Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT INFO CONCERT:
Chris Botti

Old Blacks Music & More Festival va avea loc anul viitor la Arenele Romane

Pe 25 mai 2018, la Arenele Romane, va avea loc Old Blacks Music & More Festival, evenimentul fiind dedicat muzicii rock. Biletele au fost deja puse în vânzare. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Pasionații de rock și iubitorii de riff-uri sunt așteptați vineri, 25 mai 2018, la cel mai mare eveniment de profil al începutului de an – Old Blacks Music & More Festival. Old Blacks reunește cele mai promițătoare nume din scena romanească de astăzi, cu legendele rock cu care ai crescut, într-un spectacol organizat chiar în altarul muzicii românești, Arenele Romane.

Iedera și Vița de Vie sunt printre primele nume anunțate la Old Blacks Festival. Organizatorii vor comunica în curând și ceilalți artiști renumiți ce vor fi prezenți la festival.

Iedera

Dupa nominalizarea la categoria Best Rock Act de la primele premii MTV România, Iedera revine în cadrul festivalului Old Blacks și lucrează la cel de-al doilea material discografic. Primul single extras de pe viitorul album Iedera se numește „Trubadur(Montagne Russe)”.

Vița de vie

În cei peste 21 ani de activitate, băieții de la Vița de Vie au una din cele mai iubite trupe de rock alternativ din România. Dupa lansarea videoclipului și single-ului “HAI HUI” din mai 2017, trupa a lansat al doilea extras de pe viitorul album, „Șase”, numit „Dur Da-a Dura”.

Alaturi de ei, scena Old Blacks Festival va vibra într-un spectacol hipnotizant, zgomotos și cu un setlist legendar.

Se pun în vanzare doar 4000 de abonamente Acces General și 700 Golden Circle, iar prețurile sunt următoarele:

  • Earlybird până pe 15 ianuarie: primele 300 de bilete - 49 de lei Acces General și 99 de lei Golden Circle (în fața scenei)
  • Presale 1: până în ziua evenimentului - 65 de lei Acces General și 120 de lei Golden Circle
  • La intrare biletele Acces General vor costa 99 de lei și 150 de lei Golden Circle

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
James Arthur a interpretat live, pe Wembley Arena, noul single "Naked" - VIDEO

Aflat în turneul de promovare al ultimului său album, “Back From the Edge“, James Arthur a interpretat în premieră, pe...

Închide