Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Vocea României 2017: prima ediție a live-urilor

Mult așteptatele live-uri de la Vocea României au început pe 17 noiembrie 2017. Spectacolul a fost la el acasă, iar emoțiile au atins apogeul.
Echipa Despot în prima ediție LIVE de la Vocea Românei 2017

Echipa Despot în prima ediție LIVE de la Vocea Românei 2017

Concurenții ce au simțit energia primelor live-urilor de la Vocea României au fost următorii:

  1. Echipa Smiley: Ioana Barbă, Octavian Casian, Olga Roman, Paul Bătinaș
  2. Echipa Despot: Valentin Poienariu, Andrada Crețu, Robert Pița, Oana Mirică
  3. Echipa Loredana: Amalia Uruc, Tudor Bilețchi, Adriana Ciobanu, Mihail Tirică
  4. Echipa Tudor: Răzvan Encuna, Meriam Jane Ndubuisi, Amedeo Chiriac, Laurențiu Mihaiu

Echipa Smiley

Ioana Barbă - început în forță

Pentru Ioana, momentul din live-urile Vocea României a reprezentat o adevărată provocare. Tânăra consideră că a intrat în concurs ca o fetiță, dar va ieși ca o femeie câștigată, indiferent de rezultat. Ce-i drept, Ioana a fost o adevărată femeie pe scenă. Forța și pasiunea cu care a interpretat "Mamma knows best" i-a impresionat pe antrenori. Aceștia i-au lăudat atât înfățișarea, cât și atitudinea, iar Smiley s-a declarat mândru de moment.

Octavian Casian - voce unică

Octavian și-a arătat latura sensibilă cântând piesa lui Eric Clapton - "Tears In Heaven". Loredana a fost foarte surprinsă de această interpretare și l-a felicitat pe concurent pentru momentul emoționant creat. Adrian a glumit: "Cine nu te cunoaște, ar putea zice că arăți a om", referindu-se la înfățișarea elegantă care s-a potrivit cu melodia.

Olga Roman - bucuria de a cânta

Apreciindu-i bucuria radiată pe tot parcursul ei în emisiune, Smiley s-a gândit că piesa lui Cher, "Believe", este cea mai bună variantă pentru momentul Olgăi din live-uri. Începutul lent al piesei a fost pe placul lui Chirilă care a considerat că Olga a strălucit cântând acea parte.

"Îmi place foarte mult de Olga", a spus Adrian, adăugând că tânăra poate mult mai mult decât ce s-a auzit în această primă ediție a live-urilor.

Paul Bătinaș - un moment seducător

Paul nu a îndrăznit să viseze că va reuși să întoarcă patru scaune la Vocea României. Nu doar că a făcut acest lucru, dar a trecut și de dueluri și iată-l în live-uri, interpretând "Me and Mr. Jones".

Antrenorii nu au avut decât cuvinte de laudă. "Ai fost seducător. În seara asta, într-adevăr, ai strălucit!" i-a spus Loredana, iar Chirilă a completat: "Ești fermecător și ai cântat excelent!"

După această serie de concurenți, am aflat cine merge mai departe. Paul Bătinaș a fost alegerea publicului, iar Octavian Casian a fost ales de antrenor. Olga și Ioana au părăsit competiția.

Echipa Despot

Valentin Poienariu - interpretare care nu a dezamăgit

Teama de a nu dezamăgi l-a urmărit pe Valentin în cadrul acestui show, însă momentul său din live-uri cu siguranță nu a fost o dezamăgire nici pentru antrenori, nici pentru public. Valentin a interpretat "Și ce dacă", impresionând-o pe Loredana prin controlul și prestanța de care a dat dovadă. "Cel mai bun moment din toate repetițiile", a concluzionat Adrian.

Andrada Crețu - îi curge muzica prin vene

Cu părerea că Andrada este "un copil de 16 ani prin venele căruia curge muzica", Adrian a ales piesa "Think" a Arethei Franklin. Alegerea muzicală a valorificat vocea fetei, iar ceilalți antrenori au fost încântați de acest lucru. "Felicitări pentru curaj și forță", a avut de spus Loredana.

Robert Pița - concurent ambițios cu o interpretare ambițioasă

Robert consideră că cea mai mare realizare a sa este să fie în echipa lui Adrian, iar antrenorul se ridică la nivelul așteptărilor sale. Pentru momentul său din live-uri, Robert a creat un moment pe melodia celor de la The Beatles, "Oh! Darling".

"Mă bucur că i-am făcut un dar. Am avut emoții pentru tine la fel de mari ca și cum ai fi fost în echipa mea", i-a spus Loredana concurentului care, la început, fusese în echipa artistei.

"Mi-ai adus aminte de Dave Grohl (Foo Fighters)", a precizat Tudor, adăugând că momentul construit de Robert și Adrian a fost unul bun.

Oana Mirică - emoție transmisă prin voce

Piesa aleasă pentru Oana a fost "What about us" a lui Pink. Tânăra a emoționat audiența și antrenorii. Aceștia din urmă au considerat că momentul a fost foarte bine construit.

După această serie de concurenți, am aflat cine merge mai departe. Robert Pița a fost alegerea publicului, iar Andrada Crețu a fost aleasă de antrenor. Valentin și Oana au părăsit competiția.

Echipa Loredana

Amalia Uruc - "bulgăre de energie și talent"

Visul său este să ajungă o cântăreață la nivel internațional. Acesta este motivul pentru care Amalia îmbină talentul cu munca asiduă. Pentru seara live-urilor, Amalia a interpretat piesa "Ex's & Oh's, iar impresiile au fost pe măsura interpretării sale.

"Felicitări, mi-ai atras toate privirile, ești un bulgăre de energie și talent!", au fost cuvintele lui Despot. Smiley a considerat că este genul de cântăreață care ar putea cânta orice.

Tudor Bilețchi - timiditate în voce

Încrederea în sine a avut de suferit din cauză că i s-a spus de-a lungul timpului că are voce de fată. La Vocea României, însă, vocea lui Tudor i-a cucerit pe antrenori. La audiții l-a ales pe Smiley, iar în timpul confruntărilor a fost ales de Loredana.

Melodia interpretată de Tudor a fost "King", a celor de la Years & Years. "Bravo, bă! Îmi place să te văd așa, îți stă bine!", i-a spus fostul antrenor.

Adriana Ciobanu - prezență angelică

Concurenta care a atins-o pe Loredana prin puritate ei a cântat "Send me an angel", piesa celor de la Scorpions. Chirilă a fost de părere că interpretarea fetei a fost fragilă, în sensul pozitiv al cuvântului și a felicitat-o pentru interpretare. Și Smiley a fost de aceeași părere, adăugând că Adriana a simțit piesa foarte frumos, diferit față de varianta originală.

Mihail Tirică - adrenalină și în live-uri

Loredana a hotărât că "Radioactive" este o piesă care să-i pună în valoare vocea lui Mihail, concurentul care a fost în trecut profesorul de chitară al artistei. Momentul a fost rock și plin de energie.

"Foarte bine, îți stă bine cântând rock", a spus Smiley, adăugând că i-ar fi plăcut ca Mihail să riște puțin mai mult cu interpretarea.

După această serie de concurenți, am aflat cine merge mai departe. Adriana Ciobanu a fost alegerea publicului, iar Amalia Crețu a fost aleasă de antrenor. Tudor și Mihail au părăsit competiția.

Echipa Tudor

Răzvan Encuna - un moment "chirilian"

Cu o voce care aduce a anii '30-'40, așa cum a caracterizat-o Chirilă, Răzvan a interpretat vocal și actoricesc piesa "Mack the Knife", tema din "Opera de Trei Parale".

"Foarte chirilian acest moment", au fost cuvintele Loredanei, referindu-se la îmbinarea dintre cântec și joc actoricesc. Momentul lui Răzvan a fost apreciat și de Smiley care s-a declarat un amator de musicaluri.

Meriam Jane Ndubusi - interpretarea metal a serii

Vocea spectaculoasă a lui Jane a prins la public, tânăra declarând că este recunoscută pe stradă. Jane nu a dezamăgit publicul nici în seara live-urilor, interpretând cu forță și pasiune piesa "Weak". Momentul său muzical a fost desăvârșit de un spectacol vizual apreciat de antrenori.

"Foarte, foarte mișto! Te-ai bătut cu chitara distors", a avut de spus Adrian.

Amedeo Chiriac - decizii muzicale riscante

Atât la repetiții, cât și în cadrul emisiunii, Amedeo a făcut schimbările muzicale în timp real, iar acest lucru a fost în defavoarea sa. Piesa care a avut parte de aceste improvizații a fost "Motherless Child" în varianta lui John Legend.

"Nu a fost așa de bine. Mă așteptam la mai mult. Poate și jocul scenic ți-a dăunat. Tot timpul am avut impresia că îți cauți tonul", a comentat Smiley.

"Ai avut o performanță bună lăsând la o parte micile imperfecțiuni", a spus Loredana încercând să îi ridice moralul tânărului. "Apreciez intenția, alegerea muzicală și punerea în scenă", a conchis Adrian.

Laurențiu Mihaiu - interpretarea potrivită care a încheiat seara

Tudor este de părere ca Laurențiu încă nu își cunoaște potențialul, așa că a ales o piesă prin care să îl facă conștient de calitățile sale; și nu doar pe el. "Heaven on their minds" a fost melodia interpretată din toate punctele de vedere de Laurențiu.

"M-am bucurat de prestația ta", i-a spus Adrian, primul antrenor al lui Laurențiu. "Bravo, Laurențiu, ai reușit să intri în personaj", a adăugat Loredana.

După această serie de concurenți, am aflat cine merge mai departe. Laurențiu Mihaiu a fost alegerea publicului, iar Meriam Jane Ndubusi a fost aleasă de antrenor. Răzvan și Amedeo au părăsit competiția.

Citește mai multe despre Adrian DespotLoredana GrozaSmileyTudor Chirila
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
VIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou

Adrian Despot și cei 8 concurenți ai săi la Vocea României 2017 au oferit publicului din metrou un moment a...

Închide