Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Sharon den Adel (Within Temptation) a lansat primul single solo: "My Indigo"- LYRIC VIDEO

Solista Within Temptation, Sharon den Adel, își începe cariera solo cu single-ul "My Indigo". Melodia denumește și noul ei proiect, unul foarte personal, inspirat de evenimentele intime recente din viața sa.
Sharon den Adel

Sharon den Adel

Urmărește-ne pe

Sharon den Adel își surprinde fanii cu un nou proiect. Sub numele My Indigo, vocalista își face debutul solo cu un single ce poartă numele proiectului, nu înainte însă de a-și cere scuze pentru amânarea implicită a lansării următorului album Within Temptation.

"Știu că așteptați cu toții de ceva timp să anunțăm o dată de lansare pentru noul album Within Temptation. Oricât de mult mi-ar plăcea să vă dezvălui o dată de lansare, nu pot să o fac încă. Lucrurile au decurs în felul următor: când m-am întors din ultimul turneu, am mers la studio, așa cum fac mereu după turnee, și am încercat să scriu muzică nouă. De obicei am multă inspirație și energie, dar de data asta ceva nu se lega; nu aveam acea scânteie. Mai mult decât atât, m-am lovit de un eveniment și mai dramatic decât acesta legat de lipsa de inspirație; s-a întâmplat ceva în familia mea. Am simțit nevoia unei pauze, pentru a trece peste toate astea, și mi-am rezervat ceva timp pentru mine. Fără deadline-uri, fără o dată cu care să mă lupt pentru a termina ceva, fără presiunea show-urilor live, mi-am petrecut timpul cu familia și prietenii mei" , a povestit Sharon într-un clip publicat pe Facebook.

În această perioadă de respiro, Sharon a fost inspirată din nou să compună, atât pentru Within Temptation, cât și pentru primul ei proiect solo.

"Iată-mă aici, doi ani mai târziu - perioada aceasta m-a ajutat să fiu mai relaxată. Sunt mîndră să vă pot spune că avem acum niște piese marfă pentru albumul Within Temptation. Sunt încă demo-uri. Vom intra în curând în studio și va fi o dată de lansare undeva în 2018. Între timp am lucrat la niște piese, dar care nu au legătură cu Within Temptation. Acestea sunt niște piese foarte personale, pentru că le-am scris pentru mine și, în special, pentru a mă ajuta să depășesc anumite evenimente din viața mea. I-am dat și un nume. Se numește My Indigo, iar prima piesă lansată se numește tot "My Indigo". Sper să vă placă."

My Indigo (proiect solo Sharon den Adel) - "My Indigo"

Within Temptation a fost în septembrie 2016 headliner-ul primei ediții ARTmania Bucharest Blast. Înainte de acest concert, Sharon den Adel ne-a acordat un interviu, în cadrul căruia ne-a povestit despre evoluția trupei, duetul cu Tarja pentru piesa „Paradise”, și, nu în ultimul rând, despre relația sa cu publicul din România.

Citește mai multe despre Sharon den AdelWithin Temptation
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trupa Spice Girls va reveni în 2018 cu un album nou

Fetele de la Spice Girls se pregătesc să se reunească în 2018 și ar putea lansa un nou album. Vă...

Închide