Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Arilena Ara cântă în finală la Vocea României

Ca în fiecare an, există un invitat special din afara țării, prezent la Vocea României. Vă invităm să aflați mai multe detalii despre momentul lui Arilena Ara în articolul de mai jos.

Publicat

pe

Arilena Ara este numele artistei de orgine albaneză, care va interpreta piesa "Nentori", live, în cadrul emisiunii concurs.

Aceasta a lansat numeroase single-uri ce au făcut-o cunoscută atât în țara ei, cât și în afara granițelor. Hitul artistei este pe primul loc în topurile muzicale din România.

”Este o binecuvântare să mă reîntorc în România în această perioadă superbă a anului. Am ascultat foarte multe voci bune în acest show și sunt convinsă că toate cele patru finaliste sunt deja câștigătoare. Vocea României este o oportunitate uriașă pentru românii talentați să-și exprime trăirile, emoțiile, să-și facă auzite vocile unice și să-și arate personalitatea. Mă simt onorată să fiu pe scena Vocea României în marea finală și să cânt piesa datorită căreia m-am întors aici pentru fanii mei, Nentori.”, a declarat Arilena Ara.

Vineri, de la 20:30, vom urmări un spectacol plin de emoție și determinare în marea finală Vocea României, iar telespectatorii își pot alege câștigătoarea atât prin sms, trimis la numărul 1200 (număr disponibil în toate rețelele de telefonie mobilă, costul unui mesaj fiind de 1.19 euro inclusiv TVA), cât și online, gratuit, pe site-ul Vocea României. Orice utilizator poate vota online o dată, prin login cu pagina de Facebook, sau prin sms de maximum zece ori. Intervalul de timp în care se poate vota este reprezentat de anunțurile START VOT – STOP VOT din cadrul finalei.

Pentru prima dată în istoria emisiunii, în finală sunt doar voci feminine: Ana Munteanu, Zsuzsana Cerveni, Andrada Crețu și Meriam Jane Ndubuisi.

Trending