Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Judas Priest prezintă coperta albumului "Firepower" şi un teaser - AUDIO

Judas Priest a oferit fanilor şansa de a asculta câteva secunde din viitorul său disc, "Firepower", dar şi de a vedea artwork-ul său. Acesta este primul LP al trupei de la cel din 2014, "Redeemer of Souls".
Judas Priest Firepower Coperta

Judas Priest Firepower Coperta (foto: Judas Priest)

"Firepower" va sosi în martie 2018 şi judecând după cele 15 secunde pe care le puteţi asculta mai jos este un material încărcat cu energie. Tobe cu BPM ridicat şi o voce nervoasă tipică Judas ne arată că Rob Halford rămâne un zeu metal şi după 40 de ani de carieră. Halford a intrat în studio cu colegii de trupă imediat după ce a încheiat turneul "Redeemer of Souls".

Colaborarea cu noul chitarist Richie Faulkner a fost fructuoasă pentru noul album. Richie a făcut o impresie excelentă şi pe ultimul LP, chiar dacă era prima oară când scria pentru Priest. Odată cu viitorul release trupa ajunge la 18 albume de studio, iar pe acest material şi-au pus amprenta Andy Sneap şi Tom Allom, colaboratori de ani buni cu grupul britanic.

Judas Priest va promova noile melodii cu un turneu nord american, care debutează pe 13 martie în Pennsilvania şi se termină pe 1 mai în San Antonio. Rob Halford consideră că e foarte important ca LP-ul din 2018 să nu fie un "Redeemer of Souls II", ci să reprezinte un disc de sine stătător, unul heavy metal care să fie total diferit ce s-a auzit până acum. Procesul de compoziţie şi înregistrare s-a finalizat în iunie şi acum aşteptăm single-urile.

Grupul britanic este pe lista nominalizaţilor pentru introducerea în Rock and Roll Hall of Fame 2018. Trupa ne-a vizitat în vara lui 2015 la Romexpo, avându-i în deschidere pe cei de la Helloween şi 9.7 RICHTER.

Citește mai multe despre Judas Priest
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Eminem anunță data lansării noului album "Revival" cu un teaser amuzant - VIDEO

După multe speculații pe tema datei de lansare a noului album Eminem, rapper-ul face anunțul oficial prin intermediul un clip...

Închide