Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Sam Smith a realizat un cover după "Get Here", hitul cântăreței de jazz Oleta Adams - VIDEO

Invitat la matinalul de la BBC Radio 2, Sam Smith a interpretat live cea mai cunoscută piesă din repertoriul Oletei Adams, ”Get Here”. Vocea soul a artistului a curs cu lejeritate pe linia melodică a acestei piese, ambitusul permițându-i să cânte note care nu existau în varianta originală.
Sam Smith interpretând live un cover după Oleta Adams

Sam Smith interpretând live un cover după Oleta Adams

Urmărește-ne pe

Sam Smith a convins încă o dată audiența că vocea lui iese în evidență fără dificultate, indiferent ce piesă ar interpreta. Invitat la BBC Radio 2 Breakfast Show, artistul și-a pus amprenta pe unul dintre hiturile anilor '90, ”Get Here”.

Compusă de Brenda Russell și inclusă pe albumul cu același titlu, lansat în 1988, piesa a ajuns hit la nivel internațional în interpretarea cântăreței de jazz Oleta Adams.  Această melodie i-a adus Oletei și o nominalizare la Grammy, succesul coverului fiind urmat de un album bine vândut și un turneu alături de Phill Collins.

În interpertarea lui Sam Smith, ”Get Here” capătă o nuanță mai nostalgică, artistul atingând câteva note înalte ce nu se regăsesc în versiunea originală a piesei.

LIVE VIDEO: Sam Smith - "Get Here" (cover Oleta Adams)

Sam Smith a lansat de curând cel de-al doilea album de studio, “The Thrill of It All”. Discul a fost pus în vânzare pe 3 noiembrie și a debutat pe prima poziție în topurile albumelor din SUA (Billboard), UK, Norvegia, Belgia şi Olanda. De pe disc, a fost extras single-ul "Too Good at Goodbyes", artistul anunțând că va lansa în curând un video pentru piesa "One Last Song".

Povestind despre procesul creativ din spatele noului său disc, Sam Smith a mărturisit că s-a bucurat să lucreze din nou cu Jimmy Napes, cu care mai colaborase înainte pentru piesele "Stay With Me" și "Writing's on the Wall" (soundtrack-ul Bond premiat cu Oscar).

”În timp ce compuneam pentru album, a fost important să simt că mi-e frică și că sunt pus în fața unei noi provocări.”

Cu primul său album, ”In The Lonely Hour”, Sam Smith a scris istorie: materialul a stabilit un nou record, staționând 67 de săptămâni consecutive în Top 10 Official Albums Chart UK. Deși a fost un album de debut al unui artist englez, necunoscut publicului până atunci, LP-ul a reușit performanța de a urca până pe poziția a doua în topul american Billboard 200, fiind totodată dublu certificat cu platină pentru vânzări ce au depășit două milioane de copii.

Citește mai multe despre Sam Smith
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kempes și Scarlet Aura deschid concertul DIO Returns - Program și reguli de acces

Holograma lui Ronnie James Dio ajunge la Arenele Romane din București pe 17 decembrie, alături de membrii Dio Disciples. În...

Închide