BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Trupa Spice Girls va reveni în 2018 cu un album nou

Fetele de la Spice Girls se pregătesc să se reunească în 2018 și ar putea lansa un nou album. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Mai mult de atât, componentele trupei se pare că vor avea și un documentar dedicat lor, care va apărea tot anul următor. Cele cinci membre, Mel B, Victoria Beckham, Emma Bunton, Mel C și Geri Halliwell s-au întâlnit în secret pentru a discuta detaliile despre reuniunea formației.

"Cele cinci membre ale formației se întâlnesc în secret încă din vară și abia au reușit să se pună de acord pentru o reuniune în 2018. Se pare că vor lucra împreună la câteva proiecte, printre care un album și un material ce va fi difuzat la televizor și care prezintă povestea lor. Să o facă pe Victoria (Beckham) să fie de acord a fost mai dificil, ea fiind cea care amâna întotdeauna reuniunea." a declarat o sursă din anturajul lor pentru The Sun.

Trupa Spice Girls s-a format în 1994, iar în 2000 s-a destrămat, după ce au lansat trei albume de studio. Acestea s-au reunit pentru un turneu unic, în 2007 și au cântat împreună pentru ultima oară la Ceremonia de încheiere a Jocurilor Olimpice din 2012.

Citește mai multe despre Spice Girls
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Horia Brenciu și trei concerte așteptate de Crăciun

Horia Brenciu pregătește în această iarnă primul său show de Crăciun, la Sala Palatului, care se anunță a fi evenimentul...

Închide