Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Pink testează un mit și povestește intimități la Carpool Karaoke - VIDEO

Pentru Pink, muzica sună mai bine cu capul în jos. Așa că James Corden s-a conformat, și a încercat să privească lucrurile din perspectiva Aliciei. Nu pe parcursul întregului episod Carpool Karaoke, însă suficient cât să se instaleze o ușoară panică.

Publicat

pe

Pink la Carpool Karaoke
Pink la Carpool Karaoke

Cunoscută pentru concertele rupte din lumea magică a Cirque du Soleil, Pink a sfidat formatul emisiunii Carpool Karaoke și l-a scos din mașină pe James Corden, aducându-l în zona ei de confort, cu capul în jos. Mitul conform căruia artista cântă mai bine din această poziție a fost astfel testat, în ciuda dificultății lui James de a se acomoda cu acest nou stil de a face karaoke.

Episodul este presărat și de alte picanterii, Pink povestindu-i lui James despre momentul dramatic din copilăria ei în care a descoperit că idolul său, Jon Bon Jovi, s-a căsătorit, dar și despre flirtul adolescentin cu unul dintre foștii membrii NSYNC.

În pauzele dintre chicoteli și copilării, cei doi cântă în duet piese de pe noul album ”Beautiful Trauma”, dar și melodii devenite clasice, precum ”Get The Party Started” și ”Raise Your Glass”.

 VIDEO: Pink la Carpool Karaoke

Aflată în perioada de promovare a albumului ”Beautiful Trauma”, Pink a lansat de curând piesa "Barbies", o melodie în care tonul de revoltă al single-ului anterioar, ”What About Us”, este înlocuit cu melancolia persoanei mature, ce tânjește după inocența pierdută.

Pink a primit anul acesta premiul Michael Jackson Video Vanguard, din partea MTV. Artista a folosit acest prilej pentru a susține un discurs motivațional. La momentul acceptării premiului, artista a povestit publicului despre o întâmplare recentă, care a impulsionat-o să-i vorbească fiicei sale despre starurile rock cu o înfățișare androgină.

Anul trecut, Pink a compus piesa "Just Like Fire" pentru soundtrack-ul filmului "Alice Through The Looking Glass". Melodia a devenit hit la nivel internațional, în SUA, Australia și Canada fiind certificat cu platină, iar în Italia și Noua Zeelandă cu aur.nou

Trending