BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
David Garrett
Profită de ofertele November Hot Deals, ai prețuri cu până la -40% reducere!

Lorde: cover după Bruce Springsteen, "I'm on fire"

La unul dintre concertele din Noua Zeelandă, Lorde a făcut un cover după piesa lui Bruce Springsteen, "I'm on fire". Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.
Lorde

Lorde

După ce în 2014, Bruce Springsteen a făcut un cover impresionant după piesa lui Lorde, Royals, a venit timpul ca artista să cânte și ea o piesă de-a acestuia într-un concert. La ultimul show din Noua Zeelandă, Lorde le-a făcut o surpriză fanilor prin coverul "I'm on fire" a lui Springsteen.

"Este o piesă pe care o iubesc foarte mult. O piesă specială."

În 2014, când Bruce Springsteen a interpretat melodia "Royals", Lorde a declarat că gestul lui a emoționat-o până la lacrimi și că a fost o surpiză foarte plăcută.

"Este o nebunie când cineva atât de important face un cover după piesa ta. Cuvintele alea nu însemnau nimic până nu le-am scris pe laptop și am început să construiesc în jurul lor în studio. Este o nebunie că versurile mele au venit din gura unui om atât de respectat." a declarat atunci Lorde.

Următorul spectacol mai mare al artistei va avea loc în vara anului 2018, în cadrul All Point Easy Festival. Mai mult de atât, la următorul show Victoria's Secret va urca pe scenă alături de The xx, Sampha, Popcaan, Lykke Li și Rex Orange Country. Anul acesta, Lorde și-a lansat cel de-al doilea album de studio, "Melodrama".

Citește mai multe despre Lorde
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă "Barbies", noua piesă melancolică a lui Pink - AUDIO

Cu "Barbies", Pink ne invită să-i cunoaștem latura sensibilă. Artista retrăiește amintiri din copilăria sa, versurile făcând trimitere la ideea...

Închide