Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Sam Smith a lansat albumul “The Thrill of it All”

După succesul primului album, “In The Lonely Hour”, lansat în 2014, Sam Smith a revenit cu cel de-al doilea album din carieră, “The Thrill of it All”.

Publicat

pe

Sam Smith
Sam Smith

Dintre cele 10 piese de pe album, Sam a extras single-ul “Too Good At Goodbyes”, care a ajung rapid în topul Billboard Hot 100, dar și pe primul loc în chart-urile Spotify și iTunes și a devenit al șaselea single Sam Smith care ajunge no 1.

Ulterior artistul a surprins publicul cu piesa “Pray”, iar fanii care au comandat albumul, primeau instant piesa.

Si de această dată, Sam Smith a colaborat pe partea de producție cu bunul său prieten Jimmy Napes, dar și cu Timbaland, Malay, Jason “Poo Bear” și Stargate. Mai mult, albumul include și o colaborare cu artista YEBBA pentru piesa “No peace”.

Smith a anunțat deja și un turneu de promovare în America de Nord, care va începe pe 18 iunie în Toronto și va ajunge în numeroase orașe.

A trecut ceva timp de la primul album al artistului, iar până în prezent Sam Smith a devenit unul dintre cei mai cunoscuți artiști la nivel mondial, cu peste 12 miliarde de unități vândute și o lista impresionantă de premii, printre care un Academy Award, un Golden Globe, 3 Brit Awards și 4 Grammy-uri.

Artistul britanic a explicat modul în care faima i-a schimbat relația cu familia și cu prietenii săi: în ultimul an, acesta a încercat să se reconecteze cu cei dragi. Sam Smith a devenit distant fiindcă stilul său de viață era mult prea diferit de cel al oamenilor dragi. Sam Smith a mai spus că în acest perioadă a putut ajunge la toate zilele de naștere ale membrilor familiei, a finei lui dar și la ceremonia de absolvire a surorii lui.

"Albumul ăsta nu este în totalitate despre mine. Sunt patru piese despre mine, iar restul sunt despre lucruri diferite și oameni diferiți din viața mea și întâmplările prin care au trecut ei. Am vrut să primesc oamenii înapoi cu brațele deschise, iar albumul să fie despre vocea mea artistică și despre a spune povestea unei situații prin care am trecut." a mai spus muzicianul.

The Thrill of It All – Standard edition

1. "Too Good at Goodbyes"
2. "Say It First"
3. "One Last Song"
4. "Midnight Train"
5. "Burning"
6. "Him"
7. "Baby, You Make Me Crazy"
8. "No Peace" (featuring YEBBA)
9. "Palace"
10. "Pray"

The Thrill of It All – Special edition bonus tracks

11. "Nothing Left for You"
12. "The Thrill of It All"
13. "Scars"
14. "One Day at a Time"

Comentează

Trending