Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Old Blacks Music & More Festival va avea loc anul viitor la Arenele Romane

Pe 25 mai 2018, la Arenele Romane, va avea loc Old Blacks Music & More Festival, evenimentul fiind dedicat muzicii rock. Biletele au fost deja puse în vânzare. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Publicat

pe

Pasionații de rock și iubitorii de riff-uri sunt așteptați vineri, 25 mai 2018, la cel mai mare eveniment de profil al începutului de an – Old Blacks Music & More Festival. Old Blacks reunește cele mai promițătoare nume din scena romanească de astăzi, cu legendele rock cu care ai crescut, într-un spectacol organizat chiar în altarul muzicii românești, Arenele Romane.

Iedera și Vița de Vie sunt printre primele nume anunțate la Old Blacks Festival. Organizatorii vor comunica în curând și ceilalți artiști renumiți ce vor fi prezenți la festival.

Iedera

Dupa nominalizarea la categoria Best Rock Act de la primele premii MTV România, Iedera revine în cadrul festivalului Old Blacks și lucrează la cel de-al doilea material discografic. Primul single extras de pe viitorul album Iedera se numește „Trubadur(Montagne Russe)”.

Vița de vie

În cei peste 21 ani de activitate, băieții de la Vița de Vie au una din cele mai iubite trupe de rock alternativ din România. Dupa lansarea videoclipului și single-ului “HAI HUI” din mai 2017, trupa a lansat al doilea extras de pe viitorul album, „Șase”, numit „Dur Da-a Dura”.

Alaturi de ei, scena Old Blacks Festival va vibra într-un spectacol hipnotizant, zgomotos și cu un setlist legendar.

Se pun în vanzare doar 4000 de abonamente Acces General și 700 Golden Circle, iar prețurile sunt următoarele:

  • Earlybird până pe 15 ianuarie: primele 300 de bilete - 49 de lei Acces General și 99 de lei Golden Circle (în fața scenei)
  • Presale 1: până în ziua evenimentului - 65 de lei Acces General și 120 de lei Golden Circle
  • La intrare biletele Acces General vor costa 99 de lei și 150 de lei Golden Circle
Comentează

Trending