Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Vocea României 2017: cine sunt concurenții care au trecut de a treia rundă a confruntărilor

Seara de 3 octombrie 2017 a adus în fața publicului o nouă serie de dueluri. Fericire, emoții, lacrimi, muzică și, nu în ultimul rând, voce au fost laitmotivele celei mai recente ediții Vocea României 2017.
A treia serie de dueluri - Vocea României 2017

A treia serie de dueluri - Vocea României 2017

Șapte dueluri de la Vocea României 2017 i-au adus pe scenă pe următorii concurenți:

  1. Echipa Tudor: Bianca Maria Oneț vs. Maria Rădeanu
  2. Echipa Loredana: Adriana Ciobanu vs. Andrei Barz
  3. Echipa Smiley: Ioana Vișinescu vs. Marius Alexandru Stoica
  4. Echipa Despot: Oana Mirică vs. Cosmin Vieriu
  5. Echipa Loredana: Diana Brescan vs. Camelia Farcaș
  6. Echipa Despot: Alexandru Arnăutu vs. Silviu Laurențiu Mihaiu
  7. Echipa Tudor: Oana Cenușe vs. Ștefan Știucă

Din cele șapte dueluri, un concurent care a pierdut duelurile a fost salvat de alt antrenor - Silviu Laurențiu Mihaiu, ceilalți - Bianca Maria Oneț, Andrei Barz, Marius Alexandru Stoica, Cosmin Vieriu, Camelia Farcaș și Oana Cenușe fiind eliminați.

Bianca Maria Oneț vs. Maria Rădeanu - două voci feminine și o piesă Arctic Monkeys

Deși conceptul "girl power" a fost promovat de Loredana, și în echipa lui Tudor acesta are rolul său bine stabilit. Fetele au demonstrat că "Do I Wanna Know", hit-ul celor de la Arctic Monkeys, poate fi pus în valoare și de voci feminine, dar puternice. După ce momentul artistic a luat sfârșit, Adrian a ținut să aprecieze alegerea muzicală pe care Tudor a făcut-o. Tot el i-a făcut și o recomandare: fata cu tatuaj, referindu-se, în acest fel, la Bianca Oneț. "Mi s-a părut mai convingătoare și mai prezentă pe piesa asta", a concluzionat antrenorul.

"Felicitări că ați avut curajul să abordați un cântec care nu e tocmai ușor de cântat. Bianca a fost un pic mai stabilă decât Maria. Maria s-a aventurat mai mult, se aruncă și asta, într-un fel, e o calitate", a avut de zis Loredana.

Deși i-a plăcut alegerea piesei, lui Smiley i s-a părut un moment ciudat: "ceva nu mi s-a părut că s-a legat. Mi s-a părut că nu s-a legat cântecul, nu s-a legat între voi". Continuând cu ideea pe care a deschis-o Smiley, legat de conceptul de "ciudat", pentru Chirilă "ciudat" e foarte bine: "Eu de normalitatea asta m-am cam săturat". Decizia antrenorului a fost să meargă mai departe în competiție cu Maria Rădeanu, Bianca fiind eliminată deoarece niciun alt antrenor nu a apăsat butonul pentru a o salva.

Adriana Ciobanu vs. Andrei Barz - au "visat" amândoi pe scena Vocea României

Alegerea Loredanei pentru cei doi concurenți a fost piesa "Visez din nou", cântată de artistă și de Smiley. Ca atare, în timpul duelului, cei doi antrenori s-au ridicat de pe scaune și au dansat împreună. Adriana și Andrei au creat un moment emoționant și dulce care i-a stârnit nostalgie și bucurie lui Smiley, această piesă fiind prima compoziție pe care a scris-o pentru un artist cunoscut din România. Loredana a avut în încredere în băiatul în vârstă de doar 18 ani, atunci, și aceasta a fost prima lor colaborare.

"M-a impresionat vocea Adrianei. Este așa, atât de cristalină și de luminoasă și atât de perfectă de parcă ar fi fost o înregistrare de studio. A fost impecabilă", a spus Adrian.

Înainte de a lua decizia, Loredana le-a precizat tinerilor că vor rămâne în echipa ei, în afara concursului. Loredana a ales-o pe Adriana, Andrei, din păcate, fiind eliminat din competiție.

Ioana Vișinescu vs. Marius Alexandru Stoica - duel marca Smiley

Concurenții s-au duelat pe melodia "Perfect Strangers", hit-ul lui Jonas Blue. Interpretarea Ioanei și a lui Marius i-a făcut pe Smiley și Loredana să se miște în ritmul piesei. Lui Tudor i s-a părut că Marius nu a fost prezent pe toată durata cântecului, mai ales atunci când era rândul Ioanei să cânte.

"Bravo, dom'le! Un moment foarte happy. M-ați făcut să dansez, ați adus o energie foarte bună aici, în platou. Parcă n-ați fi fost într-un concurs. Fiecare dintre voi merită să meargă mai departe", a avut de spus Loredana.

Smiley le-a mulțumit concurenților pentru acest moment frumos care le-a pus un zâmbet pe chip. Antrenorul a decis să meargă mai departe cu Ioana. Marius a plecat acasă.

Oana Mirică vs. Cosmin Vieriu - duet echilibrat

Cu pasiune și cu o tentă rock, Oana și Cosmin au creat un duet folosindu-se de piesa "You're Nobody'till Somebody Loves You". Tudor a fost impresionat de moment, în opinia sa fiind cel mai bun duet din echipa lui Despot de până acum. "V-ați făcut față unul altuia cu brio. Ați cântat foarte mult împreună, ceea ce, cumva, face grea departajarea pentru că vocile voastre s-au combinat perfect și, la un moment dat, nu mai erau două voci, era o singură voce cu multe armonice", a menționat Chirilă.

"Amândoi dețineți două voci foarte bune. Îmi place timbrul tău (referire la Cosmin), îmi place lejeritatea cu care ai cântat, n-ai depus un efort prea mare, dar trebuie să menționez că tu, Oana, ai fost un pic mai centrată. Eu cred că Oana a fost un pic mai bine", le-a zis Loredana concurenților.

Antrenorul lor, Adrian, a considerat că cei doi au "rupt scena în două" și le-a mulțumit pentru moment. Oana a fost cea care va merge în live-uri. Cosmin nu a fost salvat de alt antrenor.

Diana Brescan vs. Camelia Farcaș - emoție transmisă prin voce

Loredana a accentuat calitatea fetelor de a transmite emoție prin vocile excepționale pe care le dețin, "Uncover" reprezentând o alegere muzicală mai mult decât potrivită.

Smiley, "specialistul nostru în lucruri diferite", așa cum l-a numit Bartoș, a fost surprins de duet: "Mi-a plăcut foarte mult începutul. M-a luat prin surprindere, așa, am crezut că o să cântați fără orchestrație definitiv. Am sesizat destul de multă nesiguranță, la Camelia mai multă nesiguranță decât la Diana".

Și Tudor a făcut o precizare legată de ideea de cânta fără orchestrație. Tot acea parte de început i-a plăcut și lui mai mult, considerând că ce a urmat face foarte dificilă departajarea, existând foarte puține momente de cântare singulară.

Loredana le-a spus fetelor că este mândră de ele și de ce au reușit să facă, de faptul că au putut să cânte a cappella, în condițiile în care niciuna dintre fete nu este cântăreață profesionistă. A urmat, apoi, decizia antrenoarei. Aceasta a ales să o salveze pe Diana, Camelia, din păcate, fiind eliminată din competiție.

Alexandru Arnăutu vs. Laurențiu Silviu Mihaiu - rock à la Adrian Despot

Având la purtător și un look de rocker, dar și niște voci puternice, cei doi concurenți au interpretat piesa "Second Chance" a celor de la Shinedown. Dându-și jos pălăria în fața rock-ului, Smiley le-a spus: "Bravo, băieți! Ați fost foarte buni! Foarte echilibrat duetul".

"Foarte, foarte simpatici. Ne-am încărcat cu energie foarte bună de la voi. M-am uitat la Alex aproape încontinuu. Mi-a plăcut foarte mult și Laurențiu, dar Alex e personajul care iese. Chiar dacă stă în spate, te uiți tot la el", a avut de completat Loredana.

Adrian a precizat că alegerea sa va fi foarte dificilă. Pe lângă faptul că momentul a ieșit foarte bine, băieții s-au împrietenit la repetiții și s-au ajutat reciproc. Alegerea lui Despot a fost Alexandru, dar lucrurile s-au aranjat și pentru Laurențiu. El a fost salvat de Chirilă, dar această alegere l-a scos din joc pe Cristian Prăjescu.

Oana Cenușe vs. Ștefan Știucă - un duel al "salvării"

Tudor a ales să creeze un moment în care muzica a atins un nivel al desăvârșirii autentice. Două voci mari și o chitară pe melodia "Redemption Song" (în varianta lui Bob Marley) au reușit să impresioneze audiența.

"Mă bucur să văd, de fiecare dată, pe această scenă, muzica preia controlul, intră în voi și deveniți niște aparate care o transmit mai departe. Atât de mare poate să fie muzica", a declarat Despot. Antrenorul, încă o dată, a fost uimit de vocile celor doi concurenți.

"Mi-a plăcut foarte mult cântecul asta. Am stat, așa, ca la spectacol și interpretarea voastră a fost una specială", a completat Smiley. Artistul i-a lăudat pe Oana și Ștefan, apreciind din nou talentul vocal pe care aceștia îl au.

Înainte de a lua o decizie, Tudor a spus câteva cuvinte: "E adevărat că poate să pară un cântec, și poate că și este un cântec mai potrivit pentru Ștefan, dar adevărata performanță pe cântec a făcut-o, din punctul meu de vedere, Oana". Artistul a menționat că tânără a înțeles foarte bine cântecul și s-a mai referit, ca la audiții, că esențele tari se țin în sticluțe mici. În cele din urmă, cărțile au fost jucate. Tudor a ales să îl păstreze în echipă pe Ștefan, prezența Oanei în concurs luând sfârșit.

Citește mai multe despre Adrian DespotLoredana GrozaSmileyTudor Chirila
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cele mai importante festivaluri din România, nominalizate la European Festival Awards 2017

Vă invităm să aflați mai multe detalii despre festivalurile voastre preferate, nominalizate la cea de-a noua ediție a European Festival...

Închide