Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Vocea României 2017: prima ediție a live-urilor

Mult așteptatele live-uri de la Vocea României au început pe 17 noiembrie 2017. Spectacolul a fost la el acasă, iar emoțiile au atins apogeul.

Publicat

pe

Echipa Despot în prima ediție LIVE de la Vocea Românei 2017
Echipa Despot în prima ediție LIVE de la Vocea Românei 2017 │ FOTO: www.facebook.com

Concurenții ce au simțit energia primelor live-urilor de la Vocea României au fost următorii:

  1. Echipa Smiley: Ioana Barbă, Octavian Casian, Olga Roman, Paul Bătinaș
  2. Echipa Despot: Valentin Poienariu, Andrada Crețu, Robert Pița, Oana Mirică
  3. Echipa Loredana: Amalia Uruc, Tudor Bilețchi, Adriana Ciobanu, Mihail Tirică
  4. Echipa Tudor: Răzvan Encuna, Meriam Jane Ndubuisi, Amedeo Chiriac, Laurențiu Mihaiu

Echipa Smiley

Ioana Barbă - început în forță

Pentru Ioana, momentul din live-urile Vocea României a reprezentat o adevărată provocare. Tânăra consideră că a intrat în concurs ca o fetiță, dar va ieși ca o femeie câștigată, indiferent de rezultat. Ce-i drept, Ioana a fost o adevărată femeie pe scenă. Forța și pasiunea cu care a interpretat "Mamma knows best" i-a impresionat pe antrenori. Aceștia i-au lăudat atât înfățișarea, cât și atitudinea, iar Smiley s-a declarat mândru de moment.

Octavian Casian - voce unică

Octavian și-a arătat latura sensibilă cântând piesa lui Eric Clapton - "Tears In Heaven". Loredana a fost foarte surprinsă de această interpretare și l-a felicitat pe concurent pentru momentul emoționant creat. Adrian a glumit: "Cine nu te cunoaște, ar putea zice că arăți a om", referindu-se la înfățișarea elegantă care s-a potrivit cu melodia.

Olga Roman - bucuria de a cânta

Apreciindu-i bucuria radiată pe tot parcursul ei în emisiune, Smiley s-a gândit că piesa lui Cher, "Believe", este cea mai bună variantă pentru momentul Olgăi din live-uri. Începutul lent al piesei a fost pe placul lui Chirilă care a considerat că Olga a strălucit cântând acea parte.

"Îmi place foarte mult de Olga", a spus Adrian, adăugând că tânăra poate mult mai mult decât ce s-a auzit în această primă ediție a live-urilor.

Paul Bătinaș - un moment seducător

Paul nu a îndrăznit să viseze că va reuși să întoarcă patru scaune la Vocea României. Nu doar că a făcut acest lucru, dar a trecut și de dueluri și iată-l în live-uri, interpretând "Me and Mr. Jones".

Antrenorii nu au avut decât cuvinte de laudă. "Ai fost seducător. În seara asta, într-adevăr, ai strălucit!" i-a spus Loredana, iar Chirilă a completat: "Ești fermecător și ai cântat excelent!"

După această serie de concurenți, am aflat cine merge mai departe. Paul Bătinaș a fost alegerea publicului, iar Octavian Casian a fost ales de antrenor. Olga și Ioana au părăsit competiția.

Echipa Despot

Valentin Poienariu - interpretare care nu a dezamăgit

Teama de a nu dezamăgi l-a urmărit pe Valentin în cadrul acestui show, însă momentul său din live-uri cu siguranță nu a fost o dezamăgire nici pentru antrenori, nici pentru public. Valentin a interpretat "Și ce dacă", impresionând-o pe Loredana prin controlul și prestanța de care a dat dovadă. "Cel mai bun moment din toate repetițiile", a concluzionat Adrian.

Andrada Crețu - îi curge muzica prin vene

Cu părerea că Andrada este "un copil de 16 ani prin venele căruia curge muzica", Adrian a ales piesa "Think" a Arethei Franklin. Alegerea muzicală a valorificat vocea fetei, iar ceilalți antrenori au fost încântați de acest lucru. "Felicitări pentru curaj și forță", a avut de spus Loredana.

Robert Pița - concurent ambițios cu o interpretare ambițioasă

Robert consideră că cea mai mare realizare a sa este să fie în echipa lui Adrian, iar antrenorul se ridică la nivelul așteptărilor sale. Pentru momentul său din live-uri, Robert a creat un moment pe melodia celor de la The Beatles, "Oh! Darling".

"Mă bucur că i-am făcut un dar. Am avut emoții pentru tine la fel de mari ca și cum ai fi fost în echipa mea", i-a spus Loredana concurentului care, la început, fusese în echipa artistei.

"Mi-ai adus aminte de Dave Grohl (Foo Fighters)", a precizat Tudor, adăugând că momentul construit de Robert și Adrian a fost unul bun.

Oana Mirică - emoție transmisă prin voce

Piesa aleasă pentru Oana a fost "What about us" a lui Pink. Tânăra a emoționat audiența și antrenorii. Aceștia din urmă au considerat că momentul a fost foarte bine construit.

După această serie de concurenți, am aflat cine merge mai departe. Robert Pița a fost alegerea publicului, iar Andrada Crețu a fost aleasă de antrenor. Valentin și Oana au părăsit competiția.

Echipa Loredana

Amalia Uruc - "bulgăre de energie și talent"

Visul său este să ajungă o cântăreață la nivel internațional. Acesta este motivul pentru care Amalia îmbină talentul cu munca asiduă. Pentru seara live-urilor, Amalia a interpretat piesa "Ex's & Oh's, iar impresiile au fost pe măsura interpretării sale.

"Felicitări, mi-ai atras toate privirile, ești un bulgăre de energie și talent!", au fost cuvintele lui Despot. Smiley a considerat că este genul de cântăreață care ar putea cânta orice.

Tudor Bilețchi - timiditate în voce

Încrederea în sine a avut de suferit din cauză că i s-a spus de-a lungul timpului că are voce de fată. La Vocea României, însă, vocea lui Tudor i-a cucerit pe antrenori. La audiții l-a ales pe Smiley, iar în timpul confruntărilor a fost ales de Loredana.

Melodia interpretată de Tudor a fost "King", a celor de la Years & Years. "Bravo, bă! Îmi place să te văd așa, îți stă bine!", i-a spus fostul antrenor.

Adriana Ciobanu - prezență angelică

Concurenta care a atins-o pe Loredana prin puritate ei a cântat "Send me an angel", piesa celor de la Scorpions. Chirilă a fost de părere că interpretarea fetei a fost fragilă, în sensul pozitiv al cuvântului și a felicitat-o pentru interpretare. Și Smiley a fost de aceeași părere, adăugând că Adriana a simțit piesa foarte frumos, diferit față de varianta originală.

Mihail Tirică - adrenalină și în live-uri

Loredana a hotărât că "Radioactive" este o piesă care să-i pună în valoare vocea lui Mihail, concurentul care a fost în trecut profesorul de chitară al artistei. Momentul a fost rock și plin de energie.

"Foarte bine, îți stă bine cântând rock", a spus Smiley, adăugând că i-ar fi plăcut ca Mihail să riște puțin mai mult cu interpretarea.

După această serie de concurenți, am aflat cine merge mai departe. Adriana Ciobanu a fost alegerea publicului, iar Amalia Crețu a fost aleasă de antrenor. Tudor și Mihail au părăsit competiția.

Echipa Tudor

Răzvan Encuna - un moment "chirilian"

Cu o voce care aduce a anii '30-'40, așa cum a caracterizat-o Chirilă, Răzvan a interpretat vocal și actoricesc piesa "Mack the Knife", tema din "Opera de Trei Parale".

"Foarte chirilian acest moment", au fost cuvintele Loredanei, referindu-se la îmbinarea dintre cântec și joc actoricesc. Momentul lui Răzvan a fost apreciat și de Smiley care s-a declarat un amator de musicaluri.

Meriam Jane Ndubusi - interpretarea metal a serii

Vocea spectaculoasă a lui Jane a prins la public, tânăra declarând că este recunoscută pe stradă. Jane nu a dezamăgit publicul nici în seara live-urilor, interpretând cu forță și pasiune piesa "Weak". Momentul său muzical a fost desăvârșit de un spectacol vizual apreciat de antrenori.

"Foarte, foarte mișto! Te-ai bătut cu chitara distors", a avut de spus Adrian.

Amedeo Chiriac - decizii muzicale riscante

Atât la repetiții, cât și în cadrul emisiunii, Amedeo a făcut schimbările muzicale în timp real, iar acest lucru a fost în defavoarea sa. Piesa care a avut parte de aceste improvizații a fost "Motherless Child" în varianta lui John Legend.

"Nu a fost așa de bine. Mă așteptam la mai mult. Poate și jocul scenic ți-a dăunat. Tot timpul am avut impresia că îți cauți tonul", a comentat Smiley.

"Ai avut o performanță bună lăsând la o parte micile imperfecțiuni", a spus Loredana încercând să îi ridice moralul tânărului. "Apreciez intenția, alegerea muzicală și punerea în scenă", a conchis Adrian.

Laurențiu Mihaiu - interpretarea potrivită care a încheiat seara

Tudor este de părere ca Laurențiu încă nu își cunoaște potențialul, așa că a ales o piesă prin care să îl facă conștient de calitățile sale; și nu doar pe el. "Heaven on their minds" a fost melodia interpretată din toate punctele de vedere de Laurențiu.

"M-am bucurat de prestația ta", i-a spus Adrian, primul antrenor al lui Laurențiu. "Bravo, Laurențiu, ai reușit să intri în personaj", a adăugat Loredana.

După această serie de concurenți, am aflat cine merge mai departe. Laurențiu Mihaiu a fost alegerea publicului, iar Meriam Jane Ndubusi a fost aleasă de antrenor. Răzvan și Amedeo au părăsit competiția.

Concerte & turnee

Smiley te invită în SmileyVerse, un concert multisenzorial, la Arenele Romane

Vara aceasta, Smiley își va plimba fanii prin SmileyVerse, un concept de show profund și interactiv. Evenimentul va avea loc pe 1 iunie, la Arenele Romane din București.

Publicat

pe

Smiley
Smiley │ FOTO: Smiley

Smiley își cântă Universul în toate trăirile, culorile și ritmurile care-l compun, într-un concert de neratat. Denumit anul acesta SmileyVerse, cel mai mare și impresionant concert din an pentru Smiley, va avea loc, conform tradiției din ultimii ani, pe 1 iunie, de data aceasta la Arenele Romane, alături de invitați-surpriză, și își propune să fie o experiență multisenzorială pentru fiecare spectator în parte.

Smiley oferă publicului său odată cu biletul la show și accesul în SmileyVerse, o dimensiune complet nouă, creată după chipul și asemănarea visurilor lui, dar și ale celor care-l ascultă, un univers în care emoțiile oferite de muzică, dans și show se împletesc cu revelațiile aduse de tehnologie și lumea digitală.

"Va fi ceva spectaculos și extrem de interesant de la concept până la show-ul complet de pe scenă. Universul meu transformat în show va deschide universul interior al fiecărui om care va fi alături de mine acolo, într-o energie unică pe care abia aștept să o simțim. Anul acesta concertul meu este SmileyVerse pentru că fix asta simțim cu toții pe parcursul unui concert complet, că ne teleportăm într-un univers pe care îl deschidem fiecare suflet prezent în parte, îl cântăm, îl trăim, în dansăm și îl descifrăm noi toți, cei care suntem acolo. O dimensiune a binelui, a muzicii, a emoțiilor și a descătușării de tot ce simțim", a transmis Smiley.

Piese nou lansate, dar și legendare, colaborări muzicale imprevizibile, momente artistice mult așteptate, dar și altele surprinzătoare, inserții tehnologice impresionante, interacțiune cu fiecare om din sală la cele mai profunde niveluri, totul desfășurat și trăit live, pe scena și în sala Arenelor Romane ca într-un univers irepetabil.

"Așadar, am intrat în perioada aceea supremă din an, când pregătim concertul pe care îl așteptăm din iunie în iunie. Întotdeauna am spus că pentru mine întâlnirea cu publicul la concertul acesta reprezintă o trăire maximă, o plimbare de la muzică, râs, plâns, bucurie, energie, dans, trecut, viitor, reîntâlnirea cu cei mai dragi colegi de scenă, cu toți ai mei apropiați, conectarea cu publicul care-mi ascultă muzica și care-mi oferă atat de mult pe parcursul acelor ore", a adăugat Smiley.

Prețuri bilete SmileyVerse la Arenele Romane

  • Biletele de acces se găsesc online, la prețuri ce pornesc de la 101 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
Citește în continuare

Concerte & turnee

Ei sunt invitații speciali care urcă pe scena concertului "Sufrageria Irinei"

Pe 13 martie, Sala Palatului va vibra sub acordurile magice ale concertului Sufrageria Irinei. Irina Rimes va fi înconjurată de o pleiadă de invitați speciali, cu piese deja cunoscute, dar și cu muzică nouă.

Publicat

pe

"Sufrageria Irinei" la Sala Palatului
"Sufrageria Irinei" la Sala Palatului │ FOTO: Artwork de Alina Cotișel

Printre invitați se numără câțiva dintre cei mai iubiți și talentați artiști din România: Andra, cu farmecul său inconfundabil și hituri care au cucerit inimile publicului, Tudor Chirilă, cu versurile sale ce ating corzile sensibile ale sufletului, Damian Drăghici, maestrul muzicii lăutărești și nu numai, legendarul Mircea Baniciu, Dora Gaitanovici și Vlad Musta, proaspete talente ale industriei muzicale. Mai mult decât atât, Irina a promis și un invitat foarte special, dar care va rămâne surpriză.

Alături de Irina, vor urca pe scenă: Andrei Comaroni - chitară, Cristi Comaroni - chitară, Bubu Cernea - tobe, Radu Taca - bass, Tudor Amarandei - clape, Șerban Ilicevici - sunet.

Se anunță o seară în care muzica va uni suflete și va crea amintiri de neuitat. Cu siguranță, acești artiști talentați vor aduce o energie aparte și vor completa atmosfera deja incendiară creată de Irina Rimes. Este un eveniment pe care fanii muzicii românești nu îl vor uita prea curând și care promite să fie o adevărată petrecere muzicală.

Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale actuale din România, care şi-a pus amprenta asupra publicului, topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și peste 450 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Tudor Chirilă este musafir în "Sufrageria Irinei", un concept muzical pe care Irina Rimes îl aduce la Sala Palatului

Pe 13 martie, Irina Rimes va susține un concert de neratat, unde fanii săi, și nu numai, sunt invitați să asculte cele mai apreciate piese din repertoriul său. "Sufrageria Irinei" se va bucura și de prezența unor invitați speciali, cum este Tudor Chirilă.

Publicat

pe

Tudor Chirilă și Irina Rimes
Tudor Chirilă și Irina Rimes │ FOTO: capturi YouTube

Mai sunt doar câteva zile până la "Sufrageria Irinei", concertul pe care artista îl va susține la Sala Palatului din București. Irina a păstrat legătura cu fanii săi legat de acest eveniment, cel mai recent demers în acest sens fiind un clip video în care oferea indicii despre un invitat special.

"E înalt. Are ** ani și poartă tricou alb. Suntem în beef (n.r. ciondăneală) constant. Îi plac femeile în tricou alb și n-are chef mereu."

Prin această "ghicitoare", Irina Rimes a făcut trimitere la câteva piese din repertoriul lui Chirilă / Vama Veche - "18 ani", "Fata în boxeri și tricoul alb" și "Nu am chef azi". Fanii și-au dat imediat seama despre ce artist este vorba și au înștiințat-o pe Irina în comentarii.

După câteva ore, cântăreața a confirmat prezența lui Tudor Chirilă în concertul de la Sala Palatului cu un clip din culisele evenimentului, de la repetiții.

Mai mult, începând cu 28 martie, Irina Rimes va transforma România în scena și locul ei de joacă. Muzica emoționantă, atmosfera plină de bucurie și profunzimea versurilor artistei vor fi prezente în fiecare colț, deoarece artista va pleca într-un turneu oficial "Sufrageria Irinei".

Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale actuale din România, care şi-a pus amprenta asupra publicului, topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și peste 450 de milioane de vizualizări pe YouTube.

"Despre el", "Cosmos", "Pastila" și "ACASĂ" sunt cele patru albume compuse de Irina care includ hituri precum "Visele", "Ce s-a întâmplat cu noi", "Iubirea noastră mută", "Bandana", "Bolnavi amândoi", "Nu ştii tu să fii bărbat", iar colaborările cu artişti precum Guess Who, Carla's Dreams, The Motans, INNA, Grasu XXL, Bruja sau Cris Cab, dar şi piesele compuse pentru Andra, Antonia, Nicole Cherry, confirmă versatilitatea sa.

În 2023, Irina și-a încântat audiența cu piese precum "Neiubita ta", "Flori de mai", "Changer", "Gelos", dar și colaborarea cu Theo Rose pentru "Stinge Luminile", extrasă de pe soundtrack-ul filmului "Miami Bici 2".

Citește în continuare

Trending