Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Kimbra
Afiș Zilele Bucureștiului 2019INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2019: Schiller, Waldeck
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Evanescence

Vocea României 2017 a ajuns la cea de-a doua ediție de live-uri

Ultima seară de vineri a lunii noiembrie 2017 a adus cea de-a doua rundă a prestațiilor live. Urmărește interpretările concurenților și vezi cine va merge mai departe.
Echipa Smiley în a doua ediție Live de la Vocea României 2017

Echipa Smiley în a doua ediție Live de la Vocea României 2017

Concurenții ce au simțit energia celei de a doua runde a live-urilor de la Vocea României au fost următorii:

  1. Echipa Despot: Andreea DraguManó Ráduly Botond, Catarina Sandu, Alexandru Arnăutu
  2. Echipa Loredana: Rufus Martin, Zsuzsana Cerveni, Bogdan Stănică, Diana Brescan
  3. Echipa Tudor: Daria Grigoraș, Ștefan Știucă, Lidia Isac, Maria Rădeanu
  4. Echipa Smiley: Ioana Vișan, Amir Arafat, Ana Munteanu, Răzvan Mărcuci

Echipa Despot

Andreea Dragu - moment plin de energie

Andreea a considerat că energia pe care a transmis-o în timpul duelurilor a ajutat-o să ajungă în live-uri. Relația dintre tânără și antrenorul său s-a dezvoltat în timpul repetițiilor pentru live-uri. Andreea consideră că Adrian este precum un tată, iar artistul este de părere că personalitatea sa și personalitatea "elevei" sale sunt asemănătoare.

Cântecul pe care Despot l-a ales pentru a fi interpretat de Andreea a fost "Son of a Preacher Man". Andreea a creat un moment dinamic și i-a făcut pe antrenori să se ridice de pe scaune și să se miște în ritmul piesei.

Loredana a felicitat-o pe concurentă și i-a spus ca a transmis multă energie și bucurie. "Foarte bun momentul! Ai ureche muzicală foarte bună", a completat Smiley.

Manó Ráduly Botond - o interpretare încărcată de contraste

Deși, în momentul în care a venit la audiții, știa că ar avea șanse, Manó nu a crezut că va întoarce patru scaune, că va ajunge până în live-uri și că va atinge atât de mulți oameni cu interpretările sale.

Fiind conștient de calitățile vocale ale lui Manó, Adrian a ales melodia lui Adele, "Hello", asumându-și un risc cu această piesă.

"Ești o voce excepțională și ești un câștig pentru show-ul ăsta. În seara asta, mi se pare că ai strălucit după jumătatea cântecului. Mi s-a părut că nu a fost un fir conducător pe întreaga piesă", a avut de spus Chirilă. "Cred că e visul oricărei voci masculine să cânte acolo sus unde cânți tu. Nu s-a simțit confortabil pe prima parte a piesei", a completat Smiley. Chiar dacă antrenorii au considerat că în a două parte a piesei vocea lui Manó a strălucit, Adrian a menționat că a dorit exact acest lucru deoarece "muzica înseamnă contrast".

Catarina Sandu - combinație între delicat și intens

Cu un look spectaculos și mai încrezătoare ca niciodată, Catarina a urcat pe scena de la Vocea României interpretând "Fighter", piesa Christinei Aguilera. Cu un început grațios datorat viorii pe care Catarina a mânuit-o impecabil, melodia a continuat într-o manieră dinamică.

"A fost o combinație între delicatețea viorii și restul momentului. Îți stă bine cântând piese dinamice. Te admir și te aplaud că îți alegi piese dinamice", a spus Smiley. "Foarte bine! Felicitări! Mi-a plăcut culoarea vocii care e schimbătoare. A fost un moment foarte bun", au fost vorbele lui Tudor.

"Îmi place că ești multitalentată, mi-a plăcut că te miști bine, cânți bine și toată atmosfera pe care ai creat-o a fost excelentă. A fost un moment foarte reușit", a concluzionat Loredana.

Alexandru Arnăutu - rock, energie și efecte vizuale

Alexandru a adus pe scenă "Sweet Child O' Mine", cunoscuta piesă a celor de la Guns N' Roses. Deși la repetiții a scârțâit, Alexandru a "rupt scena în două", așa cum a descris Despot.

"Ai făcut show în seara asta, ai cântat foarte bine. Știi să comunici cu publicul", i-a spus Loredana. "M-ai transportat în anii '80, mi-a plăcut momentul, m-am distrat, m-am simțit bine", a zis Smiley.


După această serie de concurenți, am aflat cine merge mai departe. Manó Ráduly Botond a fost alegerea publicului, iar Andreea Dragu a fost aleasă de antrenor. Catarina și Alexandru au părăsit competiția.

Echipa Loredana

Rufus Martin - totul se învârte în jurul muzicii

Rufus a călătorit toată viața și a făcut-o pentru muzică. Ea l-a adus și la Vocea României, iar în seara live-urilor muzica a fost "vedeta". Rufus a interpretat o combinație a două piese - "I Got a Woman" și "Hai acasă".

Lui Tudor acest moment i-a adus aminte ca nu trebuie ca lumea să fie încrâncenată și că muzica este relaxare. "Îmi place foarte mult Rufus pentru că are o energie pozitivă", a zis Smiley. "Ești un showman, ne-ai demonstrat că poți cânta și în română", a încheiat Loredana.

Zsuzsana Cerveni - voce puternică care vrea să transmită un mesaj

Zsuzana a reușit să facă ce și-a propus - să fie o inovație în muzică și să transmită un mesaj. Interpretând cu pasiune "Papa Was a Rolling Stone", Zsuzsana a impresionat antrenorii, iar momentul din final în care a lovit cu o bâtă de baseball un element din decor a fost clar pe gustul lui Despot.

"Frate, deci aia cu bâta de baseball...Ești bestială, îmi pare rău că nu ești la mine în echipă", i-a spus Adrian tinerei. "Îmi place foarte mult atitudinea ta. E foarte important că ți-ai asumat piesa", a declarat Smiley.

Deși și lui Tudor i-a plăcut momentul, acesta a fost de părere că dacă nu era atât de dinamică pe scenă, ar fi putut livra mai bine mesajul.

Bogdan Stănică - o voce precum "apele adânci care ascund comori"

Visul lui Bogdan este să cânte într-o trupă, iar Vocea României ar putea fi o oportunitatea de a fi văzut și a de a începe să lucreze la visul acesta. Prestația sa din live-uri nu a făcut decât să confirme vorbele Loredanei despre Bogdan: "apele adânci care ascund comori".

Tânărul a adus pe scenă piesa "There's Nothing Holding Me Back". Bogdan a cântat atât cu vocea, cât și cu chitara.

"Vocea ta are un potențial bun, cânți pe voce de cap foarte bine", a fost de părere Tudor. "Cred că ești combinația perfectă între trecut și viitor. Îmi confirmi că Loredana a făcut alegerea bună", a spus Smiley. Antrenoarea a ținut să-i mulțumească lui Bogdan pentru moment și i-a spus: "Ești un model pentru cei care stau în umbră și nu au curajul să iasă în față".

Diana Brescan - un chip frumos și o voce și mai frumoasă

Momentul live-uri a fost foarte important pentru Diana. Cu un background în care a pierdut destule concursuri muzicale, Diana s-a bucurat că a ajuns până în această etapă. Melodia aleasă pentru concurentă a fost "A Night like This", piesa lui Caro Emerald. Vocea Dianei a fost încununată și de o prezență scenică plăcută, iar rochia lungă, neagră a completat perfect imaginea.

"Foarte bun momentul tău. Foarte bine aleasă piesa", a spus Smiley, iar Adrian a completat: "A fost un moment foarte frumos".

După această serie de concurenți, am aflat cine merge mai departe. Zsuzsana Cerveni a fost alegerea publicului, iar Diana Brescan a fost aleasă de antrenor. Rufus și Bogdan au părăsit competiția.

Echipa Tudor

Daria Grigoraș - totul e despre rock

Daria a simțit presiunea piesei pe care a interpretat-o în live-uri. E dificil pentru orice cântăreț să interpreteze o piesă Queen. "Breakthru" a fost alegerea muzicală. Interpretarea Dariei s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

"Mi-a plăcut foarte tare că ai cântat crud, brut și mi-a plăcut acest brut al tău", au fost cuvintele lui Adrian. "Foarte punkistă interpretarea. Mă bucur că ai descoperit un alt gen (rock)", a continuat Loredana.

Ștefan Știucă - interpretare care a transmis

"Jersey Girl" a fost piesa care i-a emoționat pe antrenori și cu ajutorul căreia Ștefan a reușit să creeze un moment artistic, îmbinând cântatul cu actoria.

"Nu am auzit un <<șa la la>> cântat așa. Cât de mult poate să exprime un <<șa la la>> cântat cum trebuie", a zis Smiley. "E un cântec de dragoste foarte frumos și pe care tu l-ai redat foarte tare", a comentat Loredana. Tudor s-a mulțumit să zică doar: "Știucă, ești beton!"

Lidia Isac - interpretare care le-a "dat aripi" antrenorilor

Melodia la care Tudor s-a gândit că este potrivit pentru Lidia a fost "There Must Be An Angel" a celor de la Eurythmics.

"Momentul ăsta mi s-a părut prea scurt, mi-aș fi dorit să țină mai mult. Foarte, foarte tare!", a fost părerea lui Adrian. "Ne-ai dat aripi cântând așa frumos", a continuat Loredana, iar Smiley a considerat că vocea Lidiei sună foarte bine pe această piesă.

Maria Rădeanu - Dulcinea cu o voce puternică

A vrut să îi facă pe cei din jurul său mândri și să demonstreze că își merită locul în live-uri și a reușit. Maria a interpretat piesa "The Impossible Dream" din filmul "Omul de la Mancha".

"Mesajul acestui cântec este impresionant și mă bucur că Tudor a ales cântecul ăsta", a spus Loredana. "Eu mă bucur că într-o cultură mainstream avem și astfel de momente", a declarat Despot. Tudor i-a mulțumit pentru încredere și pentru felul în care a abordat tema cântecului.


După această serie de concurenți, am aflat cine merge mai departe. Ștefan Știucă a fost alegerea publicului, iar Maria Rădeanu a fost aleasă de antrenor. Daria și Lidia au părăsit competiția.

Echipa Smiley

Ioana Vișinescu - interpretare proprie a unei piese foarte cunoscute

Iubind experiența de la Vocea României, Ioana (s-)a bucurat și în seara live-urilor cântând piesa lui Steve Wonder, "Superstition".

"Îmi place foarte mult că ești constantă cu personajul tău", i-a spus Tudor tinerei. "Ai profunzime și seriozitate, asta te-a făcut mai reținută", a observat Loredana. Și Adrian s-a referit tot la reținere, spunând: "Mi-ar fi plăcut să dai mai mult, să ieși din personaj".

Amir Arafat - moment ce a creat o poveste

Amir nu a crezut că va întoarce patru scaune la audițiile pe nevăzute și a fost surprins și de faptul că a câștigat duelul. Acest lucru l-a făcut să ia lecții de canto pentru a-și perfecționa talentul. "Desert Rose" a fost piesa aleasă de Smiley, acesta dorind să-i pună în evidență și moștenirea palestiniană venită din partea tatălui.

"Ne-ai transportat în O mie și una de nopți. Felicitări pentru acest moment!", i-a spus Loredana, lăudându-i și mișcările senzuale de dans. "E foarte mult ce a făcut Amir în seara asta. A fost un moment spectaculos", a avut de zis Despot. Smiley i-a apreciat felul în care a adus căldură pe acest cântec. Această piesă este cântată de doi artiști, Sting și Șab Mami. Faptul că Amir a cântat ambele partituri, i-a adus o și mai mare apreciere.

Ana Munteanu - a fost lumea ei, nu o lume a bărbaților

Smiley a avut numai cuvinte de laudă la adresa Anei. Dorința ei de a ajunge cât mai departe, capacitatea de a absorbi totul ca un burete și faptul că se transformă complet atunci când urcă pe scenă o fac un concurent pe care orice antrenor și l-ar dori. Momentul său artistic pe melodia "This Is A Man's World" a fost o surpriză imensă pentru antrenori și public.

"Așa se face treaba asta. Bravo!", a exclamat Adi. "Tu ai cântat așa pentru că ai fost teatru din cap până în ultimul fir de păr. Fără teatru, vocea ta era mult mai săracă. Felicitări!", i-a spus Tudor. În încheiere, Smiley a zis: "Am simțit că e ceva special în tine. Ca artist, îmi voi da silința să îndeplinesc visul tău".

Răzvan Mărcuci - voce "periculos" de bună

Concurentul cu un pachet complet - voce, talentul de a cânta la mai multe instrumente și înfățișarea de artist, Răzvan a cântat piesa "Dangerous" (David Guetta & Sam Martin). Răzvan nu s-a rezumat doar la voce. A interpretat un solo de bas, bas ținut de o domnișoară fermecătoare.

"Mișto de tot! Faza cu solo-urile de bas...Îmi place aerul tău, îmi place stilul tău", i-a spus Loredana. "Mă bucur că ai ajuns până aici, mă bucur că ne-ai adus aminte că ești basist", a zis Adrian. Tudor a fost de părere că lui Răzvan îi vin bine piesele mai lirice, dar a fost un moment care a întregit seara.

După această serie de concurenți, am aflat cine merge mai departe. Ana Munteanu a fost alegerea publicului, iar Amir Arafat a fost ales de antrenor. Ioana și Răzvan au părăsit competiția.

Citește mai multe despre Adrian DespotLoredana GrozaSmileyTudor Chirila
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua piesă a lui Craig David, "I Know You", featuring Bastille - AUDIO

La început de mileniu Craig David ne-a fermecat cu piesa "Walking Away", iar la o viaţă de om după hit,...

Închide