Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Noel Gallagher a cântat în premieră noua piesă "She Taught Me How To Fly" - VIDEO

Noel Gallagher continuă promovarea albumului ”Who Built the Moon?” cu piesa "She Taught Me How To Fly". Noua melodie a fost interpretată live în premieră în emisiunea "Later… with Jools Holland", de la BBC Two.

Publicat

pe

Noel Gallagher's High Flying Birds - She Taught Me How To Fly - Later… with Jools Holland - BBC Two
Noel Gallagher's High Flying Birds - She Taught Me How To Fly - Later… with Jools Holland - BBC Two

După "Holy Mountain" și ”Fort Knox”, Noel Gallagher și trupa sa, High Flying Birds, prezintă publicului o nouă piesă, intitulată ”She Taught Me How To Fly”. Melodia este scrisă de Noel Gallagher, fostul membru Oasis avându-l alături pe David Holmes, compozitor și producător irilandez, ce semnează soundtrack-urile unor filme precum ”Ocean's Eleven” (2001) și ”Buffalo Soldiers” (2001).

Lucrând pe partea de producție cu Gallagher, Holmes a ținut să anunțe fanii că noul album ”Who Built the Moon?” este ”distractiv”.

"Oamenii vor fi surprinși. Cred că oamenii îl iubesc pe Noel și își doresc de la el un al album cu adevărat mare, îndrăzneț, un monstru de disc up-tempo - o mare parte din muzica lui Noel e mid-tempo. Albumul nou este distractiv."

În linii mari, noua piesă ”She Taught Me How To Fly” se încadrează în descrierea producătorului, cu atât mai mult în versiune live.

VIDEO: Noel Gallagher - "She Taught Me How To Fly" (Live la "Later… with Jools Holland")

Cel de-al 3-lea album solo al fostului membru Oasis a fost înregistrat în perioada octombrie 2015 – iunie 2017, trecând printr-un amplu proces de șlefuire, prelungit până pe ultima sută de metri.

“Nu știu dacă voi mai face un alt album altfel decât l-am făcut pe acesta, pentru că e palpitant așa, să văd cum, de exemplu, vinerea trecută, la masterizare, discul încă se schimba. Mă uitam și...chestii care nu credeam că o să ajungă pe album sunt acum pe album. Și exact în ultima zi de mixaj mă gândeam: <<Ce naiba a devenit piesa asta?>>, înțelegi ce vreau să spun? Și discul e cu atât mai bun, tocmai de asta”, detalia Noel.

”Who Built the Moon?” va fi lansat pe 24 noiembrie prin intermediul Sour Mash Records.

Tracklist ”Who Built the Moon?” - Noel Gallagher’s High Flying Birds:

  1. "Fort Knox"
  2. "Holy Mountain"
  3. "Keep on Reaching"
  4. "It's a Beautiful World"
  5. "She Taught Me How to Fly"
  6. "Be Careful What You Wish For"
  7. "Black & White Sunshine"
  8. "Interlude (Wednesday Pt. 1)"
  9. "If Love Is the Law"
  10. "The Man Who Built the Moon"
  11. "End Credits (Wednesday Pt. 2)"
Comentează

Trending