Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT INFO CONCERT:
Chris Botti
INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
INFO CONCERT:
Michael Bolton

Ascultă colaborarea dintre Ed Sheeran şi Eminem pe piesa "River" - AUDIO

Odată cu lansarea albumului "Revival", Eminem a făcut public şi single-ul "River". Acesta reprezintă prima colaborare a rapperului din Detroit cu Ed Sheeran, artistul britanic care a dominat topurile muzicale în acest an.

Deşi a debutat acum 24 de ore, single-ul "River" este deja în Trending pe YouTube, cu peste 2 milioane de vizualizări. Începe cu un aer de baladă şi vocea tristă a lui Ed Sheeran cântând despre păcatele sale. Eminem intră pe flow imediat ce începe chitara acustică, iar piesa este despre relaţii eşuate, despre o "ea" care adoră pericolul. Marshall Mathers îşi doreşte o Gwen Stacy ca a lui Spiderman şi regretă minciunile care au distrus relaţia dintre cei doi.

Nu este singura colaborare cu muzicieni de top de pe "Revival", Eminem având şi un featuring cu Beyonce pe melodia "Walk on Water". Alte nume mari care apar pe acest LP sunt Alicia Keys, P!nk şi Skylar Grey. Au trecut 4 ani de la ultimul disc al controversatului rapper, "The Marshall Mathers LP 2". "River" este o excepţie faţă de mesajul general al lui "Revival", clar anti administraţia actuală din SUA şi criticând rasismul în creştere şi acţiunile preşedintelui Trump.

Eminem nu s-a ferit să îl atace pe preşedinte şi printr-un freestyle recent, prin câteva piese dedicate lui, dar şi în social media. Colaborarea cu Sheeran aduce totuşi în ecuaţie o relaţie toxică şi ne aminteşte de "Love The Way You Lie", hitul realizat de Slim Shady cu Rihanna. Temele sunt ceva mai întunecate acum, precum o sarcină nedorită şi o relaţie extraconjugală, care distrug o căsnicie.

Între timp Ed Sheeran a reînregistrat piesa "Perfect" într-o versiune la care îşi aduce contribuţia celebrul tenor Andrea Bocelli.

Citește mai multe despre Ed SheeranEminem
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Programul concertului Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna

Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna sosește la Sala Palatului cu un splendid spectacol de Crăciun, o întâmpinare imperială și luminoasă a...

Închide