Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă "Barbies", noua piesă melancolică a lui Pink - AUDIO

Cu "Barbies", Pink ne invită să-i cunoaștem latura sensibilă. Artista retrăiește amintiri din copilăria sa, versurile făcând trimitere la ideea de pierdere a inocenței.

Publicat

pe

Pink la CMA Awards 2017
Pink la CMA Awards 2017

"I wish that I could go back to playing Barbies in my room", cântă Pink în versurile noului single "Barbies", tonul de revoltă al piesei anterioare, ”What About Us”, fiind înlocuit acum cu melancolia persoanei mature, ce tânjește după inocența pierdută. Piesa a fost compusă de artistă împreună cu Julia Michaels, Ross Golan, Jakob Jerlstrom și Ludvig Soderberg, fiind interpretată live în premieră la gala Country Music Awards 2017.

Single-ul "Barbies" se regăsește pe abumul ”Beautiful Trauma”, lansat pe 13 octombrie 2017 și plasat pe prima poziție în topurile US Bilboard 200, Australian Albums și UK Albums. Discul conține 13 piese, dintre care 6 sunt cu un conținut explicit. Pe disc este inclusă și o colaborare cu Eminem, pentru piesa ”Revenge”.

”Sunt absolut extaziat de mândră de acest album. A trecut ceva timp, și sunt recunoscătoare pentru toți anii pe care i-am petrecut împreună”, a scris Pink pe Instagram.

AUDIO: Pink - "Barbies"

Pink a primit anul acesta premiul Michael Jackson Video Vanguard, din partea MTV. Artista a folosit acest prilej pentru a susține un discurs motivațional. La momentul acceptării premiului, artista a povestit publicului despre o întâmplare recentă, care a impulsionat-o să-i vorbească fiicei sale despre starurile rock cu o înfățișare androgină.

Anul trecut, Pink a compus piesa "Just Like Fire" pentru soundtrack-ul filmului "Alice Through The Looking Glass". Melodia a devenit hit la nivel internațional, în SUA, Australia și Canada fiind certificat cu platină, iar în Italia și Noua Zeelandă cu aur.nou

Trending