Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Ana Munteanu a câștigat Vocea României 2017, aducând victoria în echipa Smiley - VIDEO

În seara de 15 spre 16 decembrie 2017 am aflat câștigătoarea titlului de "Vocea României 2017". Ana Munteanu a strâns cele mai multe voturi, readucând victoria în echipa lui Smiley. Citește cum a decurs prima finală cu patru voci feminine.

Publicat

pe

Ana Munteanu, câștigătoarea emisiunii Vocea României 2017
Ana Munteanu, câștigătoarea emisiunii Vocea României 2017

În cadrul finalei de la Vocea României 2017 am avut parte de momente individuale ale fiecărui concurent din cele patru echipe, de momente muzicale ale concurenților alături de antrenorii lor, dar și duete ale finalistelor împreună cu artiști cunoscuți (Marcel Pavel, Alessandro Safina, Ovidiu Lipan Țăndărică, Mihail). Astfel, fiecare echipă a încântat publicul cu câte trei interpretări. Doar votului telespectatorilor a contat în alegerea câștigătorului.

Clasamentul final Vocea României 2017

  • Locul 1: Ana Munteanu (echipa Smiley)
  • Locul 2: Meriam Jane (echipa Tudor)
  • Locul 3: Zsuzsana Cerveni (echipa Loredana)
  • Locul 4: Andrada Crețu (echipa Despot)

Ana Munteanu a cântat solo ("La Boheme"), împreună cu Marcel Pavel (Prayer) și alături de Smiley ("De Unde Vii La Ora Asta"). Smiley a obținut victoria ca antrenor pentru a doua oară, după ce Ștefan Stan a câștigat primul trofeu în 2011. Ultimele trei titluri fuseseră câștigate de concurenții lui Tudor Chirilă. Anul acesta, concurenta lui - Meriam Jane s-a clasat pe locul secund.

RECOMANDARE: Ascultă "Măști", primul single al Anei Munteanu, câștigătoarea Vocea României 2017

Rezumatul finalei Vocea României 2017

Seara a început cu un omagiu adus Majestății Sale Regele Mihai I al României. Concurentele au interpretat piesa "Amazing Grace" în memoria fostului suveran.

Prima finalistă care a urcat pe scenă a fost Jane. Aceasta a dat startul competiției cu piesa Mariei Tănase, "Lume, Lume", cântată împreună cu Ovidiu Lipan Țăndărică. Fiind un adept al multiculturalismului, lui Ovidiu Lipan i s-a părut un duet foarte interesant și a fost o plăcere să cânte alături de Jane pe scena de la Vocea României.

A urmat momentul solo al Zsuzsanei Cerveni, concurenta Loredanei. Tânăra a trecut printr-o serioasă evoluție de la audiții până în prezent, iar scopul Zsuzsanei din finală a fost să-i facă pe cei care au votat-o mândri de interpretările sale. Concurenta a surprins plăcut săptămâna trecută când a fost o divă, în adevăratul sens al cuvântului. Zsuzsana a păstrat aceeași nuanță pentru acest prim moment de pe scenă. Îmbrăcată într-o rochie roșie, spectaculoasă, Zsuzsana a cântat piesa lui Jennifer Rush - "Power Of Love".

"Tu ești dovada vie de cum se transformă o fată într-o femeie. Eu sunt un susținător al tău. Am zis că te văd un star și sper să ți se întâmple treaba asta", i-a spus Smiley concurentei. Tudor s-a legat de strategia bună pe care Loredana a abordat-o în acest sezon al emisiunii: "Anul ăsta, Loredana a avut niște momente excepționale. Mi se pare că își asumă riscuri. Ăsta e un lucru foarte bun", a spus artistul.

Prima echipă ce a încântat publicul cu un duet între concurent și antrenor a fost cea a lui Smiley. “De unde vii la ora asta?” a fost piesa interpretată de Ana și Smiley.

“A fost un moment foarte drăguț în care am intrat în lumea lui Smiley”, a spus Loredana. “Foarte faină treabă ați făcut”, a adăugat Despot. Tudor a fost de părere că Ana a dat valoare piesei, fiind aprobat de Smiley: “asta face un artist – aduce o valoare adăugată piesei”.

În semifinală a cântat vocal și la pian piesa “Nothing Else Matters”, iar interpretarea sa l-a emoționat pe Adrian până la lacrimi. În finală, Andrada a păstrat același șablon, de data aceasta, melodia aleasă fiind “Numb”, a celor de la Linkin Park.

“Este o finală cu diversitate vocală. Felicitări! Deși e riscant să faci un remake, ție ți-a ieșit”, a spus Tudor. Loredanei i s-a părut interesantă abordarea, mai ales că partitura piesei este pentru o voce masculină. Smiley a apreciat prestația fetei. Chiar dacă nu o vedea în finală pe Andrada, Smiley i-a spus: “E foarte mișto ce ai reușit să faci. Bravo!”

Pe scenă a revenit echipa Tudor. Nici de această dată Jane nu a fost singură. L-a avut alături pe antrenorul său și au cântat împreună “Epilog”. Plini de sensibilitate, îmbrăcați în tricouri albe și ținându-se de mână, Jane și Tudor au creat un moment artistic la propriu. Pe lângă voci și instrumente muzicale, pe fundal au fost proiectate niște desene, realizate de Tudor Chirilă, ce au completat povestea.

“Pot să spun că asta e una dintre piesele mele preferate de la Vama Veche. Mă bucur că te văd cântând alt gen de cântece. V-a ieșit foarte bine partea asta sensibilă”, a spus Smiley. “Îmi place foarte mult cum cânți în română, chiar sună foarte mișto glasul tău în română”, a completat Adi.

A urmat un alt duet ale cărui voci componente au fost cele ale Zsuzsanei Cerveni și Alessandro Safina. Tenorului i-a fost imposibil să refuze invitația Loredanei de a lua parte la acest moment muzical. Alessandro și Zsuzsana au interpretat “Nessum Dorma”, într-o variantă reorchestrată.

“Face imposibilul să fie posibil”, a spus antrenorul său despre ea. Este vorba de Ana care, în cadrul interpretării solo, ne-a transmis, într-adevăr, emoție prin piesa “La Bohème”, iar faptul că a venit lângă antrenorul său la jumătatea piesei a dus emoțiile la un nivel superior.

“Ce parfum frumos avea muzica odinioară. A fost o perioadă muzicală foarte frumoasă”, a spus Despot, fiind de părere că vocea Anei a redat această caracteristică muzicală. Tudor a ținut să precizeze că i s-a confirmat teoria exprimată cu două ediții în urmă conform căreia teatrul a fost înaintea muzicii.

Invitatul special al echipei Despot a fost Mihail. Acesta a interpretat alături de Andrada piesa "Who You Are".

"Oameni", melodia lui Aurelian Andreescu a ajutat-o pe Jane să ajungă la sufletele publicului. Momentul său a fost marcat atât de vocea impecabilă, cât și de mesajul puternic al piesei.

"Piesa are un mesaj universal valabil. Jane, ești fantastică. Ai făcut o treabă extraordinară de-a lungul ediției", i-a zis Smiley. "Felicitări, Jane! Mă bucur că ai reușit să-i dai amprenta ta acestui cântec nemuritor", au fost vorbele Loredanei. Comentariile antrenorilor s-au încheiat cu vorbele lu Tudor: "Nu am văzut pe nimeni în concursul ăsta cântând românește ca tine și atingând notele alea. Te iubesc mult!"

"Girl team" a urcat pe scena emisiunii într-un duet memorabil. Loredana și Zsuzsana au interpretat "Bună seara, iubito".

"A fost girl power of voice", a spus Tudor. "Eu nu vreau decât să spun atât: zi-le, Loredana", au fost vorbele lui Smiley. Loredana a considerat că vocea Zsuzsanei este cea mai minunată voce pe care a întâlnit-o în acești ani la emisiune.


Ana Munteanu și Marcel Pavel - două voci puternice ce au realizat un moment sensibil, dar, în mod paradox, intens. Piesa aleasă a fost "The Prayer", cunoscuta melodie a duetului Celine Dion și Andrea Bocelli.

Ultimul moment muzical din concurs a fost reprezentat de Andrada Crețu și Adrian Despot. Cei doi au cântat piesa celor de la Phoenix, "Fata Verde". Andrada a demonstrat și un alt talent, acela de a cânta la flaut.

"V-ați armonizat foarte frumos", a fost de părere Tudor. "A fost un moment antrenant, felicitări și mult noroc", a spus Loredana.

 

Comentează

Concerte & turnee

Smiley, Alina Eremia, Feli cântă la Big Little Festival, un eveniment dedicat conexiunii dintre părinți și copii

Între 21 și 23 iunie, Cetatea Râșnov și Dino Parc Râșnov se transformă într-un loc în care cei mari și cei mici se vor distra cu cele mai tari concerte și activități. Prima ediție Big Little Festival, singurul festival din Europa de Est dedicat exclusiv conexiunii dintre părinți și copii, promite să fie memorabilă. Te invităm să afli mai multe detalii despre bilete și program.

Publicat

pe

Artiști Big Little Festival 2024
Artiști Big Little Festival 2024 │ FOTO: Big Little Festival

Râșnov, localitatea aflată în centrul țării, cu nenumărate atracții, locuri de cazare și peisaje de vis, va deveni în primul weekend din vacanța de vară capitala distracțiilor în familie cu prilejul Big Little Festival care va avea 3 zone mari, diverse și atractive de desfășurare.

Nerf Arena, HaHaHa Production Music Camp, Slime Fest, Competiția Familiilor - un maraton de jocuri vechi și noi, Live Cooking Area, Gaming Area cu competiții de Minecraft, FIFA sau BrawlStars, Lego și Nintendo, zone interactive de lectură, spectacole de teatru, ateliere de yoga, aerobic, dans, pictură, tatuaje, gătit, zonă de filme și desene animate vor fi parte din experiențele care vor aduce copiii de ieri și de azi împreună.

Ce artiști cântă la Big Little Festival 2024

Smiley, Alina Eremia, Feli, Jean Gavril, Bibi, Andra Gogan, Jo, Mario Fresh, Mark Stam, Nicole Cherry, Cabron, Misha Miller sunt doar câțiva dintre artiștii care vor cânta, dar se vor și juca la Big Little Festival alături de prezentatorul Cosmin Seleși și cele 15 000 de familii, aproximativ 50 000 de persoane, așteptate să participe în spațiul de peste 11 hectare amenajat în cel mai creativ și colorat mod pentru a sărbători relația părinte-copil prin experiențe în tandem unice în România.

Program Big Litte Festival 2024

Vineri, 21 iunie

  • Bibi
  • Misha Miller
  • Alina Eremia
  • Jean Gavril

Sâmbătă, 22 iunie

  • Smiley
  • Andra Gogan
  • Feli
  • Mark Stam

Duminică, 23 iunie

  • Mario Fresh
  • JO
  • Cabron
  • Nicole Cherry

Biletul de festival deschide porțile Dino Parc Râșnov

Dino Parc Râșnov, Marele Câștigător al Premiului Telespectatorilor "Destinația anului 2023", și al categoriei Parcuri de distracție și aventură, va putea fi vizitat gratuit în weekendul 21-23 iunie, de către toți posesorii de bilet de acces la Big Little Festival. Acesta este cel mai mare parc de dinozauri din sud-estul Europei, dar și un muzeu în aer liber, situat în mijlocul pădurii transilvănene.

Cu o suprafață de peste 4 hectare, Dino Parc Râșnov găzduiește peste 120 de dinozauri certificați științific, reproduși în mărime naturală, conform celor mai recente descoperiri paleontologice. Pe lângă traseul impresionant cu 120 de dinozauri, parcul dispune și de locuri de joacă pentru copii, căsuțe în copaci cu expoziții științifice, un cinematograf, o cameră labirint cu lasere și alte zone interactive.

Cetatea Râșnov transformată într-o bibliotecă de basm

Cetatea Râșnov, aflată la 2 minute de mers pe jos de Dino Parc Râșnov, va deveni cu ocazia festivalului Cetatea educației, a jocului și a învățării prin joc. Decorată precum o bibliotecă nonconformistă, cu rafturi pline cu cărți de răsfoit, cu standuri de vânzare de carte, cu locuri amenajate cu perne, balansoare și hamace, ideale pentru citit, cu băncuțe pentru părinți și copii și mese de creație pentru desenat, pictat, modelat, decupat și bricolat, Cetatea Râșnov va fi locul perfect pentru activități de educație și distracție părinți-copii prin cultură. Ateliere artistice pentru copii, întâlniri cu autorii de cărți pentru copii, cu actori și păpușari, ateliere de face painting și de transformare în personaje celebre, toate vor fi parte din metamorfoza istoricei Cetăți Râșnov în filă de istorie fericită de familie.

Copiii de ieri și azi împreună

Platoul de 3000 de mp de la baza Dino Parc Râșnov va fi amenajat ca un orășel al distracției, creat și construit în spiritul conceptului primei ediții: Copiii de ieri și azi împreună. Copiii de ieri (părinții) vor avea posibilitatea să se joace jocurile copilăriei lor împreună cu copiii de astăzi și invers. Aici vor fi amenajate zone VERSUS: șotron vs. Dance Revolution, țeavă cu cornete vs. Nerf, Baba Oarba vs VR, "șapte pietre" vs. Lego, V-ați ascunselea vs. Treasure Hunt etc.

Main stage-ul pentru concertele marilor artiști, art stage-ul pentru spectacole de teatru, studiourile de creație muzicală ale HaHaHa Production și cel de creație multimedia, zona de gaming, organizată de Bucharest Gaming Week, zona de console, de tehnologie, de laptopuri și de mobile, zona retro cu Arcade Machines, zona Nintendo vor aduce variante infinite de interacțiune părinți-copii.

Distracție la cort

Organizatorii pun la dispoziția familiilor amatoare de experiențe complete și palpitante alături de copiii lor un număr limitat de pachete de cazare la cort în cadrul Big Little Festival, în care vor fi incluse activități nocturne de observare a stelelor și planetelor, precum și alte provocări memorabile.

800 de persoane dansează pe Calea Victoriei - flashmob-manifest

Big Little Festival va fi anunțat oficial și public printr-un flashmob-manifest în care cel puțin 800 de copii și părinți vor dansa sincron și își vor cânta și striga dorința de a-și petrece cât mai mult timp împreună. Flashmob-ul-manifest se va desfășura în cadrul evenimentului "Străzi Deschise", pe Calea Victoriei, în zona Bisericii Kretzulescu duminică, 14 aprilie, de la ora 11 unde sunt așteptați să participe toți părinții și copiii care își doresc timp și joacă împreună.

Prețuri bilete Big Little Festival 2024

  • Abonamentele și biletele pe zi se găsesc online, la prețuri ce pornesc de la 125 lei (+comision). Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
  • Activitățile din cadrul Big Little Festival sunt gratuite, pe baza biletului de intrare ce include și accesul în Dino Parc și în Cetatea Râșnov.
  • Accesul la Big Little Festival este permis doar pe baza biletului de intrare și doar împreună cu un copil în grup. Niciun adult nu poate cumpăra separat bilet la Festival, doar împreună cu un copil, alături de care să-și petreacă timpul, să se joace, să concureze, să râdă și să se distreze, pentru că misiunea Big Little Festival este să creeze scena perfectă de joacă pentru copiii de ieri și de azi împreună.
Citește în continuare

Concerte & turnee

Smiley te invită în SmileyVerse, un concert multisenzorial, la Arenele Romane

Vara aceasta, Smiley își va plimba fanii prin SmileyVerse, un concept de show profund și interactiv. Evenimentul va avea loc pe 1 iunie, la Arenele Romane din București.

Publicat

pe

Smiley
Smiley │ FOTO: Smiley

Smiley își cântă Universul în toate trăirile, culorile și ritmurile care-l compun, într-un concert de neratat. Denumit anul acesta SmileyVerse, cel mai mare și impresionant concert din an pentru Smiley, va avea loc, conform tradiției din ultimii ani, pe 1 iunie, de data aceasta la Arenele Romane, alături de invitați-surpriză, și își propune să fie o experiență multisenzorială pentru fiecare spectator în parte.

Smiley oferă publicului său odată cu biletul la show și accesul în SmileyVerse, o dimensiune complet nouă, creată după chipul și asemănarea visurilor lui, dar și ale celor care-l ascultă, un univers în care emoțiile oferite de muzică, dans și show se împletesc cu revelațiile aduse de tehnologie și lumea digitală.

"Va fi ceva spectaculos și extrem de interesant de la concept până la show-ul complet de pe scenă. Universul meu transformat în show va deschide universul interior al fiecărui om care va fi alături de mine acolo, într-o energie unică pe care abia aștept să o simțim. Anul acesta concertul meu este SmileyVerse pentru că fix asta simțim cu toții pe parcursul unui concert complet, că ne teleportăm într-un univers pe care îl deschidem fiecare suflet prezent în parte, îl cântăm, îl trăim, în dansăm și îl descifrăm noi toți, cei care suntem acolo. O dimensiune a binelui, a muzicii, a emoțiilor și a descătușării de tot ce simțim", a transmis Smiley.

Piese nou lansate, dar și legendare, colaborări muzicale imprevizibile, momente artistice mult așteptate, dar și altele surprinzătoare, inserții tehnologice impresionante, interacțiune cu fiecare om din sală la cele mai profunde niveluri, totul desfășurat și trăit live, pe scena și în sala Arenelor Romane ca într-un univers irepetabil.

"Așadar, am intrat în perioada aceea supremă din an, când pregătim concertul pe care îl așteptăm din iunie în iunie. Întotdeauna am spus că pentru mine întâlnirea cu publicul la concertul acesta reprezintă o trăire maximă, o plimbare de la muzică, râs, plâns, bucurie, energie, dans, trecut, viitor, reîntâlnirea cu cei mai dragi colegi de scenă, cu toți ai mei apropiați, conectarea cu publicul care-mi ascultă muzica și care-mi oferă atat de mult pe parcursul acelor ore", a adăugat Smiley.

Prețuri bilete SmileyVerse la Arenele Romane

  • Biletele de acces se găsesc online, la prețuri ce pornesc de la 101 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
Citește în continuare

Concerte & turnee

Ei sunt invitații speciali care urcă pe scena concertului "Sufrageria Irinei"

Pe 13 martie, Sala Palatului va vibra sub acordurile magice ale concertului Sufrageria Irinei. Irina Rimes va fi înconjurată de o pleiadă de invitați speciali, cu piese deja cunoscute, dar și cu muzică nouă.

Publicat

pe

"Sufrageria Irinei" la Sala Palatului
"Sufrageria Irinei" la Sala Palatului │ FOTO: Artwork de Alina Cotișel

Printre invitați se numără câțiva dintre cei mai iubiți și talentați artiști din România: Andra, cu farmecul său inconfundabil și hituri care au cucerit inimile publicului, Tudor Chirilă, cu versurile sale ce ating corzile sensibile ale sufletului, Damian Drăghici, maestrul muzicii lăutărești și nu numai, legendarul Mircea Baniciu, Dora Gaitanovici și Vlad Musta, proaspete talente ale industriei muzicale. Mai mult decât atât, Irina a promis și un invitat foarte special, dar care va rămâne surpriză.

Alături de Irina, vor urca pe scenă: Andrei Comaroni - chitară, Cristi Comaroni - chitară, Bubu Cernea - tobe, Radu Taca - bass, Tudor Amarandei - clape, Șerban Ilicevici - sunet.

Se anunță o seară în care muzica va uni suflete și va crea amintiri de neuitat. Cu siguranță, acești artiști talentați vor aduce o energie aparte și vor completa atmosfera deja incendiară creată de Irina Rimes. Este un eveniment pe care fanii muzicii românești nu îl vor uita prea curând și care promite să fie o adevărată petrecere muzicală.

Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale actuale din România, care şi-a pus amprenta asupra publicului, topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și peste 450 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Citește în continuare

Trending