Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Ana Munteanu a câștigat Vocea României 2017, aducând victoria în echipa Smiley - VIDEO

În seara de 15 spre 16 decembrie 2017 am aflat câștigătoarea titlului de "Vocea României 2017". Ana Munteanu a strâns cele mai multe voturi, readucând victoria în echipa lui Smiley. Citește cum a decurs prima finală cu patru voci feminine.

Publicat

pe

Ana Munteanu, câștigătoarea emisiunii Vocea României 2017
Ana Munteanu, câștigătoarea emisiunii Vocea României 2017

În cadrul finalei de la Vocea României 2017 am avut parte de momente individuale ale fiecărui concurent din cele patru echipe, de momente muzicale ale concurenților alături de antrenorii lor, dar și duete ale finalistelor împreună cu artiști cunoscuți (Marcel Pavel, Alessandro Safina, Ovidiu Lipan Țăndărică, Mihail). Astfel, fiecare echipă a încântat publicul cu câte trei interpretări. Doar votului telespectatorilor a contat în alegerea câștigătorului.

Clasamentul final Vocea României 2017

  • Locul 1: Ana Munteanu (echipa Smiley)
  • Locul 2: Meriam Jane (echipa Tudor)
  • Locul 3: Zsuzsana Cerveni (echipa Loredana)
  • Locul 4: Andrada Crețu (echipa Despot)

Ana Munteanu a cântat solo ("La Boheme"), împreună cu Marcel Pavel (Prayer) și alături de Smiley ("De Unde Vii La Ora Asta"). Smiley a obținut victoria ca antrenor pentru a doua oară, după ce Ștefan Stan a câștigat primul trofeu în 2011. Ultimele trei titluri fuseseră câștigate de concurenții lui Tudor Chirilă. Anul acesta, concurenta lui - Meriam Jane s-a clasat pe locul secund.

RECOMANDARE: Ascultă "Măști", primul single al Anei Munteanu, câștigătoarea Vocea României 2017

Rezumatul finalei Vocea României 2017

Seara a început cu un omagiu adus Majestății Sale Regele Mihai I al României. Concurentele au interpretat piesa "Amazing Grace" în memoria fostului suveran.

Prima finalistă care a urcat pe scenă a fost Jane. Aceasta a dat startul competiției cu piesa Mariei Tănase, "Lume, Lume", cântată împreună cu Ovidiu Lipan Țăndărică. Fiind un adept al multiculturalismului, lui Ovidiu Lipan i s-a părut un duet foarte interesant și a fost o plăcere să cânte alături de Jane pe scena de la Vocea României.

A urmat momentul solo al Zsuzsanei Cerveni, concurenta Loredanei. Tânăra a trecut printr-o serioasă evoluție de la audiții până în prezent, iar scopul Zsuzsanei din finală a fost să-i facă pe cei care au votat-o mândri de interpretările sale. Concurenta a surprins plăcut săptămâna trecută când a fost o divă, în adevăratul sens al cuvântului. Zsuzsana a păstrat aceeași nuanță pentru acest prim moment de pe scenă. Îmbrăcată într-o rochie roșie, spectaculoasă, Zsuzsana a cântat piesa lui Jennifer Rush - "Power Of Love".

"Tu ești dovada vie de cum se transformă o fată într-o femeie. Eu sunt un susținător al tău. Am zis că te văd un star și sper să ți se întâmple treaba asta", i-a spus Smiley concurentei. Tudor s-a legat de strategia bună pe care Loredana a abordat-o în acest sezon al emisiunii: "Anul ăsta, Loredana a avut niște momente excepționale. Mi se pare că își asumă riscuri. Ăsta e un lucru foarte bun", a spus artistul.

Prima echipă ce a încântat publicul cu un duet între concurent și antrenor a fost cea a lui Smiley. “De unde vii la ora asta?” a fost piesa interpretată de Ana și Smiley.

“A fost un moment foarte drăguț în care am intrat în lumea lui Smiley”, a spus Loredana. “Foarte faină treabă ați făcut”, a adăugat Despot. Tudor a fost de părere că Ana a dat valoare piesei, fiind aprobat de Smiley: “asta face un artist – aduce o valoare adăugată piesei”.

În semifinală a cântat vocal și la pian piesa “Nothing Else Matters”, iar interpretarea sa l-a emoționat pe Adrian până la lacrimi. În finală, Andrada a păstrat același șablon, de data aceasta, melodia aleasă fiind “Numb”, a celor de la Linkin Park.

“Este o finală cu diversitate vocală. Felicitări! Deși e riscant să faci un remake, ție ți-a ieșit”, a spus Tudor. Loredanei i s-a părut interesantă abordarea, mai ales că partitura piesei este pentru o voce masculină. Smiley a apreciat prestația fetei. Chiar dacă nu o vedea în finală pe Andrada, Smiley i-a spus: “E foarte mișto ce ai reușit să faci. Bravo!”

Pe scenă a revenit echipa Tudor. Nici de această dată Jane nu a fost singură. L-a avut alături pe antrenorul său și au cântat împreună “Epilog”. Plini de sensibilitate, îmbrăcați în tricouri albe și ținându-se de mână, Jane și Tudor au creat un moment artistic la propriu. Pe lângă voci și instrumente muzicale, pe fundal au fost proiectate niște desene, realizate de Tudor Chirilă, ce au completat povestea.

“Pot să spun că asta e una dintre piesele mele preferate de la Vama Veche. Mă bucur că te văd cântând alt gen de cântece. V-a ieșit foarte bine partea asta sensibilă”, a spus Smiley. “Îmi place foarte mult cum cânți în română, chiar sună foarte mișto glasul tău în română”, a completat Adi.

A urmat un alt duet ale cărui voci componente au fost cele ale Zsuzsanei Cerveni și Alessandro Safina. Tenorului i-a fost imposibil să refuze invitația Loredanei de a lua parte la acest moment muzical. Alessandro și Zsuzsana au interpretat “Nessum Dorma”, într-o variantă reorchestrată.

“Face imposibilul să fie posibil”, a spus antrenorul său despre ea. Este vorba de Ana care, în cadrul interpretării solo, ne-a transmis, într-adevăr, emoție prin piesa “La Bohème”, iar faptul că a venit lângă antrenorul său la jumătatea piesei a dus emoțiile la un nivel superior.

“Ce parfum frumos avea muzica odinioară. A fost o perioadă muzicală foarte frumoasă”, a spus Despot, fiind de părere că vocea Anei a redat această caracteristică muzicală. Tudor a ținut să precizeze că i s-a confirmat teoria exprimată cu două ediții în urmă conform căreia teatrul a fost înaintea muzicii.

Invitatul special al echipei Despot a fost Mihail. Acesta a interpretat alături de Andrada piesa "Who You Are".

"Oameni", melodia lui Aurelian Andreescu a ajutat-o pe Jane să ajungă la sufletele publicului. Momentul său a fost marcat atât de vocea impecabilă, cât și de mesajul puternic al piesei.

"Piesa are un mesaj universal valabil. Jane, ești fantastică. Ai făcut o treabă extraordinară de-a lungul ediției", i-a zis Smiley. "Felicitări, Jane! Mă bucur că ai reușit să-i dai amprenta ta acestui cântec nemuritor", au fost vorbele Loredanei. Comentariile antrenorilor s-au încheiat cu vorbele lu Tudor: "Nu am văzut pe nimeni în concursul ăsta cântând românește ca tine și atingând notele alea. Te iubesc mult!"

"Girl team" a urcat pe scena emisiunii într-un duet memorabil. Loredana și Zsuzsana au interpretat "Bună seara, iubito".

"A fost girl power of voice", a spus Tudor. "Eu nu vreau decât să spun atât: zi-le, Loredana", au fost vorbele lui Smiley. Loredana a considerat că vocea Zsuzsanei este cea mai minunată voce pe care a întâlnit-o în acești ani la emisiune.


Ana Munteanu și Marcel Pavel - două voci puternice ce au realizat un moment sensibil, dar, în mod paradox, intens. Piesa aleasă a fost "The Prayer", cunoscuta melodie a duetului Celine Dion și Andrea Bocelli.

Ultimul moment muzical din concurs a fost reprezentat de Andrada Crețu și Adrian Despot. Cei doi au cântat piesa celor de la Phoenix, "Fata Verde". Andrada a demonstrat și un alt talent, acela de a cânta la flaut.

"V-ați armonizat foarte frumos", a fost de părere Tudor. "A fost un moment antrenant, felicitări și mult noroc", a spus Loredana.

 

Comentează

Concerte & turnee

Află cine sunt invitații speciali ai concertului Vama de la Arenele Romane

Vama revine și anul acesta la Arenele Romane cu un concert spectaculos, devenit deja tradiție atât pentru trupă, cât și pentru fani. Tudor Chirilă și colegii săi au dezvăluit cine sunt invitații surpriză care vor urca pe scenă alături de ei. Te invităm să afli despre cine e vorba.

Publicat

pe

VAMA în concertul About Us de la Arenele Romane pe 21 septembrie 2018 │ FOTO: Alexandru Drăgoi / InfoMusic.ro

Pe 27 iulie, Vama va urca pe scena Arenelor Romane cu un show complex. Pe participați îi vor așteaptă hit-uri îndrăgite, piese pline de energie, dar și momente emoționante. Mai mult, trupa a invitat o serie de colegi de breaslă pentru niște reprezentații muzicale memorabile.

Cine sunt invitații speciali ai concertului Vama de la Arenele Romane?

Delia

Primul invitat anunțat a fost Delia Matache, care promite să aducă o energie debordantă la Arenele Romane. Artista a fost surprinsă la repetiții cântând la flaut, în timp ce Chirilă exersa la clarinet.

Una din cele mai emblematice artiste din România, Delia se află constant pe cele mai înalte poziții din topurile muzicale datorită hit-urilor pe care le lansează. Universul ei artistic este într-o continuă dezvoltare, iar acest lucru este cel mai vizibil în show-urile ei sold-out de la Sala Palatului: "Deliria", "Psihedelia", "Acadelia", show-urile în aer liber de la Verde Stop Arena: "Cum era" și "Rockadelia", "Flex" sau evenimentul excusivist "Delia's Winter Wonderland" de la Teatrul Național din București.

Smiley

Coleg în industrie și camarad la Vocea României cu Tudor Chirilă, Smiley a acceptat invitația de a împărtăși cu Vama cele mai frumoase momente muzicale.

"Dacă tot a fost Campionatul European de Fotbal, l-am provocat pe Smiley la un joc. Reguli simple: Pierzi, cânți la Arenele Romane. Câștigi, tot cânți la Arene! Așa că, Smiley, așteptăm revanșa pe 27.07", a transmis trupa Vama.

Artiștii din deschidere

Concertul Vama de la Arenele Romane va fi deschis de două artiste fresh, care promit multe din punct de vedere muzical.

IOVA

IOVA este artista alături de care trupa a lansat recent piesa "Ești sigură că vrei".Solistă și compozitoare, tânăra a încântat lumea cu talentul ei. Pasiunea pentru muzică a început la vârsta de 11 ani, când a început să ia lecții de chitară și pian. Doi ani mai târziu, și-a format propria trupă rock. IOVA s-a afirmat ca artist solo după ce a fost membru LaLa Band.

Drumul ei în industria muzicală a început după ce a trimis un demo la HaHaHa Production în toamna lui 2015, ca mai apoi să își lanseze primul single - "Be like water" în 2018. De-a lungul carierei, IOVA s-a ridicat mereu la un nou nivel. A acceptat provocarea label-ului ei de a crea 26 de piese ceea ce a dus la apariția conceptului "Bi-Polar: Why tf am I like this?!", o poveste împărțită în 4 acte (PEOPLE, SEARCHING, HER și SELF), fiecare reprezentând o parte din călătoria artistei.

Alexandra Căpitănescu

Alexandra Căpitănescu, câștigătoarea Vocea României 2023 și cea care a adus din nou victoria în echipa lui Tudor Chirilă, va aduce rock-ul la Arenele Romane. Maestrul și ucenicul vor cânta pe aceeași scenă și vor retrăi momente pline de emoție așa cum au făcut-o în timpul emisiunii.

Alexandra Căpitănescu este un artist unic, cu autenticitate, originalitate, trăire și o voce cameleonică. Are potențialul de a susține un concert live cu intensitate de la început până la sfârșit. Are ușurința de a-și construi momente muzicale memorabile și să facă un show exploziv. Recent, Alexandra a lansat "Căpitanu", primul EP din carieră.

Prețuri bilete concert Vama la Arenele Romane

  • Biletele de acces sunt disponibile online, la prețul de 149 lei (+comision) - Acces General. Copiii cu vârsta între 7-14 ani beneficiază de reducere - 49 lei (+comision).
Citește în continuare

Muzică și film

Loredana joacă un rol principal în comedia "Mentorii"

Loredana Groza va juca un rol principal alături de Dorian Popa și Cătălin Bordea în "Mentorii", primul lungmetraj produs de UNTOLD Universe. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Loredana Groza joacă în filmul "Mentorii"
Loredana Groza joacă în filmul "Mentorii" │ FOTO: Magic Maker Media House

Loredana Groza este cel de-al doilea mentor din filmul cu același nume, mai exact fermecătoarea Sandra Senzorial. Filmările pentru comedia "Mentorii" vor începe pe 15 august, iar filmul va ajunge în cinematografele din toată țara la începutul anului 2025.

Sandra Senzorial este un influencer de succes, expertă în spiritualitate, care îl va ghida pe Johnny Baltă, rol interpretat de Cătălin Bordea, să găsească calea rapidă în atingerea echilibrului interior. Sesiuni de mindfulness, vindecare cu unde theta, astrologie și puterea dată de pietre prețioase, sunt doar câteva dintre armele pe care Sandra Senzorial le aruncă în lupta pentru supremație împotriva mentorului de Fitness - Flex Barbarul, interpretat de Dorian Popa și împotriva lui Robby Anonimul, mentorul de business.

Personajul Sandra Senzorial este construit astfel încât să pună în evidență șarmul debordant al Loredanei și versatilitatea cu care ne-a obișnuit în multiplele roluri pe care le-a interpretat în filme sau seriale de televiziune, rolul fiind presărat cu momente pline de haz și situații neprevăzute care vor întreține umorul filmului.

"Am primit această propunere de colaborare cu entuziasm! Faptul că lucrez cu o echipă fantastică și în compania unor actori pe care îi apreciez m-a convins din start. Rolul meu mă inspiră. Sandra Senzorial este un mentor foarte cunoscut în domeniul ezotericului cu foarte mulți adepți. Avem în comun pasiunea pentru spiritualitate, misticism și suntem amândouă persoane publice. Nu mi se pare neapărat greu de interpretat, ci mai mult o provocare de a găsi cheia personajului. Sandra Senzorial trăiește într-o lume a ei, între pământ și cer, e un personaj transcendental. Eu va trebui să surprind această componentă eternă din personalitatea ei, dar în același timp să găsesc și contrapunctul, latura comică involuntară pe care ea o transmite. Oamenii ar trebui să vină la cinema să mă vadă în acest rol pentru a mă descoperi într-o postura inedită pe marile ecrane", a mărturisit Loredana Groza.

"Mentorii" are toate elementele să devină o comedie de succes. Umor de calitate, comic de situație, personaje bine conturate și o chimie extraordinară între actori, toate combinate într-o producție care reflectă tendințele și realitățile actuale.

Ideea și scenariul filmului aparțin Magic Maker Media House, casa de producție ce face parte din grupul UNTOLD Universe. Filmul este regizat de Adrian Tapciuc. Acestui proiect s-a alăturat, în calitate de producător asociat, labelul de stand-up comedy Headline Management Agency din care fac parte nume de succes precum Cătălin Bordea, Micutzu, Radu Bucălae, Nelu Cortea, Adrian Nicolae, Ioana State, Dan Frinculescu și Teodora Nedelcu.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Au început filmările pentru cel de-al 12-lea sezon Vocea României

Vocea României dă muzica mai tare și începe filmările viitorului sezon. De astăzi, concurenții vor cânta pentru antrenori în speranța că vocile și interpretărilor lor îi vor face pe aceștia să apese butonul și, astfel, să întoarcă cel puțin un scaun.

Publicat

pe

Sezonul 12 "Vocea României"
Sezonul 12 "Vocea României" │ FOTO: PRO TV

Cei care s-au înscris în competiția celui de-al 12-lea sezon, și au trecut de primele preselecții, se pregătesc să facă scena să vibreze. În culise, Pavel Bartoș va fi responsabil cu gestionarea emoțiilor și le va fi alături susținătorilor.

"Cu bucurie mă pregătesc de a lor interpretare și abia aștept să cunosc oameni faini și să văd cum vor face antrenorii tot posibilul să câștige concurenții favoriți în echipele lor – pentru că, vă spun din casă, vor fi voci extraordinare! Am ajuns la sezonul 12, iar entuziasmul e de fiecare dată mai mare pentru că show-ul ăsta are ceva aparte, care nu poate decât să-ți dea stare bună și efervescență! A, să nu uit... pentru prima dată în acest sezon, spun: SĂ FIE VOCE!", a declarat prezentatorul.

Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley și, pe scaunul dublu, Theo Rose & Horia Brenciu sunt pregătiți și determinați să-și formeze echipe cu voci senzaționale care vor face adevărate spectacole pe scenă. Fiecare dintre ei își dorește să câștige finala, iar pentru asta, audițiile pe nevăzute sunt încărcate cu decizii importante, întrucât nu este suficient doar să se întoarcă, ci și să găsească argumentele potrivite pentru ca participanții să vină în echipa lor, dacă aceștia vor convinge mai mulți antrenori.

Anul acesta, producția le-a pregătit noi surprize antrenorilor și vor avea parte de beneficii - acestea, însă, se pot întoarce împotriva lor. Despre ce este vorba, vom vedea în cel de-al 12-lea sezon Vocea României.

Citește în continuare

Trending