Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ioana Ignat a lansat teaserul pentru piesa "Nu mă uita"

Vă invităm să urmăriți teaserul noii piese semnate Ioana Ignat, "Nu mă uita".

Publicat

pe

Ioana Ignat - Ma Dezindragostesc
Ioana Ignat - Ma Dezindragostesc

Ioanei Ignat a început anul în forță cu single-ul de debut, “Mă dezîndrăgostesc”, iar ulterior a cucerit topurile muzicale și publicul din România cu piesa “Doar pe a ta”, alături de Edward Sanda, piesă care a stat pe primele locuri în chart-uri multe săptămâni la rând.

Între timp, Ioana a compus numeroase piese care vor fi lansate de către mai mulți artiști din România în perioada următoare, dar și următorul single, “Nu mă uită”, pe care l-a compus într-o singură noapte.

Pe lângă timbrul inconfundabil și cele 4 instrumente la care a învățat să cânte, Ioana Ignat este și o compozitoare talentată și deja a lucrat la următoarele piese pe care urmează să le prezinte.

In urmă cu câteva zile, Ioana a filmat videoclipul următoarei piese, “Nu mă uită”, iar scenariul o aduce într-un rol de femme fatale, o latură pe care nu a explorat-o până acum, dar pe care o stăpânește foarte bine. Producția piesei este făcută de Rad Ionuț împreună cu Ioana Ignat, iar partea de regie este semnată Ionuț Trandafir.

Videoclipul urmează să fie lansat pe canalul de YouTube al artistei, la începutul săptămânii viitoare.

Trending