Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Lorde: cover după Bruce Springsteen, "I'm on fire"

La unul dintre concertele din Noua Zeelandă, Lorde a făcut un cover după piesa lui Bruce Springsteen, "I'm on fire". Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.
Lorde

Lorde

După ce în 2014, Bruce Springsteen a făcut un cover impresionant după piesa lui Lorde, Royals, a venit timpul ca artista să cânte și ea o piesă de-a acestuia într-un concert. La ultimul show din Noua Zeelandă, Lorde le-a făcut o surpriză fanilor prin coverul "I'm on fire" a lui Springsteen.

"Este o piesă pe care o iubesc foarte mult. O piesă specială."

În 2014, când Bruce Springsteen a interpretat melodia "Royals", Lorde a declarat că gestul lui a emoționat-o până la lacrimi și că a fost o surpiză foarte plăcută.

"Este o nebunie când cineva atât de important face un cover după piesa ta. Cuvintele alea nu însemnau nimic până nu le-am scris pe laptop și am început să construiesc în jurul lor în studio. Este o nebunie că versurile mele au venit din gura unui om atât de respectat." a declarat atunci Lorde.

Următorul spectacol mai mare al artistei va avea loc în vara anului 2018, în cadrul All Point Easy Festival. Mai mult de atât, la următorul show Victoria's Secret va urca pe scenă alături de The xx, Sampha, Popcaan, Lykke Li și Rex Orange Country. Anul acesta, Lorde și-a lansat cel de-al doilea album de studio, "Melodrama".

Citește mai multe despre Lorde
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă "Barbies", noua piesă melancolică a lui Pink - AUDIO

Cu "Barbies", Pink ne invită să-i cunoaștem latura sensibilă. Artista retrăiește amintiri din copilăria sa, versurile făcând trimitere la ideea...

Închide