Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Vocea României 2017: ultimă seară a confruntărilor

Ultima serie a dueluri de la Vocea României 2017 s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Antrenorii au pus bazele unor momente muzicale impresionante, iar concurenții nu au făcut decât să le desăvârșească cu talentul lor.
Vocea României 2017

Vocea României 2017

Șapte dueluri de la Vocea României 2017 i-au adus pe scenă pe următorii concurenți:

  1. Echipa Smiley: Dima Trofim vs. Ioana Barbă
  2. Echipa Tudor: Lidia Isac vs. Axenia Șova
  3. Echipa Loredana: Rareș Popa vs. Mihail Tirică
  4. Echipa Despot: Manó Raduly Botond vs. Ramona Dimu
  5. Echipa Loredana: Zsuzsana Cerveni vs. Lavinia Lăcătuș
  6. Echipa Tudor: Teodora Rotaru vs. Amedeo Chiriac
  7. Echipa Smiley: Laura Voinu vs. Olga Roman

Din păcate, în această ediție niciun concurent nu a fost salvat de ceilalți antrenori, astfel încât Dima Trofim, Axenia Șova, Rareș Popa, Ramona Dimu, Lavinia Lăcătuș, Teodora Rotaru și Laura Voinu au părăsit competiția.

Dima Trofim vs. Ioana Barbă - duet între actor/cântăreț și fană

La Vocea României, Ioana a avut oportunitatea de a cânta alături de artistul pe care îl urmărea în "Pariu cu viața" sau pe care îl asculta în Lala Band. Cu un Dima sigur pe el, considerând că experiența legată de muzică este un atu, și cu o Ioana ambițioasă, cuplul a interpretat "Somebody That I Used To Know", piesa lui Gotye în colaborare cu Kimbra.

"Felicitări pentru amândoi! Un moment impecabil!", le-a spus Loredana. Ea a mai apreciat și ținuta identică a celor joi, coregrafia și jocul actoricesc. Lui Adrian i s-a părut că atât începutul, cât și sfârșitul nu au fost tocmai ce trebuia, dar a apreciat capacitatea lui Dima de a intra în personaj. Chirilă a considerat că vocea lui Dima a fost foarte bine pe părțile înalte, dar vocea Ioanei a fost mai prezentă.

"Dima, ești un artist foarte dedicat, ești mișto! Ioana, mi se pare că ești o mare surpriză pentru Vocea!" a avut de spus Smiley. Pentru antrenor, momentul a fost definitoriu, iar alegerea sa a fost Ioana. Smiley a pariat pe tânără deoarece crede că are mari șanse să ajungă în finală.

Lidia Isac vs. Axenia Șova - asemănare fizică, dar nu și vocală

Tudor s-a gândit la un cântec ofertant și emoționant, iar alegerea sa a fost "The Story", a artistei LeAnn Rimes. Concurentele au fost încântate atât de piesă, cât și de pregătirile cu antrenorul lor, acestea considerând că Tudor este genul de antrenor care scoate pe toată lumea din zona de confort.

"Voi semănați foarte bine ca înfățișare. Ați dus foarte bine cântecul asta. Împreună ați sunat bine", le-a spus Smiley celor două. Adrian a fost de părere că registrul în care a cântat Axenia nu a ajutat-o prea mult, dar a reușit să ducă piesa până la capăt foarte bine.

"A fost un moment foarte frumos, plin de feminitate", a completat Loredana. După câteva momente de gândire, Tudor a luat decizia de a merge mai departe cu Lidia.

Rareș Popa vs. Mihail Tirică - duel rock

Deși a venit în echipa Loredanei gândindu-se că nu o să cânte rock, Rareș a avut parte de o surpriză din partea antrenoarei sale. Piesa aleasă de aceasta a fost "Every You Every me", a celor de la Placebo. Folosindu-se de cel mai frumos instrument - vocea - cei doi au creat un moment plin de energie, apreciat de jurați.

"A fost un duet echilibrat. Ați folosit tot arsenalul, A fost ok, super bine", a avut de spus Chirilă. Smiley a apreciat alegerea muzicală pe care a făcut-o Loredana.

Mihail Tirică a avut o atitudine mai potrivită, așa cum au spus și antrenorii. Pentru Loredana, el are și un bagaj muzical complet și complex (cântând la mai multe instrumente), prin urmare Mihail merge în live-uri.

Manó Raduly Botond vs. Ramona Dimu - duel în care nu trebuie să existe rivalitate

Datorită vocii sale, Manó a devenit un concurent de temut al emisiunii. Asta a fost părerea exprimată a Ramonei al cărei prim gând în ceea ce privește duelurile a fost: "oricine, numai Manó nu". Interpretând una dintre melodiile preferate ale lui Adrian, "Woman In Chains", cei doi au demonstrat vorbele lui Manó conform cărora "în muzică nu ar trebui să existe rivalitate".

Pe scenă s-a simțit doar muzica, iar momentul duetului a fost apreciat de antrenori. "Dincolo de vocile voastre, mi-a plăcut legătura dintre voi, două spirite libere care iubesc muzica. Am simțit pasiunea cu care ați cântat, v-ați dăruit", a spus Loredana.

În opinia lui Tudor, strofele au fost ale Ramonei și a arătat acum tot ce nu s-a văzut în blind-uri, pe când părțile înalte și refrenul i-au aparținut lui Manó. Mulțumindu-le și complimentându-i pentru momentul pe care l-au creat, Despot a ales să îl salveze pe Manó.

Zsuzsana Cerveni vs. Lavinia Lăcătuș - duelul vocilor puternice

Deși la repetiții nu exista niciun fel de chimie între cele două, Zsuzsana și Lavinia au făcut un adevărat duel al vocilor și al energiilor. Piesa pe care și-au etalat vocile a fost "Billie Jean" în varianta lui David Cook.

"Lavinia, îmi pare rău, dar eu nu am avut ochi decât pentru Zsuzsana. Ai fost impecabilă!", a comentat Chirilă. Și Adrian a avut cuvinte de laudă la adresa fetei, spunându-i că a fost impresionat de interpretarea sa. "Băi, fata asta are ceva, are o alură de star", a adăugat Smiley, regretând încă o dată că nu s-a întors la audițiile pe nevăzute.

Mulțumindu-le colegilor pentru cuvintele frumoase, Loredana a ales-o pe Zsuzsana.

Teodora Rotaru vs. Amedeo Chiriac - un duel drăguț și inocent

Un duet visat la propriu de Teodora, cuplul a primit, în opinia lor, "cea mai tristă melodie" - "Stitches". Deși au avut probleme de încredere, cei doi s-au susținut reciproc și pe scenă au dat tot ce au avut mai bun.

"A fost foarte drăguț duelul vostru", a spus Loredana, completând prin a-i spune lui Amedeo că este mândră că i-a confirmat așteptările. Artista s-a "luptat" în versuri cu Tudor Chirilă la audițiile pe nevăzute pentru a-l câștiga pe tânăr în echipa sa.

"A fost, într-adevăr, un moment drăguț. Aveți o inocență specifică. Amedeo, ai fost aproape de perfecțiune. Tot așteptam să greșești, dar nu ai făcut-o", a declarat Adrian.

Tudor a hotărât să meargă mai departe cu Amedeo.

Laura Voinu vs. Olga Roman - duelul vocilor asemănătoare

Smiley a ales o melodie în limba română - "Iubirea schimbă tot", piesa Andrei. Acesta era și planul antrenorului, ca în etapa duelurilor să recurgă doar la melodii în limba română, dar s-a mulțumit doar cu un cântec în limba maternă.

"Vocile voastre se aseamănă foarte mult", le-a spus Loredana fetelor. Chirilă, deși a apreciat momentul, considerând că fost o "cântare foarte bună", a comentat pronunția cuvintelor care căpătaseră o nuanță prea englezească. Olga a fost concurenta salvată de antrenor.

Citește mai multe despre Adrian DespotLoredana GrozaSmileyTudor Chirila
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua melodie a lui Eminem, "Walk on Water", colaborare cu Beyonce - AUDIO

2017 e anul revenirilor, iar Eminem se numără printre artiştii care pregătesc albume noi. Un aperitiv audio primim la acest...

Închide