Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Noua piesă a Nicoletei Nucă a dat tonul unui pariu la Europa FM

Invitată în ”Deșteptarea” la Europa FM, Nicoleta Nucă a povestit despre noul ei single, ”Ai Uitat Cine Ești”. Melodia a fost bine primită atât în online, cât și pe radiouri, Nicoleta apreciind fără rețineri că ”este o piesă foarte tare”. Succesul acestui single a declanșat în studio și un pariu, al cărui verdict va fi stabilit în timp.
Nicoleta Nucă la Europa FM

Nicoleta Nucă la Europa FM

Urmărește-ne pe

Lansată pe 7 noiembrie, noul single al Nicoletei Nucă a fost apreciat de public încă de la apariție. Cu un videoclip regizat de Bogdan Păun, și o compoziție semnată de Irina Rimes, piesa ”Ai Uitat Cine Ești” a staționat zile la rând pe poziția a doua în topul YouTube tranding, surclasată doar de Smiley, cu piesa ”Vals”.

”E o piesă scrisă de Irina Rimes și, cum zic eu, e o piesă foarte tare. Fără modestie”, a declarat Nicoleta Nucă.

E cea mai bună piesă Nioleta Nucă de la ”Nu Sunt” până azi”, a apreciat George Zafiu, cerând apoi Nicoletei confirmarea sa.

”Ar fi fățarnic din partea mea să zic că după ”Nu sunt”, asta e cea mai bună. Adică asta e următoarea cea mai bună piesă. Pentru mine, fiecare piesă a avut o valoare importantă, și am îndrăgit fiecare piesă, și continui să le îndrăgesc în continuare”, a răspuns Nicoleta, evitând să dea un verdict.

Aprecierea realizatorului Europa FM a rămas, însă, în picioare, acesta făcând un pariu cu unul dintre colegii săi de la radio, Luca.

”Dacă se poate, câștigul să vină la mine”, a adăugat Nicoleta, râzând.

"Ai Uitat Cine Ești" a fost produsă de Alexandru Cotoi și Costin Bodea. Videoclipul a acumulat aproape 4 milioane de vizionări, menținându-se în topul YouTube tranding. Nicoleta Nucă a debutat în 2015 cu single-ul "Nu Sunt", urmând apoi piese precum "Linişte" sau "Inima mea", dar şi colaborări importante cu Direcţia 5 și  Carla's Dreams.

Citește mai multe despre Irina RimesNicoleta Nucă
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Portugal. The Man - 11 ani, 8 albume și piesa care a ajuns în Billboard

Au ajuns în topul Billboard, iar recent au avut o prestație live spectaculoasă în cadrul American Music Awards 2017. Trupa...

Închide