Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Linkin Park lansează un album live în memoria lui Chester Bennington

Fanii Linkin Park care nu au ajuns la ultimele concerte ale trupei vor avea oportunitatea de a asculta live-urile din cadrul ultimului turneu. Formația lansează în decembrie albumul ”One More Light” Live, dedicând acest disc lui Chester Bennington.

Publicat

pe

Chester Bennington Live, în turneuul ”One More Light”
Chester Bennington Live, în turneuul ”One More Light”

“Dedicăm acest album live fratelui nostru Chester, care și-a pus tot sufletul în albumul ”One More Light”. Chester ne-a spus că a simțit că acesta este cel mai bun turneu pe care l-am susținut până acum. (...) Chester a fost un om cu o pasiune aparte, ieșit din comun de generos, sensibil, optimist, glumeț și blând. Cu vocea sa transforma durerea în catharsis, autenticitatea în artă, și pasiunea în conexiuni emoționale. Dăruirea sa în aducerea acestor piese la viață a fost triumfătoare. Celor care au venit la concertele din cadrul acestui turneu, le mulțumim. Celor care nu ajuns, le oferim acest album live, care sperăm să surprindă măcar o frântură din cât de magice au fost acele concerte pentru noi șase.“

Albumul ”One More Light” Live conține 16 piese, inclusiv hituri mai vechi, precum ”In The End” și ”Numb”. Discul va fi lansat pe 15 decembrie, până atunci putând fi precomandat de pe site-ul formației, onemorelightlive.linkinpark.com.

Tracklist ”One More Light” Live cu Chester Bennington:

  1. Talking to Myself
  2. Burn it Down
  3. Battle Symphony
  4. New Divide
  5. Invisible
  6. Nobody Can Save Me
  7. One More Light
  8. Crawling
  9. Leave Out All the Rest
  10. Good Goodbye (feat Stormzy)
  11. What I’ve Done
  12. In the End
  13. Sharp Edges
  14. Numb
  15. Heavy
  16. Bleed It Out

VIDEO: Linkin Park - "One More Light" (live@Jimmy Kimmel)

Pe 27 octombrie, Linkin Park a urcat pe scenă pentru prima oară fără Chester, pentru un concert în memoria lui Chester Bennington. În cadrul evenimentului Linkin Park & Friends au urcat pe scenă nume mari din muzică, aducând un tribut vieţii şi carierei solistului. Întreg evenimentul de 3 ore poate fi urmărit aici.

Comentează

Trending