Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Trupa Spice Girls va reveni în 2018 cu un album nou

Fetele de la Spice Girls se pregătesc să se reunească în 2018 și ar putea lansa un nou album. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Mai mult de atât, componentele trupei se pare că vor avea și un documentar dedicat lor, care va apărea tot anul următor. Cele cinci membre, Mel B, Victoria Beckham, Emma Bunton, Mel C și Geri Halliwell s-au întâlnit în secret pentru a discuta detaliile despre reuniunea formației.

"Cele cinci membre ale formației se întâlnesc în secret încă din vară și abia au reușit să se pună de acord pentru o reuniune în 2018. Se pare că vor lucra împreună la câteva proiecte, printre care un album și un material ce va fi difuzat la televizor și care prezintă povestea lor. Să o facă pe Victoria (Beckham) să fie de acord a fost mai dificil, ea fiind cea care amâna întotdeauna reuniunea." a declarat o sursă din anturajul lor pentru The Sun.

Trupa Spice Girls s-a format în 1994, iar în 2000 s-a destrămat, după ce au lansat trei albume de studio. Acestea s-au reunit pentru un turneu unic, în 2007 și au cântat împreună pentru ultima oară la Ceremonia de încheiere a Jocurilor Olimpice din 2012.

Citește mai multe despre Spice Girls
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Horia Brenciu și trei concerte așteptate de Crăciun

Horia Brenciu pregătește în această iarnă primul său show de Crăciun, la Sala Palatului, care se anunță a fi evenimentul...

Închide