Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Taylor Swift lansează albumul "Reputation", devine o "fată rea" pe acest LP

La doar 2 ani de la albumul "1989" Taylor Swift revine cu un nou LP, "Reputation". Acesta a debutat pe 10 noiembrie, urmând o serie de lansări de single-uri si videoclipuri care au stârnit controverse. Tânăra de 27 de ani a lăsat în urma imaginea angelică si a devenit o "fată rea".
Coperta album Taylor Swift Reputation

Coperta album Taylor Swift Reputation (foto: Taylor Swift)

"Reputation" este al şaselea album al lui Taylor Swift, lansat prin Big Machine Records. Această creaţie a fost produsă de către Jack Antonoff, compozitor cunoscut pentru trupele indie Bleachers şi Fun. Antonoff are la activ 3 premii Grammy şi o nominalizare la Globul de Aur. Anul 2017 începea în mod fierbinte pentru Taylor, care colabora cu Zayn la piesa "I Don't Wanne Live Forever", din coloana sonoră a filmului "Fifty Shades Darker".

În august era anunţat albumul "Reputation" şi tot atunci ascultam primul single, "Look What You Made Me Do". Era clar faptul că muziciana a canalizat disputele cu Katy Perry, Kanye West şi Kim Kardashian spre muzică. Piesele noi includeau aluzii la hateri, poseri şi oameni falşi. Crescând controversa a sosit apoi şi un videoclip pentru piesă, care a debutat în cadrul VMA 2017.

Apoi a debutat single-ul "... Ready For It?", pe care Taylor a combinat pop-ul cu rap-ul, abordând o latură mai senzuală. Era clar că Taylor se transformase, lucru indicat şi de clipul acestei piese, unul care aduce cu filmul "Ghost in the Shell" şi "Terminator". Pleiada de single-uri a fost întregită de "Gorgeous" şi de "Call It What You Want", în sfârşit un suflu de melancolie după câteva piese cu mai multe cojones decât de obicei.

Încă nu avem date clare despre turneul care va urma lansarea lui "Reputation", dar zvonurile afirmă că datele concertelor vor fi anunţate pe 13 decembrie. Atunci este şi ziua artistei, care împlineşte 28 de ani.

Tracklistul acestui album arată astfel:

 1. ...Ready for It?
 2. End Game (featuring Ed Sheeran, Future)
 3. I Did Something Bad
 4. Don't Blame Me
 5. Delicate
 6. Look What You Made Me Do
 7. Şo It Goes...
 8. Gorgeous
 9. Getaway Car
 10. King of My Heart
 11. Dancing with Our Hands Tied
 12. Dress
 13. This Îs Why We Can't Have Nice Things
 14. Call It What You Want
 15. New Year's Day

LP-ul a strâns recenzii pozitive de la critici, având un scor agregat de 75 pe Metacritic, cu doar un punct sub apreciatul "1989". Între timp o vom vedea pe Taylor apărând ca invitat muzical în acest weekend, în cadrul emisiunii de comedie Saturday Night Live, la 8 ani după prima sa apariţie în acest show televizat.

Citește mai multe despre Taylor Swift
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vocea României 2017: ultimă seară a confruntărilor

Ultima serie a dueluri de la Vocea României 2017 s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Antrenorii au pus bazele unor momente...

Închide