Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Vocea României 2017: ultimă seară a confruntărilor

Ultima serie a dueluri de la Vocea României 2017 s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Antrenorii au pus bazele unor momente muzicale impresionante, iar concurenții nu au făcut decât să le desăvârșească cu talentul lor.

Publicat

pe

Vocea României 2017
Vocea României 2017

Șapte dueluri de la Vocea României 2017 i-au adus pe scenă pe următorii concurenți:

 1. Echipa Smiley: Dima Trofim vs. Ioana Barbă
 2. Echipa Tudor: Lidia Isac vs. Axenia Șova
 3. Echipa Loredana: Rareș Popa vs. Mihail Tirică
 4. Echipa Despot: Manó Raduly Botond vs. Ramona Dimu
 5. Echipa Loredana: Zsuzsana Cerveni vs. Lavinia Lăcătuș
 6. Echipa Tudor: Teodora Rotaru vs. Amedeo Chiriac
 7. Echipa Smiley: Laura Voinu vs. Olga Roman

Din păcate, în această ediție niciun concurent nu a fost salvat de ceilalți antrenori, astfel încât Dima Trofim, Axenia Șova, Rareș Popa, Ramona Dimu, Lavinia Lăcătuș, Teodora Rotaru și Laura Voinu au părăsit competiția.

Dima Trofim vs. Ioana Barbă - duet între actor/cântăreț și fană

La Vocea României, Ioana a avut oportunitatea de a cânta alături de artistul pe care îl urmărea în "Pariu cu viața" sau pe care îl asculta în Lala Band. Cu un Dima sigur pe el, considerând că experiența legată de muzică este un atu, și cu o Ioana ambițioasă, cuplul a interpretat "Somebody That I Used To Know", piesa lui Gotye în colaborare cu Kimbra.

"Felicitări pentru amândoi! Un moment impecabil!", le-a spus Loredana. Ea a mai apreciat și ținuta identică a celor joi, coregrafia și jocul actoricesc. Lui Adrian i s-a părut că atât începutul, cât și sfârșitul nu au fost tocmai ce trebuia, dar a apreciat capacitatea lui Dima de a intra în personaj. Chirilă a considerat că vocea lui Dima a fost foarte bine pe părțile înalte, dar vocea Ioanei a fost mai prezentă.

"Dima, ești un artist foarte dedicat, ești mișto! Ioana, mi se pare că ești o mare surpriză pentru Vocea!" a avut de spus Smiley. Pentru antrenor, momentul a fost definitoriu, iar alegerea sa a fost Ioana. Smiley a pariat pe tânără deoarece crede că are mari șanse să ajungă în finală.

Lidia Isac vs. Axenia Șova - asemănare fizică, dar nu și vocală

Tudor s-a gândit la un cântec ofertant și emoționant, iar alegerea sa a fost "The Story", a artistei LeAnn Rimes. Concurentele au fost încântate atât de piesă, cât și de pregătirile cu antrenorul lor, acestea considerând că Tudor este genul de antrenor care scoate pe toată lumea din zona de confort.

"Voi semănați foarte bine ca înfățișare. Ați dus foarte bine cântecul asta. Împreună ați sunat bine", le-a spus Smiley celor două. Adrian a fost de părere că registrul în care a cântat Axenia nu a ajutat-o prea mult, dar a reușit să ducă piesa până la capăt foarte bine.

"A fost un moment foarte frumos, plin de feminitate", a completat Loredana. După câteva momente de gândire, Tudor a luat decizia de a merge mai departe cu Lidia.

Rareș Popa vs. Mihail Tirică - duel rock

Deși a venit în echipa Loredanei gândindu-se că nu o să cânte rock, Rareș a avut parte de o surpriză din partea antrenoarei sale. Piesa aleasă de aceasta a fost "Every You Every me", a celor de la Placebo. Folosindu-se de cel mai frumos instrument - vocea - cei doi au creat un moment plin de energie, apreciat de jurați.

"A fost un duet echilibrat. Ați folosit tot arsenalul, A fost ok, super bine", a avut de spus Chirilă. Smiley a apreciat alegerea muzicală pe care a făcut-o Loredana.

Mihail Tirică a avut o atitudine mai potrivită, așa cum au spus și antrenorii. Pentru Loredana, el are și un bagaj muzical complet și complex (cântând la mai multe instrumente), prin urmare Mihail merge în live-uri.

Manó Raduly Botond vs. Ramona Dimu - duel în care nu trebuie să existe rivalitate

Datorită vocii sale, Manó a devenit un concurent de temut al emisiunii. Asta a fost părerea exprimată a Ramonei al cărei prim gând în ceea ce privește duelurile a fost: "oricine, numai Manó nu". Interpretând una dintre melodiile preferate ale lui Adrian, "Woman In Chains", cei doi au demonstrat vorbele lui Manó conform cărora "în muzică nu ar trebui să existe rivalitate".

Pe scenă s-a simțit doar muzica, iar momentul duetului a fost apreciat de antrenori. "Dincolo de vocile voastre, mi-a plăcut legătura dintre voi, două spirite libere care iubesc muzica. Am simțit pasiunea cu care ați cântat, v-ați dăruit", a spus Loredana.

În opinia lui Tudor, strofele au fost ale Ramonei și a arătat acum tot ce nu s-a văzut în blind-uri, pe când părțile înalte și refrenul i-au aparținut lui Manó. Mulțumindu-le și complimentându-i pentru momentul pe care l-au creat, Despot a ales să îl salveze pe Manó.

Zsuzsana Cerveni vs. Lavinia Lăcătuș - duelul vocilor puternice

Deși la repetiții nu exista niciun fel de chimie între cele două, Zsuzsana și Lavinia au făcut un adevărat duel al vocilor și al energiilor. Piesa pe care și-au etalat vocile a fost "Billie Jean" în varianta lui David Cook.

"Lavinia, îmi pare rău, dar eu nu am avut ochi decât pentru Zsuzsana. Ai fost impecabilă!", a comentat Chirilă. Și Adrian a avut cuvinte de laudă la adresa fetei, spunându-i că a fost impresionat de interpretarea sa. "Băi, fata asta are ceva, are o alură de star", a adăugat Smiley, regretând încă o dată că nu s-a întors la audițiile pe nevăzute.

Mulțumindu-le colegilor pentru cuvintele frumoase, Loredana a ales-o pe Zsuzsana.

Teodora Rotaru vs. Amedeo Chiriac - un duel drăguț și inocent

Un duet visat la propriu de Teodora, cuplul a primit, în opinia lor, "cea mai tristă melodie" - "Stitches". Deși au avut probleme de încredere, cei doi s-au susținut reciproc și pe scenă au dat tot ce au avut mai bun.

"A fost foarte drăguț duelul vostru", a spus Loredana, completând prin a-i spune lui Amedeo că este mândră că i-a confirmat așteptările. Artista s-a "luptat" în versuri cu Tudor Chirilă la audițiile pe nevăzute pentru a-l câștiga pe tânăr în echipa sa.

"A fost, într-adevăr, un moment drăguț. Aveți o inocență specifică. Amedeo, ai fost aproape de perfecțiune. Tot așteptam să greșești, dar nu ai făcut-o", a declarat Adrian.

Tudor a hotărât să meargă mai departe cu Amedeo.

Laura Voinu vs. Olga Roman - duelul vocilor asemănătoare

Smiley a ales o melodie în limba română - "Iubirea schimbă tot", piesa Andrei. Acesta era și planul antrenorului, ca în etapa duelurilor să recurgă doar la melodii în limba română, dar s-a mulțumit doar cu un cântec în limba maternă.

"Vocile voastre se aseamănă foarte mult", le-a spus Loredana fetelor. Chirilă, deși a apreciat momentul, considerând că fost o "cântare foarte bună", a comentat pronunția cuvintelor care căpătaseră o nuanță prea englezească. Olga a fost concurenta salvată de antrenor.

Emisiuni radio-tv

11 finaliști se luptă pentru trofeul Românii au talent 2022; Publicul poate câștiga un premiu oferit de PRO TV prin concurs

PRO TV difuzează vineri, 27 mai, marea finală Românii au talent 2022. În această etapă au ajuns 11 concurenți, câștigătorul urmând a fi decis de către public. Premiile din această seară nu sunt doar pentru concurenți, ci și pentru telespectatori, PRO TV oferind prin concurs un premiu de fidelitate.

Publicat

pe

Juriul și prezentatorii Românii au talent 2022
Juriul și prezentatorii Românii au talent 2022 │ FOTO: PRO TV

Au visat. Au muncit. Au oferit moment de neuitat. Au avut parte de cele mai intense trăiri. 11 concurenți vor oferi în finala Românii au talent 2022 un spectacol de neratat. Cu gândul la marele premiu de 120.000 euro, fiecare dintre aceștia și-a propus să se autodepășească și să îi surprindă pe toți cei de acasă cu prestațiile lor. Și de această dată, decizia este în totalitate a publicului.

În această seară, românii își pot vota favoriții prin SMS la numărul 1264 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), după START VOT, folosind codurile care vor fi afișate pe ecran în timpul emisiunii. Sms-urile pot fi trimise doar pe teritoriul României, acest serviciu nu este disponibil în afara țării. Totodată, telespectatorii vor putea vota și online pe romaniiautalent.protv.ro.

Cine sunt finaliștii Românii au talent 2022

11 concurenți se vor lupta vineri seară pentru marele trofeu și premiul în valoare de de 120.000 de euro:

Momentele finaliștilor Românii au talent 2022 care le-au adus calificarea

VIDEO: Darius Mabda la Românii au talent 2022

VIDEO: Ana-Maria Mircea la Românii au talent 2022

VIDEO: Emanuel Ion la Românii au talent 2022

VIDEO: Aurel Niamțu la Românii au talent 2022

VIDEO: Bianca Ciocîrlan la Românii au talent 2022

VIDEO: X-treme Brothers la Românii au talent 2022

VIDEO: Martina Meola la Românii au talent 2022

VIDEO: Zametheea la Românii au talent 2022

VIDEO: Raisa Radu la Românii au talent 2022

VIDEO: Alex Dowis la Românii au talent 2022

VIDEO: Gabriela Dincă la Românii au talent 2022

Cine se luptă pentru premiul de originalitate

Tot în seara finalei Românii au talent 2022, Alex Dowis, DJ Hugo, Eva Nicolescu și Darius Mabda vor afla cine a reușit să-i convingă pe telespectatori că merită premiul de originalitate, în valoare de 10.000 euro pentru care se votează de la sfârșitul ultimei semifinale.

Concursul pentru public lansat de PRO TV în seara finalei Românii au talent 2022

PRO TV oferă prin concurs un Bang & Olufsen Soundbar BeoSound Stage. Pentru a intra în joc trebuie să completezi un formular cu datele personale și să încerci să ghicești cine va câștiga Românii au Talent 2022. Cei care doresc să se încrie o pot face online.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Smiley va lansa o piesă nouă în cadrul concertului de la Sala Polivalentă

Smiley dă tonul concertelor de vară pe 31 mai, cu un show pe scena Sălii Polivalente din București. În cadrul celui mai mare concert al artistului din ultimii 3 ani va fi lansată o piesă nouă, care promite să aducă vara mai devreme.

Publicat

pe

Concertul Smiley Omul de la Sala Polivalentă din București pe 21 decembrie 2019 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

La spectacolul de pe 31 mai sunt așteptate peste 4000 de persoane. Smiley a pregătit un setlist de tip Best Of, cu cele mai iubite piese din repertoriul său, dar și o surpriză muzicală.

Smiley: "Îmi doresc să cânt în premieră pentru oamenii mei de la Sala Polivalentă piesa care aduce vara mai devreme"

Pe lângă emoții, ecrane uriașe, premiere tehnologice, proiect grafic unic, invitați-surpiză, piese recente și hituri, Smiley își dorește să aducă în premieră pentru publicul de la Sala Polivalentă un moment "scump foc", venit din viitor, din topurile pieselor de vară ce vin la pachet cu dans, distracție și nopți albe de vacanță.

"Îmi doresc să cânt în premieră pentru oamenii mei de la Sala Polivalentă piesa care aduce vara mai devreme. E scumpă foc, o să vedeți și o să ascultați, dar sper să nu o și experimentați pe pielea voastră", dezvăluie Smiley despre concertul în care se va reconecta cu publicul său după o perioadă de dor.

Smiley: "Pentru mine, concertul de la Sala Polivalentă va fi o revedere mult dorită și așteptată"

Cu emoții ca la prima întâlnire de dragoste după mulți ani, Smiley are și o rugăminte față de cei care îi vor fi alături la distracție, dans și schimb de emoții:

"Pentru mine, concertul de la Sala Polivalentă va fi o revedere mult dorită și așteptată, o reconectare la oamenii mei de care mi-e foarte dor, un schimb de emoții care va completa ca impact și senzație spectaculozitatea scenei, a ecrenelor uriașe și a tehnologiei pregătite.

O să simțim cu toții emoțiile vieții, vom trece împreună cu ajutorul muzicii prin bucurie, nostalgie, recunoștință, nebunie, viteză, distracție. Am o singură rugăminte către fiecare om care alege să-și ia bilet la întâlnirea cu mine: să aveți cu voi INIMA și atât! Ne va fi suficient și atât de bine!", declară Smiley.

Prețurile biletelor la concertul lui Smiley de la Sala Polivalentă, de pe 31 mai 2022:

 • VIP (Earlybird) - 206,14 lei
 • Categoria A (Earlybird) - 182,14 lei
 • Categoria B (Earlybird) - 158,14 lei
 • Categoria C (Earlybird) - 134,14 lei
 • Categoria D (Earlybird) - 109,14 lei
 • Fan Zone (în picioare - Earlybird) - 86,14 lei
 • Teren (în picioare - Earlybird) - 70,14 lei
Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Ei sunt ultimii finaliști "Românii au talent" 2022 - semifinala 2

Emisiunea "Românii au talent" și-a ales finaliștii celui de-al 12-lea sezon. Pe 20 mai, a avut loc cea de-a doua semifinală în urma căreia cei mai votați cinci concurenți de către public au mers mai departe. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Juriul și prezentatorii Românii au talent 2022
Juriul și prezentatorii Românii au talent 2022 │ FOTO: PRO TV

Povestea galelor live a continuat la PRO TV. Seara de vineri, 20 mai, a adus în fața telespectatorilor un show complet, cu muzică, dans, momente de acrobație, "patinaj" pe hoverboard sau magie. Săptămâna trecută, am aflat cine sunt primii cinci finaliști. Este vorba de Martina Meola, Zametheea, Raisa Radu, Alex Dowis și Gabriela Dincă.

Acum, ultimii 12 semifinaliști care s-au luptat să cucerească publicul și jurații și să primească voturile pentru marea finală au fost:

La finalul serii, cei mai votați cinci concurenți de către public s-au calificat, automat, în marea finală. (găsești lista la finalul articolului). "Românii au talent" a păstrat tradiția wild card-ului, astfel că cei patru jurați au putut "salva" un concurent pentru marea finală. Astfel, în finală sunt 11 concurenți care vor lupta pentru premiul în valoare de 120.000 de euro.

Premiul de originalitate:

Și anul acesta, emisiunea de talente pune la bătaie un premiu de originalitate în valoare de 10.000 de euro. În prima semifinală, jurații i-au propus pe DJ Hugo Arthur și Alex Dowis. Cea de-a doua semifinală a venit cu alte două nume: Eva Nicolescu și Darius Mabda.

Următorii cinci finaliști "Românii au talent" 2022 + wild card

 • Darius Mabda
 • Ana Maria Mircea
 • Emanuel Ion
 • Aurel Niamțu
 • Bianca Ciocîrlan
 • X-treme Brothers (wild card)
Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Trending