schimbări de ritm. Arată că lui Shady nu îi păsa să fie comercial, ci să îşi ducă mesajul mai departe.

Noul release include şi un sample din hitul celebrilor ameţiţi Cheech and Chong, "Earache My Eye". Marshall cântă despre privilegiul albilor, despre brutalitatea poliţiei şi trecutul sângeros al Statelor Unite. Nu se fereşte de teme precum exterminarea populaţiei indigene, de plantaţii şi cazuri precum Rodney Dangerfield sau Kaepernick. Odată cu lansarea acestui single, Eminem a făcut publică şi coperta noului disc (imaginea de mai sus).

E o imagine oarecum amuzantă, dar şi tragică, cu Marshall ţinându-şi faţa în palmă, pe un fundal cu steagul Americii. Un fel de "auto face palm" după ce Trump a fost ales. Eminem a fost unul dintre cei mai vocali critici ai noului preşedinte american, realizând câteva piese şi un freestyle care îl atacă.

"Revival" soseşte pe 15 decembrie şi include colaborări cu Ed Sheeran, Pink, Alicia Keys, dar şi celebrul duet cu Beyonce, pe piesa "Walk on Water".

Citește mai multe despre Eminem
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Kooks cântă la Summer Well Festival 2018

Formația pop-rock The Kooks a fost confirmată în line-up-ul Summer Well Festival 2018. Trupa ar fi trebuit să concerteze pentru...

Închide