BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Marius Moga, Robert Toma și Amna prezintă un spectacol de iluzionisism

Pe 8 noiembrie, începând cu ora 21:30, la The Vintage, în Centrul Vechi, Robert Toma, alături de Marius Moga și Amna, va susține primul spectacol care îmbină elementele muzicale cu cele de iluzionism.

Robert Toma a compus piese ale unor artiști precum Andra sau Amna, iar single-urile sale și colaborările cu Marius Moga, ADDA, Liviu Teodorescu, Amna, Grasu XXL l-au propulsat în vârful topurilor. Unul dintre talentele mai puțin cunoscute ale lui Robert este pasiunea sa pentru iluzionism, arta spectacolului pe care de-a lungul anilor a prezentat-o în toată țara prin show-uri dedicate.

Spectacolul aduce împreună cele mai cunoscute piese ale lui Robert Toma, prieteni de suflet precum Marius Moga sau Amna, dar si elemente de iluzionism ce vor surprinde cu siguranță publicul.

„Este un spectacol diferit față de celelalte evenimente la care ați mers până acum. Încerc să arăt și altceva în afară de un interpret cu un microfon și două dansatoare. Va fi un joc de imagine, un joc de sunete, un spectacol emoționant în care veți putea simți mai mult decât se întâmpla de obicei. Îmi doresc ca lumea să plece cu zâmbetul pe buze - să spună că nu se aștepta la așa ceva”, spune Robert.

Cel mai recent single al artistului, "Până vom îmbătrâni", are deja aproape 5 milioane de vizualizări.

Citește mai multe despre Robert Toma
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Eurovision 2018 va reuni 42 de țări. În România, semifinalele şi finala se desfășoară în şase oraşe

Sub sloganul ”All Aboard!”, 42 de țări se îmbarcă la bordul celei de-a 63-a ediții a concursului Eurovision. Pe lista...

Închide