Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Kempes și Scarlet Aura deschid concertul DIO Returns - Program și reguli de acces

Holograma lui Ronnie James Dio ajunge la Arenele Romane din București pe 17 decembrie, alături de membrii Dio Disciples. În deschiderea concertului vor cânta Kempes și Scarlet Aura.
Ronnie James Dio

Ronnie James Dio

Urmărește-ne pe

KEMPES

Ovidiu Ioncu 'Kempes', liderul trupei Kempes și fostul solist al formațiilor Cargo și Rezident EX, revine la Arenele Romane pentru a deschide show-ul DIO Returns. Cu 8 albume lansate pe scena rock-ului românesc, dintre care 6 alături de Cargo, unul cu Rezident EX, și unul cu Kempes, Ovidiu Ioncu, una dintre vocile emblematice ale rock-ului românesc promite un show memorabil pe 17 decembrie.

Primul album Kempes a fost lansat în martie 2015. Intitulat ”Regăsire”, discul cuprinde 8 piese, inclusiv single-urile ”Sfinții pioși” și ”Loc pustiu”. Trupa a lucrat pentru versuri cu Ștefan Dandu (autorul textelor hiturilor Cargo „Destin”, „Ielele”, „Ziua vrăjitoarelor”), dar și cu Florin Chilian șiDinu Olărașu.

Kempes înseamnă:

 • Ovidiu Ioncu "Kempes"- voce;
 • Alin Moise - chitară, backing voice;
 • Ștefan Buta - bass, backing voice;
 • Sebastian Natas - tobe, backing voice.

SCARLET AURA

După concerte susținute în România, dar și în străinătate, după un turneu alături de Tarja Turnunen și Angra și deschideri pentru formații precum Accept, Helloween, Sabaton, Doro Pesch și multi alții, Scarlet Aura revine pe scena Arenelor Romane în deschiderea concertului 'Dio Returns'. Cu vocea inconfuntabilă a Aurei Dănciulescu, formația promite un show de melodic metal care va încinge atmosfera de la primele acorduri.

Scarlet Aura înseamnă:

 • Aura Danciulescu - voce
 • Mihai Thor Danciulescu - chitara si voce
 • Catalin Ungureanu - bass si voce
 • Sorin Ristea - tobe

Programul concertului:

 • Deschiderea porților - 19:00
 • Concert Scarlet Aura - 19:30 - 20:00
 • Concert Kempes - 20:20 - 21:10
 • Concert cu holograma lui Dio - 21:40 - 23:10

Reguli de acces:

 • Accesul se face prin intrarea din parc a Arenelor Romane (cea mare, standard, de jos) și fiecare categorie de bilet va avea câte un coridor special. Accesul se face începând cu ora 19:00, dar puteți veni la orice ora doriți să vedeți trupele preferate, porțile fiind deschise până la finalul concertului.
 • Accesul în perimetrul evenimentului este permis pe baza de bilet valid. Odată intrați în incinta Arenelor Romane, nu puteți părăsi locația decât în caz de urgență. În caz contrar va trebui să cumpărați un alt bilet. Posesorii de bilete Golden Circle vor primi o brățară specială cu care pot intra în zona dedicată.
 • Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit și este permis doar dacă aceștia sunt însoțiți de cel puțin unul dintre părinți, la rândul său posesor al unui bilet valid. De asemenea, organizatorii recomandă, pentru a înlătura orice dubii, prezentarea la intrare a unui act doveditor al vârstei copilului (copie). Vă recomandăm să aduceți căști speciale pentru protecția auzului copilului. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici.
 • Accesul minorilor cu vârste sub 14 ani este permis pe baza de bilet și doar însoțiți de un adult posesor de bilet valid. Accesul în zona Golden Circle din fața scenei se face pe bază de brățară care va fi pusă la intrare.
 • Este interzis în zona de concert accesul cu arme sau obiecte periculoase, alcool sau alte băuturi și alimente din exteriorul zonei de festival, materiale inflamabile, canistre pe gaz sau mașini de gătit de orice fel, umbrele (concertul are loc în cort încălzit), aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil), aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.
 • Fumatul în cortul încălzit al Arenelor Romane ESTE INTERZIS. Se fumează doar în locurile special amenajate.

Dio a fost o trupă de heavy metal ce a luat naștere în 1982 la inițiativa lui Ronnie James Dio. Membru al formației Black Sabbath, Ronnie a părăsit trupa cu intenția de a crea un alt proiect muzical. Dio are la activ 10 albume de studio, vândute în milioane de exemplare în toată lumea. Activitatea trupei s-a încheiat în 2010, când Ronnie James Dio a încetat din viață din cauza unui cancer la stomac.

Pe scena de la Arenele Romane vor urca membrii Dio Disciples - chitaristul Craig Goldy, toboșarul Simon Wright, basistul Bjorn Englen, iar la clape va fi Scott Warren.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Ovidiu Ioncu KempesRonnie James DioScarlet Aura
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vocea României 2017 a ajuns la cea de-a doua ediție de live-uri

Ultima seară de vineri a lunii noiembrie 2017 a adus cea de-a doua rundă a prestațiilor live. Urmărește interpretările concurenților...

Închide