Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Vanotek lansează primul album din carieră, "No Sleep"

Producătorul și DJ-ul român Vanotek lansează albumul de debut "No Sleep". Discul include cele mai cunoscute piese ale sale, single-uri precum "Tell Me Who" feat. Eneli, "My Mind" feat. Minelli, "Take the Highway", "I'm Coming Home" feat. Georgian și The Code, "My Heart is Gone" feat. Yanka.

Publicat

pe

Vanotek
Vanotek

Vanotek a urcat pe scena unor evenimente importante, precum Untold sau Neversea, si a fost opening act pentru Carla's Dreams la cele două show-uri de la Arenele Romane. Albumul de debut al DJ-ului se numește "No Sleep" și va fi lansat pe 22 noiembrie pe platformele digitale. Discul conțin 13 piese, inclusiv melodii noi, precum "Runa" sau "Țara" (feat. Eneli).

Piesa "Tell Me Who" a lui Vanotek cu Eneli, ce se regăsește pe albumul "No Sleep", a fost licențiată la Ultra Music, casă de discuri din Statele Unite ale Americii, care se concentrează pe muzica dance electronică și reprezintă artiști precum: Tiesto, Armin van Buuren, Fedde le Grand, deadma5, Benny Benassi, David Guetta, Avicii, Hardwell, Calvin Harris, Era Istrefi, Kygo, Morcheeba, Marcus Schulz, Above & Beyond.

De asemenea, piesa "I'm Coming Home" feat. Georgian și The Code s-a clasat pe locul al doilea la Selecția Națională Eurovision și a fost susținută de mulți artiști din România.

Vanotek (pe numele său Ion Chirinciuc) este originar din Republica Moldova. A devenit cunoscut publicului din România datorită pieselor care au cucerit radiourile, dar și colaborărilor și artiștilor cu care a lucrat până acum. Artistul a studiat liceul de artă Octav Băncilă din Iaşi, apoi s-a mutat în Bucureşti şi a început să compună pentru diverşi artişti: Dan Balan, Antonia, DJ Sava, Corina, Tom Boxer, Naguale, Havana, Anda Adam, Sasha Lopez.

În prezent, Vanotek este unul dintre producătorii care se impun din ce în ce mai mult pe piața muzicală din România. După lansarea piesei “My Heart is Gone”, în colaborare cu Yanka, single ce a stat săptămâni întregi în topurile din România, Vanotek a revenit cu “I’m Coming Home” cu The Code & Georgian, urmând piese precum “Viajero”, împreună cu Hevito, ”În dormitor” feat. Minelli și ”Take The Highway”.

Comentează

Trending