Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Judas Priest prezintă coperta albumului "Firepower" şi un teaser - AUDIO

Judas Priest a oferit fanilor şansa de a asculta câteva secunde din viitorul său disc, "Firepower", dar şi de a vedea artwork-ul său. Acesta este primul LP al trupei de la cel din 2014, "Redeemer of Souls".
Judas Priest Firepower Coperta

Judas Priest Firepower Coperta (foto: Judas Priest)

"Firepower" va sosi în martie 2018 şi judecând după cele 15 secunde pe care le puteţi asculta mai jos este un material încărcat cu energie. Tobe cu BPM ridicat şi o voce nervoasă tipică Judas ne arată că Rob Halford rămâne un zeu metal şi după 40 de ani de carieră. Halford a intrat în studio cu colegii de trupă imediat după ce a încheiat turneul "Redeemer of Souls".

Colaborarea cu noul chitarist Richie Faulkner a fost fructuoasă pentru noul album. Richie a făcut o impresie excelentă şi pe ultimul LP, chiar dacă era prima oară când scria pentru Priest. Odată cu viitorul release trupa ajunge la 18 albume de studio, iar pe acest material şi-au pus amprenta Andy Sneap şi Tom Allom, colaboratori de ani buni cu grupul britanic.

Judas Priest va promova noile melodii cu un turneu nord american, care debutează pe 13 martie în Pennsilvania şi se termină pe 1 mai în San Antonio. Rob Halford consideră că e foarte important ca LP-ul din 2018 să nu fie un "Redeemer of Souls II", ci să reprezinte un disc de sine stătător, unul heavy metal care să fie total diferit ce s-a auzit până acum. Procesul de compoziţie şi înregistrare s-a finalizat în iunie şi acum aşteptăm single-urile.

Grupul britanic este pe lista nominalizaţilor pentru introducerea în Rock and Roll Hall of Fame 2018. Trupa ne-a vizitat în vara lui 2015 la Romexpo, avându-i în deschidere pe cei de la Helloween şi 9.7 RICHTER.

Citește mai multe despre Judas Priest
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Eminem anunță data lansării noului album "Revival" cu un teaser amuzant - VIDEO

După multe speculații pe tema datei de lansare a noului album Eminem, rapper-ul face anunțul oficial prin intermediul un clip...

Închide